k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ben de sag tarafinkini cektirmeyi dusunuyodum. cektirmeyeyim o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 evi tasiycam araba aldim muayenesi var yogun bir hafta beni bekleyor yagmur da geliyormus oh serin serin kolilerim artiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 vay vay vay, kazasız belasız hz bıyık :) gördün mü, yakın zamanda ıslatmak gerekti bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 k1nJo said: ben de sag tarafinkini cektirmeyi dusunuyodum. cektirmeyeyim o zaman sdf. abi gerekiyosa çektir tabi de hani gerçekten işkence dün pansumana gittim o batticon mudur nedir onu bir döktü... abi 29 yaşındayım ben böyle bir acı hissetmedim daha önce sdfsd gözlerim karardı yemin ederim. sonra kendi kendime gülüyodum arabada LAN AMMA CANIM YANDI JSHDFG diye bi de şu an tuvalete gidip işemek bile bir challenge yani sürekli ayak yukarıda olucak vs vs çok sıkıntılı boktan bi süreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 ayrıca bir metre uzağıma koyduğum gözlük gece nasıl olduysa altıma girmiş, yamulmuş hafif rüyamda ne fantezi kurduysam artık gözlükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Ahahsd gozluk hep gozluk kabina saeros. Eglendim dun gunnuk nostalji oldu hem. Eskiden olsa 5 gun arka arkaya yuvarlanirdim vay bee Bekleyisler suruyor aynen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 çok gerekiyor mu bilmiyorum ya. batık tırnak var işte ama kendisi biraz enteresan, bi iyileşiyor kendi kendine sonra tekrar başlıyor falan anlamadım. konu hakkında bilgim de yok pek, hep böyle mi oluyor bunlar bi araştırıcam üşenmezsem ona göre karar veririm artık çektirmeye. geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 iltihaplanmıyorsa veya yürümene engel değilse boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 görünüşte normal ama bi yere vurunca 15-20 saniye iptal oluyorum. artık iltihap var da ondan mı bilmiyorum ama yürürken sıkıntı yok. da çektirmem herhalde çok ciddi düşünmemiştim zaten. zira kendi sağlığım hiç umrumda olmadı şimdiye kadar. böyle de bi malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 yani doktora gidiyosun o ne derse onu yapıyosun abi işte. "dur şunu bi çektireyim" diye bişey yok jsdf ayak sağlık merkezleri filan varmış öyle bi yerde belki çözümünü bulabilirler çektirmeden. bi ara bakmıştım baya tırnağına tel falan bişeyler takıyolar tırnak yolunu düzeltmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 bi sus ameka hocası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 doktora gitsem dediğini yaparım da... geçen sene de bileğimde sinir sıkışması oldu mesela hâlâ gidicem doktora sdsjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 haftasonu bitecek diye uyumuyorum resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Çenemi yardım 4 dikiş gg. Bu havada 10 gün su değmeden nasıl geçecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 gecmis olsun qanqa haftaya kurtuluyorum suriye kazani sokulludan cok sukur hassas ozceligin 120 adım yukarısına tasiniyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 gece gece göm dürümleri lahmacunları, sonra dişleri fırçalamayı üşen de yat, sonra da doktoor dişim ağrıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ama sabah kalkınca kahvaltı niyetine o aradakileri çıkarıp yiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 geceden çıkar temiz bir yerde sakla kanka, kahvaltıdan bi 5 dk önce de dil altına koy ki ısınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yok la fircalamadan yatmiyom artikh gozumu acamasam da o fircaya bi sekilde macun koyup dislere surtturuyom kagldskad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Saeros said: sonra kendi kendime gülüyodum arabada LAN AMMA CANIM YANDI JSHDFG diye sdgdsfadas fakat iyi yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 pascalnouman said: yok la fircalamadan yatmiyom artikh gozumu acamasam da o fircaya bi sekilde macun koyup dislere surtturuyom kagldskad yatmadan önce 50 fırça darbesi tadında oldu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 jahgdlakhdsbakhdsa aynen dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 pascalnouman said: gecmis olsun qanqa haftaya kurtuluyorum suriye kazani sokulludan cok sukur hassas ozceligin 120 adım yukarısına tasiniyorum lel Nereye taşınıyorsun? Bir de @Dr bende geleceğim galiba sana ya şu boşluğu bi dolduralım bir de 18 yıl önce ki dolgunun zamanı dolmuş galiba bi hissiyat farkı oluşuyor giderek. Belki çürümüştür bile içeriden bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bascavusa tasinicam pampa yan odadan muzigin sesini kısarmisin geldi ulan dallama sen at gibi gulerken ben gelip arpan fazla mi geldi diyormuyum sabah sabah tilt ediyolar adami la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Archangel_ said: pascalnouman said: yok la fircalamadan yatmiyom artikh gozumu acamasam da o fircaya bi sekilde macun koyup dislere surtturuyom kagldskad yatmadan önce 50 fırça darbesi tadında oldu ama neyse fırçalamadan uyuyacaktım bugün, şu postu görünce resmen sucluluk ve korku oluştu birdenbire. gözümde birden şu canlandı "fırçala kerim allah belanı vermesin o kadar uğraştık dişlerinle fırçala" tamma doktor fırçalıycam sövme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar