pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 temmuzda miyagi agustosta stephan geliyo yiheaa eylulde de back to nature ohhh missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Pascal şu benim işi de bir hallediver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ]Ilk defa yazasim anlatasim geldi Az once telefonda biriyle gorusurken incegim duragi kacirdim Indigim durak bryant park. Azcik yurururum dedim uzun zamandir gunesli havayi ozledik. Deligibide acim kahvalti olayini unuttun iyice. Chipotle var baya yerdim bir zamanlar sonra bolg edegisince tabi uzak kalincada hadi gidelim yiyelimlik yer olmadigi icin uzak kaldim Neyse gozume carpinca girdim. Standart iste hersey cncanagala cungala bussuru ey icindenyuzde otuzu bana gore uygun. Guacamole ver dedim ustune ohhh bagirsak putur putur. Neyse sirada amerikali turist var 11 kisiler flaan cocuk Comalak sirada karmasa var ama en arkadaki odicek kasadaki kiz of pif yapio gerginlik var. Sonra cok iri zenci geldi dans ede ede para istedi ibne sasirdigimi anlayinca gitmio yanimdan konusuo fans edio falan ulan eglenmiorm iste ak siktir git. Neyse amerikalilar uzatti bozukluklari gitti. Asil olan sey uzun zamandir cok anisi olan bir sarki calio icerde Talking heads psyco killer... Guzel dusundurdu beni sarki Hala dusunuyorum Ama keyfim yerinde opuyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 abi gele gele italyanin koylusu geldi amk. adama laf anlatmaya calisiyorum, anlamiyor.. okuz aleyhusselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 "Ramadan degil ramazan" mi demeye calisiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 acin halinden anlamazlar dasaaa bosver ramadan the mubarek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 italyanların alayı köylü ya, avrupanın türkleri adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 neden her yere üst geçit köprü yaptınız elim ayağım yamuldu velespitle çıkıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Off suan bir yagmur yagiyo oyle boyle degil. 5 saniyede bi simsek garanti. Arada yildirim dusuyo. Gokyuzunde baya chain lightning sekli aliyolar falan. Tabi elektrikler de gitti. Ama laptop + ccep telefonu 3g den internet rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 keşke burda da yağmur yağsa da nem azalsa biraz. bataklıkta yaşıyoruz sanki nassınısatiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Türkiye'deki inşaat sektörünü soykırmak istiyorum. Elle yıkacaklarına yine bitişin nizama kepçeyle girdiler. Duvar sıvalarımız≈ çatladı. 40000 ceza yediler şimdilik ama kinim hiç geçmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Zaman cok acaip bisey gunnuk. Nerden nereye ama bi yandan da hicbiyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 sevgili günlük göztepe şampiyon mu olmuş nolmuş, saatlerdir korna davul silah sesleri havai fişekler. şu saat oldu hala devam ediyo. biz de izmir'de yaşıyoz mmm medeniyet diye kendimizi kandıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 dur dedim ama kalbim dedi beni yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Saeros said: sevgili günlük göztepe şampiyon mu olmuş nolmuş, saatlerdir korna davul silah sesleri havai fişekler. şu saat oldu hala devam ediyo. biz de izmir'de yaşıyoz mmm medeniyet diye kendimizi kandıralım :) izmir or medeniyet pick one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Türkiye sınırları içinde medeniyet hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Promenader said: Saeros said: sevgili günlük göztepe şampiyon mu olmuş nolmuş, saatlerdir korna davul silah sesleri havai fişekler. şu saat oldu hala devam ediyo. biz de izmir'de yaşıyoz mmm medeniyet diye kendimizi kandıralım :) izmir or medeniyet pick one sessizlik http://i.imgur.com/exu1qHU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 günlük parttime hostel işi çıktı gene saldırsam mı bilemedim göztepe-harbiye gidip gelinir mi gece shifti tutabilir miyim yaz haftalarım ortadan ikiye üçe bölünür de kötü olur mu istanbulun en iyi hosteli falan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ekmek cikar fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 gerçi şansına avrupalı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 arap baci vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Eski işime döndüm, evden calisacam haftaiçleri akşam günde 6 saat. Okul ile de birlikte götürebilirim umarım. Keyfim yerinde. Öpüyorum pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Eski eşime döndüm anladım. Çok heyecansızmış orijinali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 her turlu tatsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar