dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ellenmemis bir tayt mi istiyorsunuz...helal sut emmis catalina erkek eli degmemis..oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Bağladığınız sona sıçam dağılın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konu kapansın susun. https://www.erkekicgiyim.com/images/urunler/resim3-362.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 tayt hediye eden erkek o tayt içinde popoyu görmek istiyordur, başka nedeni olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ormanda 10 kaplan gucundedir..smack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 benjani said: tayt hediye eden erkek o tayt içinde popoyu görmek istiyordur, başka nedeni olamaz. aynen ben de bunu yazan kafanın içinde beyin görmek isterdim ama napıcaksın her istenen şey olmuyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 benjani said: teşekkürler rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bu konu cok tight dostum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konu saçma sapan yerlere gidiyor değiştirin konuyu. Ya da topic açın farklı. Sabah bırakıyorum lan sigarayı demiştim 10 dk önce içtim /suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ofiste çalışanlar var ya, spoilera falan alın şunları. nsfw falan diyin bişe diyin. yoksa hepinize tayt alıp göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ad3m said: Sabah bırakıyorum lan sigarayı demiştim 10 dk önce içtim /suicide tayt gorunce efkar mi basti hayirdir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Olmamış dana bu kadar low tier esprileri kaldıramıyorum qANQA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 mm o zaman kalkmiyorsa sigaradandir esprisini hic yapmayayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 doktorun esprisi de kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 sayfa degissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Lan Carrie Fisher da ölmüş eaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 4 gün kaldı. DÖRT GÜN İÇİNDE DÜNYA YOKOLUCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 60 lira sınırsa tam bilet alan çekilişin en karizma ismi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bundan sonra kotu durumda olan, geri kalmis ulkelerde calismak istemiyorum. kotu olani, eksik olani, yanlis olani gorup degistirecek hicbir guce sahip olmadan izlemek zorunda kalmak. farkinda olup ses cikartamamak, sadece yutkunmak. abi caresizligin en saglam tanimi bu sanirim. faydanin dokunamayacagi 100lerce insani taniyip hayatlarina mini bir duzeltme yapabilmek icin yeni bir seyler gostermeye calisiyorsun. hedeflerini goruyorsun ve de asla ve asla ulasamaycaklarini farkediyorsun. belki cok kucuk bir kismi sadece sans eseri diledikleri istedikleri hayata ulasabilecekler. (buyuk bir ihtimalle ulasamayacaklar) tum bu surec icinde kendilerinden verdikleri tavizleri, yozlasmayi normallestirdiklerini, pislik soluyarak kirlendiklerini de goruyorsun. tum toplumsal yapilarinin kokunden yanlis temeller uzerine kuruldugunu da. keske yardimci olabilecek kadar fazla gucum olsaydi. yardimci olabilecegim tek sey dogru yone isaret edip baslamaniz icin bir maya calabilmek.. icinde bulundugunuz berbat ulkeleri, sacma sistemleri, boktan kulturel altyapiyi yikabilecek, yerine duzgun bir dusunce yapisi yerlestirebilecek bir gucum yok. dandirik ulkelerin paragoz liderlerinin aldigi kararlarin yuzyillarca sizi ve cocuklarinizi aciz birakacagi icin uzgunum. dev bir kac ulke sizi surekli semirecegi icin uzgunum. bunu gormeme ragmen hicbir sey yapamadigim icin uzgunum. insanlarin hayalleri var, ve bu hayaller bazen son derece kucuk hayaller. kucuk dunyalarinda, bize gore minik hedefler. ulasamayacaklarini bilmek garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Altın kalpli dasaaa'm 😔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 İnsan bi haber verir attığın post üzerinden yürüdük biz, gel muhabbete katıl diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hahahah cidden ya . Kaç sayfa döndü ruhu duymamış . Ayıp oldu . Haklısın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar