Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Vermediler. Kortizollü ve bişeyli damla, suni gözyaşı, bikaç gün lens yasağı, bi de ekrana falan bakmaya kısıt verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bana öyle bişey olsa direk "göz bandı takayım mı? taksam daha iyi olur di mi? taksam zararı olur mu? takıyorum. TAMAM ÖYLE DİYORSANIZ TAKAYIM DOKTOR BEY <3" derdim :) hani miyopum var 3 civarı, uyanır uyanmaz gözlük takıyorum. kısa süreli bişey olsa 2-3 gün gözlüksüz gezmeyi, gözüm çıkarsa falan da hayatımın geri kalanını lens takarak geçirmeyi (sevmiyorum, beceremiyorum, gözümü ellemek istemiyorum vs) göze alırım göz bandı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 2-3 miyopla gözlüksüz gezersin abi Bende 9 miyop var, gozluk olmasa odadan cikamam kapiyi bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 direkt açılayım mı yoksa bir yerlere mi davet edeyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bir yerlere davet ettiginde anlar ki zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Artariel said: direkt açılayım mı yoksa bir yerlere mi davet edeyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Artariel said: direkt açılayım mı yoksa bir yerlere mi davet edeyim lan niyetini belli et ama yavaş yavaş açıl --- birisini baya rahatsız ettim, sinirlendirdim özür için mesaj atarsam daha çok sinirlencek, arkadaşına mı anlatayım derdi mi yoksa daha fazla batırmadan bırakayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 adam olun, insani sinir etmeyin en basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 o da bir süreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 senko said: 2-3 miyopla gözlüksüz gezersin abi Bende 9 miyop var, gozluk olmasa odadan cikamam kapiyi bulup Ahshsh this. Acini hissettim. Ayrica yeter evlenmeyin bu ney ya fakir kaldim saga sola altin dagita dagita. Bi tanesi de geri gelmicek zate kafayi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 konu dışı ne garip yer lan. ayakkabı bağcığı tavsiyesi, sünger tavsiyesi, yastık tavsiyesi gibi konular 10 sayfa falan tartışılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 orda 10 sayfa tartışıldıktan sonra da amazon.de başlığına akıyor abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 olm bu turizm sektöründe nasıl çalışıyonuz bikaç ayda ne hale geldim. kas yaptım falan. tatil saat giriş çıkış gün falan hak getire. female orc oldum bi yandan da spor deniz kayak şu bu. bu sezondan sonra gireceğim en yoğun iş bile tatil gibi gelicek bana. bu oteller restoranlar bitch clublar falan kölelik sistemiyle çalışıyolar ya, işten çıkar çıkmaz alayını şikayet edicem kış boyu uğraşsın dursun pezevenkler. sigortasız adam çalıştırmalar, mesai saatleri, tatil olmaması. turizm ölsün batsın keşke iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Patron olunca zevkli oluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 saatler günler çok yoğun falan bişeyse ayı kadın olmaya nasıl vakit kaldı onu tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 tatilsiz 12 saat çalışınca kanının son damlasına kadar boş vaktini doldurmaya çalışıyosun çok ayrı bi kafa. kalan bikaç saate sığdırabildiğin kadar şey sığdırmak istiyosun. bi yandan da iyi ama. acı ve dayanıklılık eşiğini fena yükseltiyor. bi de bi olay var işte bedensel işlerde sen karısın kenarda dur istersen dediklerinde beyinde şalterler atıyor kayadır masadır demirdir yüktür "hayır lan" diyip asılıyorsun kaldırıyorsun olan beline sırtına oluyor ama içten anlamsız bi zevk duyuyosun. ister istemez orc kası yapıyor yani sadbsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Bosver Orclarin racial traitleri iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 işte bunlar hep wow acayip dönesim var aslında ama izin yaklaşıyo,tatil deniz kum güneş turist kızlar(gerçi bu sene epey düşüş varmış), ama wowun tadıda başka, neyse yarın karar vericem yazı tura atarak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 nienna said: bi de bi olay var işte bedensel işlerde sen karısın kenarda dur istersen dediklerinde beyinde şalterler atıyor kayadır masadır demirdir yüktür "hayır lan" diyip asılıyorsun kaldırıyorsun olan beline sırtına oluyor ama içten anlamsız bi zevk duyuyosun. ister istemez orc kası yapıyor yani sadbsa. kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun ki, hem de böyle bir ülkede? "evet ya ben kadınım ağır iş yapamam" de çekil oh miss, biz erkekler o işleri birbirimizin üstüne yıkmak için ne dolaplar çeviriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 feminist damarları kabarmıştır, kadın erkek eşitliği falan, yada içine himym barney karakteri kaçmış herşeye "challenge accepted" çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 30 disim kaldi birkac haftaya 28 e dusucek bu sayi hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 aman sağlıklı olsun da hz bıyık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 tabi cnm onemli olan islevi sayisi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Kedilerde mantar var. Sadece bugün veteriner+mama 500 lira bayıldım. Şimdiye ne yatlar katlar almıştım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ne ayaksınız gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar