dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 gecmis olsun fistan..istedigin gibi olur umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Peregrin said: hesaplarimizi 10 yil sonra cocuklarimiza devredicez galba onun gibi birşey olacak heralde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 çok sıkıldım, sinir stres. mideyi geç başa bile vurdu. Overwatch bile kar etmedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Az önce arkadaşımın doğum gününü kutlarken aklıma geldi. Herkes face'den mutlu yıllar yazıyor. Kutlanmış gibi oluyor. Pek de bir anlamı olmuyor. Aslında sanal hediye gibi bir şey olsa, ne bileyim onun ihtiyacını karşılayacak indirim kuponu vermek/oyun keyi vermek gibi sanal hediyeler olsa insanları birbirine daha da yakınlaştırır sanki. Böyle kuru kuru doğum günü kutlamak pek bir anlamsız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sağolun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Fistan said: sevgilimden ayrıldım az önce yavs sana kizmi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sag yanagim, tam cene kemiginin orasi sisti yaw.. agriyor. dislerimde bisi de yok. argh.. agridi said: Todd Ingram: Tell it to the cleaning lady on Monday. Scott Pilgrim: What? Todd Ingram: Because you'll be dust by Monday... because you'll be pulverized in two seconds. The cleaning lady? She cleans up... dust. She dusts. Scott Pilgrim: So, what's on Monday? Todd Ingram: 'Cause... it's Friday now, she's the weekends off, so... Monday, right?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 evimin 100mt ötesinde karadeniz haftası yapmayı planladılar bugün üçüncü gün. 3 gündür 18-23arası horon dinliyorum. 4gün daha sürecek... herşeyi geçtim 1 hafta horon nasıl tepiyorsunuz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 fütursuzca aşık olmayı özledim, birisi için meeeed ebaut cüuu diye bağırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 dasaaa said: said: Todd Ingram: Tell it to the cleaning lady on Monday. Scott Pilgrim: What? Todd Ingram: Because you'll be dust by Monday... because you'll be pulverized in two seconds. The cleaning lady? She cleans up... dust. She dusts. Scott Pilgrim: So, what's on Monday? Todd Ingram: 'Cause... it's Friday now, she's the weekends off, so... Monday, right?" direk threshold çalmaya başladı kafamda ya ne izlemiştim şunu ilk çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 this is the beginning of the song.. i hear voices animal voices creme de la creme, feminine abbyys reaching my treshold and staring at the truth till im blind. ama benim favori line im https://www.youtube.com/watch?v=KmI-lKraj7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Hediye gelen HTC Vive'i acamadim henuz, hala kutusunda bekliyo gunluk. Cok dertliyim cok. * insert first world problems meme here * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 seni doverimQ! nasil hediye lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Beeyle http://i.imgur.com/544dFe1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 bak ben doverim dedigimde en azin kapagi acilmis. naylonu da cikartsana seker... (lube hazirlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 acımasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 di said: Hediye gelen HTC Vive'i acamadim henuz, hala kutusunda bekliyo gunluk. Cok dertliyim cok. * insert first world problems meme here * Bana çok kızgınsın biliyorum ama. Acıp kullanırsan lütfen bana mesaj at baş dönme olayı hareketli iken nasıl. Oculus riftte çok kütü idi bende. Ekran kartını da belirtirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 di said: Beeyle http://i.imgur.com/544dFe1.jpg haci bana tum kutunun buyukluk bilgilerini yazar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kaç gram kutu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 abi harbi getirilebilecek bisi ise buradaki gavurlardan isteyim de donerken getirsinler yaw. ona gore kanka mode olacagim adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bir de 7.5 m2 boş alan istiyor en azından rahat oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 alani yaratirim ben. gerekirse yatagi falan attiririm disari. baskasinin odasinda yatarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar