feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 hayatimda ilk defa zorunluluktan metro turizm ile seyahat ediyorum. (hicbir yerde bilet kalmamisti.) "gunaydin servisi istemiyorum" diye not mu biraksam acaba...
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 İnadına uyandırırlarsa ne yapacaksın?
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kabuslarima muavin p*pisi girecek.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Uçak varken otobüs nedir fakirlik akmış gene
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 feverfeverray said: hayatimda ilk defa zorunluluktan metro turizm ile seyahat ediyorum. (hicbir yerde bilet kalmamisti.) "gunaydin servisi istemiyorum" diye not mu biraksam acaba... öyle bi durumda koordinatlarını bildirirsin oraya kamyonla adam yığarız bizdensin sonuçta bacımızsın artık ya da kardeşimiz gibisin bacı kardeş mi oluyodu ya işte kısacası muavini döveriz vs
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 <3 abi ucak biletine 400 lira veremem kusura bakmayin.. zaten ben balikesire degil burhaniyeye gidiyorum. ulusoy'da hic yer yoktu. tatilimi 2 gun one cektim ona ragmen yer bulamadim. :/
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 anow.. acaba var midir abi zencili den sonra muavinli isteyen..??
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 1 ay kadar önce istanbul'a gidiyordum otobüsle. seyahat sırasında yolu izlerken ileride bir kaza olduğunu gördüm. metro mu acaba diye yanlarından geçerken kafamı çevirip bakmıştım ve metro yazısını görüp şeytani bir gülücük kondurmuştum yüzüme.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi yapma bunu zaten kaza yapacakmisiz gibi korkarak ciktim yola kafam bok gibi su an bu yuzden
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 öyle sert bir kaza değildi ya otobüs normal araca çarpıp yolun kenarına itmiş, yaralanan yoktu. bir şey olmaz merak etme binlerce insan tercih ediyor o firmayı
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ben otobus yolculuklarinda cok seciciyim abi metro hic planima dahil etmedigim bir seydi imzan ve mesajlarin btw azrail misin bilae
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ölümden korksak metroya binmezdik
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ahuahauaha hay allahim muavin'e kur yapayim da top kek versin cingene dolu otobus, onlara dagitirim
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Şu bayramla rockoff geçsin gitsinde bi işe gireyim bilgisayarsız hayat çekilmiyor :|
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 feverfeverray said: ahuahauaha hay allahim muavin'e kur yapayim da top kek versin cingene dolu otobus, onlara dagitirim Dikkat et kur yaparken. Muavin sevgisini ustune salabilir :/
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 feverfeverray said: ahuahauaha hay allahim muavin'e kur yapayim da top kek versin cingene dolu otobus, onlara dagitirim ablacim bugunlerde muavinlerin ikramlari biraz degisti..
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ekşide yazmış biri şöyle bişi ulan hem sinirden çatlıyorum olaya hem gülüyorum psikolojim bozuldu adeta; -Efendim bir şey alır mısınz çay, kahve, cumshot?
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hahahaha.. bu arada burada hava 42 derece. tam k*rkiki abi.. daha denize ayak sokamadim kosturmacadan
Öne çıkan mesajlar