Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Dasaaaya katılıyorum, badak olmuşsun. Bence bi silkin ve kendine gel hayata tutun bisiklet al her gün yüz km sürebilir hale gel falan Badaklığın sonu kötü. Bi bakmışın aynı yerde sekiyosun yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 badak nereden çıktı ya. kadın beğenmeme, "onlar gelsin bağaaaa" gibi bir durumum yok. iş, aile, sağlık ; bunların hepsinde sıkıntılar var. aşacağım tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 introvert ne olum. yeni yeni kavramlar cikarmayin. Tunc hastaligi mi, bugra hastaligi mi nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hover hand hastaligi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 introvert degil badaksin sen. tam badak da olamamissin NE OLDUGUNA KARAR VER LAN! iki dakka delikanli ol, takarim bicagi haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 badakcik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 anca badakcik olur bundan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hipsterlara hipster demek artık çok hip olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 2 şık var, a ve y. a, y varsa a yok dedi. y nin haberi yok birşey de demiyor, arada görünüp kayboluyor. a ile dün akşam tetris oynadım. tricky towers. ve dedi, artık karar ver. bugün karar üzerine düşünürken, bir süredir ortalarda olmayan y, şu gif i yolladı evren benle tşk gçyr. bir de, dün dosya yaparken, klasörün şu içindeki demir tutan şeysi var ya, tutamaç olsun adı. böyle sabitliyor içine takılan şeyleri. allah belasını versin ismi neyse. neyse, bir klasörün tutuçunu kaybettim. 1 saat sonra işten çıktığımda, yerde bir tane buldum. lan sokakta herşey bulursun da, klasör parçası ne alaka ya. kaybettiğim gün nasıl buluyorum. lan para kaybetsem yolda bulacağıma, tutamuç buluyorum ak. biri beni ağır trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Laurelin said: hover hand hastaligi :3 cahillik akmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Black_Hand badak falan olmamış bildiğin Noyan olmuş. Rejuvenate dedi adam :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hover hand olurum, gay olurum(gerçi hafif gay esintisi vardı onda galiba sdf) ama noyan olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ooh dertlere bak klasörü kırılmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 lan konu o mu, yolda yenisini buldum, konu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 İşler güçler iyiye mi gidiyor, yoksa öyle gözüküyor ama hiçbir şey olmuyor mu? Öyle bir şeyler ya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bozulur 2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Grego said: bir de, dün dosya yaparken, klasörün şu içindeki demir tutan şeysi var ya, tutamaç olsun adı. böyle sabitliyor içine takılan şeyleri. allah belasını versin ismi neyse. neyse, bir klasörün tutuçunu kaybettim. 1 saat sonra işten çıktığımda, yerde bir tane buldum. lan sokakta herşey bulursun da, klasör parçası ne alaka ya. kaybettiğim gün nasıl buluyorum. lan para kaybetsem yolda bulacağıma, tutamuç buluyorum ak. biri beni ağır trollüyor. Çok fazla güldüm Grego. ARO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bana sadece kızlar gülüyor, lanet mi meziyet mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 oha kizlar guluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Oha kız mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 hala nefes de aliyorlar mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 buzdolabında saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Bilemicem. Internet Rules 29 & 30 hatim etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar