Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Mahalle maçında taş direğin üzerinden geçen topu gol diye yutturmaya çalışan karşı takıma, "ne golü lan" çıkışlarımızın arasında "aynen abi goldü" diyen takım arkadaşımızın sunduğu imkanla "bak adamınız diyor" şeklinde söylemle bazılarınızın da karşılaştığı olmuştur. İşte son hırslı mücadelemi orada verdim sanırım. Hep bir boşvermişlik, bir salmışlık, bir öteleme/erteleme. Neden böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 çirkinsindir fakirsindir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Ne fakir ne çirkinim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Fistansındır veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Fistan liseli miymis? E mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar eğlendim, eğlenmeyi unutmuşum ya bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Hem zengin hem yakışıklı demek............................. ANALAR NE YİĞİTLER DOĞURUYOR..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 https://www.cnbc.com/2018/03/01/hankook-miraes-sci-fi-looking-robot-cost-over-100-million-to-develop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 şu shuffle dance resmen yaban memleketlerin kolbastısı. kim ne ara icat etti bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 iyi bayramlar murat durul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 iyi bayramlar kobra nejdet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 dasaaa said: https://www.cnbc.com/2018/03/01/hankook-miraes-sci-fi-looking-robot-cost-over-100-million-to-develop.html abi bunlar mech? http://fallingskies.wikia.com/wiki/Mechs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 adamlar yapmis, guzel gorunuyor guzel. akinsoft'tan bekliyorum aynisini simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 + "yerli ve milli"si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 X-RAY'den kutu icindeki kagitta yazili adimi okumuslar lan! teknoloji cok gelisti bilader. Dear Sole Beneficiary: I am Mack William Un, a senior officer at John F. Kennedy International Airport (JFK) New York. I have contacted you regarding an abandoned diplomatic consignment box and the x-ray scan report box revealed some US dollar bill in it which could be approximately 12.5Million dollars and the official paper of the box indicates your contact details. To confirm you as the authentic beneficiary and also for security Purpose, do send me your full information for crossed checking of your details with the information stated in the office. YOUR FULL NAME: YOUR HOME ADDRESS: OCCUPATION: YOUR HOME/MOBILE TEL NUMBER: NEAREST AIRPORT CLOSE TO YOU: For your information, the box was abandoned by the diplomat agent who was on transit to your city because he was not able to pay the (JFK) clearance fee of 3,800 dollars. I have taken it upon myself to contact you personally about this abandoned consignment box so that we can transact this as a deal and share the total money 70% for you and 30% for me. As soon as I get the requested detail from you for verification. I will proceed and pay the clearance fee and make arrangement for the box to be delivered to you which can be concluded within 4-6 hours after confirmation is made and upon your acceptance and willingness to co-operate. All communication must be held extremely confidential to ensure a successful delivery. Kindly send your details to my private email ([email protected]). I will give you a call after my confirmation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 içinden 3800 dolar alıp ödeyememiş dimi diplomat sdfs. bırakıp gitmiş sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 kilitli kutu iste salak! nasil acsin? anahtari bende demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ashd avm asansorunu yukariya cikmak icin cagirmaya calisirken, kapi tam kapanmak uzereyken iki uc kere acmisim farketmeden gunnuk. Kulaklikla yan kapi acilis sesini duymamisim zaten. Icerisi max kapasite beyaz yaka dolu asansore binip ozurle niyazla insanlari sikistirdim iyice. Hemen yuzumu kapiya dondum, kotu bakislardan kurtuldum diyip kulakligimi cikardim. Tam kapi kapaninca cebimin derinliklerinden miyavlama ve hirlama sesleri gelmeye basladi. Once kisik sesle tabi. Arka tarafta bi hareketlenme oldu ufaktan. The Rock Clock Battle Cat alarmi sesi gitgide yukselerek calmaya devam ediyo, ben de gulmemek icin yanaklarimin kenarini isirmaya bi yandan el yordamiyla alarmi kapamaya calisiyorum gunnuk ahshd. Giderek yukselen miyavlama hirlama ve davul sesleriyle beraber herkes noluyo ya falan demeye basladi, gulenler falan. Asansor rahat 10 kisi. En ust katta kapi acilirken artik aldi beni bi gulme. Hic arkama bakmadan ozur dilerim alarm sesim diye aciklama yaptim ve insanlarin kahkahalari arasinda bi yandan gulerek bi yandan derin bi utanc icinde asansorden cikip kosarak uzaklastim gunnuk ahsh. Aptal romantik komedilerdeki tipler gibiydim ahshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bugun otobuste, en arka 5 linin en kosesine sinmis kalkmasini beklerken, otobus %98 lik doluluk oranina vardigi anda, oh be yanim bo$ dememe kalmadan, hippi tipli bi kizin teki koca bi sirt ve el cantasi ile yanima oturdu. buraya kadar hersey normal de, sanirim cantasindan veya bir ihtimal kendisinden acaip keskin bir koku gelmeye basladi. ne bilim boyle evsizlerin, berduslarin yogun bir sekilde kokmasi gibi. ayip olmasin diye pek bisi de yapamadim ilk 5-10 dakika. sonra dayanamayip ustteki fani actim ama, aq soforu onuda aktif hale getirmemis, cuk gibi kaldim oyle. allam bu yolculuk bitmez diyorum icimden. kalksam kalkamam, cantalarla set kurdu, otobuste coktan ayaklandi zaten. bi yandan bakiyorum hersey de normal gorunuyo cep telefonunu cikardi, dizi fln izliyo. dedim internet baglantili telefonu varsa sokakta falan da kaliyo olamaz heralde asdlkfj onun yanindaki baska bi kizda bir sure sonra kavradi mevzuyu ama onun icin de hersey cok gecti artik ahjaha. kafam cama yapisik bir bicimde, caresizlikten artik camin sogugundan gelen serinlikle kendimi rahatlatmaya calisiyom, yanagimi falan bastiriyom kenara : insanlari sacma sapan yaftalamak da istemem ama, belki de kendisi farkinda degildi kokunun, bilemedim ya. evsizlerin camasirlarini goturup yikayan biri mi diyorum artik. otobusten inip aldigim ilk nefesi uzun bir sure unutamicam galiba. derin nefes alin gencler, degerini bilin. bunun bir baska versiyonunu, koca otobuste yine beni bulup yanima bir kova dolusu kfc ile oturan asian eleman yasatmisti. bundan daha kotusu olamaz dedim, buyuk konustum, o da oldu aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 kova kfc ile otursa "My life pulls it man, give me my eye-right!" der bir parça alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 What is this man your english is speaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 kfc kovası resmen şovmuş, tebrik ettim arkadaşı. ben de şehirlerarası otobüste herkes uyurken çota ptuh çekirdek yiyen kamil koç şoförüne denk gelmiştim. uyandık tabi otobüscene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar