mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 goldbären said: şirket zorla dubaiye yolluyor. kim bilgisayarın yemeksepetin başından kalkıp 45 derece sıcağa gidecek. sarkastik hava atma değildir. hakikaten hiç istemiyorum cmt pazar da çalıştıracaklar. utanmasalar pzt sabah 7de uçak inince ofise gel diyecekler. en son girenlerdenim diye bi beni skyiolar. sokarım kurumsalını da şirketini de. gezecek bir ortam da yok. müdürün peşine takılmaca falan. zaten ucuz elektronik toplayacak para da yok. istifa edip bir kumpirci de ben açacağım. işin ilginci herkes biliyormuş ve bahane uydurmuş bayramda gelmeme üzerine. aa seni mi seçtiler mekhere hehere dediler. esh sonuna kadar haklı. beyaz yakayı çomardan önce asmak lazım. LOL so much tears greetings from tahran, iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Drall said: zipzip said: Deliririm ben veteriner olsam hasta, sakat hayvan gördükçe. Şimdi delirmiyo musun gördükçe? Sagliklisini gorunce de delirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 senko said: ne uyguladin da uzadi? coconut oil, sebamed şampuan, her gün yıkama, argan yağları bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 fever belki kadınlar arasında bi forumda olsak yeterli de, hani burası "bir kaşık pirinç, aldığı kadar un" deyince pirinç tepeleme mi silme mi? aldığı kadar derken? diyenlerin çoğunlukta olduğu bir forum... bu hususlarda bize yol gösterici olacaksın sen, coconut oil derken mesela marka filan ver varsa internette bi fotoğrafını bulursan şişenin anca anlarız. argan yağı ne bu arada? neye benziyo? edit: bi de sebamedin bir sürü akışkan ürünü var, bin türlü de şampuanı. hangi şampuanı bu? sebamed deyince aklıma sabonis geldi btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 coconut oil argan yağı ve türevleri sebamed onarım şampuanı 10 ayda bu kadar uzadılar, ektedir; iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 10 ayda yanaklar biraz tombullaşmış gibi. karışım yüzünden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 şişkoluğumu belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 feverfeverray said: senko said: ne uyguladin da uzadi? coconut oil, sebamed şampuan, her gün yıkama, argan yağları bişiler. Sebamed in everyday ile nashi argan kullaniom ben de Bir de kerastase nin sac bakim kremi var onarici nemlendirici Kokonotu da ekliyim bakalim rutine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 mokoko said: LOL so much tears greetings from tahran, iran 4 gün çalıştım 5 gün izin verdiler sana ne verdiler kocaman bir doodool mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 @gold doodol falan biliyosun bakıyorum. ilgilisin anladığım kadarıyla kocaman doodol işleriyle. ben bilmem anlamam sabah 4.45 uçağıyla geldim yatıcam uyicam şimdi. sen cuma - cumartesi geliyo musun eğitime bakıyım ofise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 üstteki editli küfür neydi lan göremedim hehe ben muafım eğitimden kardeş, level 3 adam var karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 biliyorum ben o lever'in lvl 3'lerini asfdsafdsadf önceki mesajda da alıntılamayı unutmuşum dedim şimdi görmez etmez bi daha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 benim hanım da sizin şirkette artık olm bakın burda öyle fazla izin aldım yok efendim zorla oraya buraya yolluyorlar demeyin ispiyonlattırırım valla akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 nerde senin hanım asıl ofiste mi yoksa dış kaynak mı gidiyo kalıcı olarak merso'ya, lever'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 pepsiye göndericez diye aldılar da 1-2 hafta ofisteymiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 inşallah sürüne sürüne çalışır da evde de senin başının etini yer. oyun falan oynayama bidaha İNŞA-ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 e olm hanımı sürüne sürüne çalışırsa adam daha fazla oyun oynayabilir mantıkta sıkıntı var galiba nası abapçısın sen... PROGRAMLARI BÖYLE YAZIYORSAN YANMIŞ O UNILEVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 çalışmasa da yiyor ya o konuda sıkıntı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 dostum sen değil miydin demin hanımla aynı şirkettesiniz demeyin bundan sora böyle şeyler diye. ben şimdi mesela ağustos'ta sürekli iran'a gitmeye başlayana kadar sürekli ofiste olucam. hanımla illaki tanışırız muabbetin geçer. bu yazdığında burada duruyo. yazık değil mi hanıma böyle arkasından arkasından konuşuyosun yakıştıramadım valla dsfadfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ahahahahahah kazak erkeğiz biz Problem yok =p pokunu yiyem bişi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 keser döner, sap döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 genel cerrah yoktur değil mi buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ark var ama istanbulda dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hayat direkt mutsuzluk la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar