pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 hava baya berrak la missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 alerjim olmasaydı da bi köpek kedi bişey tutabilseydim keşke evde https://www.youtube.com/watch?v=dWhmeUXE_o0 tipe bak ya ben de istiyorum :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ben de istiyom lan :< 3 gündür samoyed videoları izleyip duruyodum zaten ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 şunun bıraktığı tüy ile 3 haftada solunum yollarım tıkanır benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 sigaranın yerini tutan yegane şey tuzlu fıstık. 5 dakikada 1 tane falan yiyim, bikaç saat sigara aklıma bile gelmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 şaka maka alkol için tıbbi ya da psikolojik destek alacağım. 2 günde 2 litre şarap bitiriyorum 1 sene oldu. bugün içmicem, bi gün olsun içmicem diyorum. her gece aynı terane. rezil bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Pfff amateurs. Bisi olmaz o kadarcik alkolden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 canım çekti ben de alıcam bu haftasonu bi şişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 al tabi ya b daha mı gelicez dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ucunu kaçırmayın da, bu akşam elemanın teki artık ne içtiyse sağa sola sallanmaktan yürüyemiyodu, 2 kişi koluna girdiler de öyle götürdüler odasına. keyif için arada bi içilsin bişey dediğim yok da,her gece su içer gibi içenleri anlamıyorum. o derece mi bağımlılık yapıyo bu meret, o derece mi insanlar kendilerinden geçmek istiyolar, dünyayla bağlantılarını kesip başka alemlere mi akıyolar napıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 son 3 ayda 3 şişe bira içtim galiba sadece sdf evden işe işten eve temiz düzenli içkisi yok kumarı yok tam evlenilcek adamım tags: kızlar, adam gibi adam, evlenilecek adam, damat, damat adayı, evlilik, düğün, düğün telaşı, hamilelik, çocuk bakıcısı, çocuk, two and a half man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 bütün gün boş boş oturunca uyumak için lazım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Saeros said: son 3 ayda 3 şişe bira içtim galiba sadece sdf evden işe işten eve temiz düzenli içkisi yok kumarı yok tam evlenilcek adamım tags: kızlar, adam gibi adam, evlenilecek adam, damat, damat adayı, evlilik, düğün, düğün telaşı, hamilelik, çocuk bakıcısı, çocuk, two and a half man ayrica altin bilezigi de var: streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Saeros said: son 3 ayda 3 şişe bira içtim galiba sadece sdf evden işe işten eve temiz düzenli içkisi yok kumarı yok tam evlenilcek adamım tags: kızlar, adam gibi adam, evlenilecek adam, damat, damat adayı, evlilik, düğün, düğün telaşı, hamilelik, çocuk bakıcısı, çocuk, two and a half man Araba ev varmi mayış ne kadar onlardan da haber ver. Saydiklarin artik tek basina yeterli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hiçbir iş bulmadan, hiçbir alternatif gelir modeli olmadan, hiçbir B planı olmadan istifa etmek üzereyim. siz ok verirseniz edicem. aslında işim kolay ama gerçekten kafada duvarlar inşa oldu mu bir daha asla yıkamıyorum ya. o kadar istemiyorum ki yrk krk düzende çalışmayı. birikimim beni 3-4 ay götürür, o ara bir dala tutunursam tutunurum, yoksa da geberip giderim 7 milyar insan arasında ben mi kıymetliyim bir ake diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 etme..senin gida harcamalarini karsilayamayiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 et. sevmediğin işi yapmak insana en büyük eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ben en son benzer bi karar verdigimde 6 ay issiz kalip kenarda biriken ne varsa yemis ustune epeyde iceri girmistim. Bi yandan is bakip diger yandan zorlayip calissan. En azindan baktin is yok kimse sallamiyo sevmesende bi gelir kapin olur kenarda. Sonra iyiki cikmamisim falan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 goldbären said: hiçbir iş bulmadan, hiçbir alternatif gelir modeli olmadan, hiçbir B planı olmadan istifa etmek üzereyim. siz ok verirseniz edicem. aslında işim kolay ama gerçekten kafada duvarlar inşa oldu mu bir daha asla yıkamıyorum ya. o kadar istemiyorum ki yrk krk düzende çalışmayı. birikimim beni 3-4 ay götürür, o ara bir dala tutunursam tutunurum, yoksa da geberip giderim 7 milyar insan arasında ben mi kıymetliyim bir ake diyorum. İş bak, bir yandan çalışmaya çalış bulursan gidersin, kovulursan işsizlik maaşı alırsın. win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 senko said: et. sevmediğin işi yapmak insana en büyük eziyet. valla öyle ya. yok beyler ben sektördeki nispeten iyi şirkette kolay yerdeyim. ama corporate tripler o kadar mindfuck ki kafa kalmadı. gerçekten verimsizlik kaypaklık ikiyüzlülük bezdiriyor. askerden farkı arka sokaklar yerine got izlenmesi ve hanımların da olması. geri kalan her şey aynı derecede kötü. işgüzar emir komuta zinciri, bir işi bir kez yapanın hep yapması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 abi sormasi ayip da ne bekliyorsun ki.o global sirkette calisan da yurdum insani ha mese ha kavak..odun ayni odun..kaldi ki cok utopik sirkette calismiyorsan yurtdisinda da ayni got muhabbetlerini dinleyip ayni corporate gaci kaprisini vs cekeceksin ..this is isparta ay kuzum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 tamam kendi kumpircimizi açalım diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 spo.. gold bogaz tokluguna calisirim beni de yazin derse almayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 At binenin kılıç kuşananın yavrım. Ticaret bilmeden ticarete girersen üzülürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 dana22 said: abi sormasi ayip da ne bekliyorsun ki.o global sirkette calisan da yurdum insani ha mese ha kavak..odun ayni odun..kaldi ki cok utopik sirkette calismiyorsan yurtdisinda da ayni got muhabbetlerini dinleyip ayni corporate gaci kaprisini vs cekeceksin ..this is isparta ay kuzum.. dediklerine katılıyorum da bazı şirketler oluyor, şirket kültürü türkün bu ortadoğu kültürünü alt edebiliyor. Tabii o şirketlerde de işler güllük gülistanlık herşey über değil ama gold'un nelerden yakındığını çok çok iyi anlıyorum, çalışma hayatımın tümünü corporate'lerde geçirmiş olarak. Yurtdışında nası bilmiyorum, gidince görücez :) orda da sarmazsa akademik devam ederim. Hatta sarsa bile akademik devam edebilirim, şimdilik karışık önce okul bitsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar