ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Konuyla pek alakası yok ta yeni konu açmaya üşendim, kadına şiddetle ilişkili diye buraya atıyorum işte... http://www.hurriyet.com.tr/95-yasinda-cezaevine-giren-mehmet-dedenin-ailesi-af-ya-da-ev-hapsi-istiyor-40047553 Adalet zaten yılda 1 kere filan procluyor, onda da gitmiş 95 yaşındaki dedeye denk gelmiş ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @Feamer scroll down yaparken yoruldum nasıl yazdın abi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @cicibeybe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 abi dedeye gel agagagagaa sakalina tukureyim senin gebeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 su basligi her gorusumde cetin pasa geri geldi yeni hesapla saniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Forumda bazıları barbar felan diyor bana ama çoğu zaman (trafik hariç) insanları bu ve bunun gibi tipler yüzünden dövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ayıp etmişsin biz hayvana bile el kaldırmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Aluriel said: su basligi her gorusumde cetin pasa geri geldi yeni hesapla saniyorum ya AHUAHAUHSUDHFUAHGFDGFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar