Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yeni kız mı geldi ? adam cv döşemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 dizipub dizibox vs kapali ama onlinedizi acik lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Bugün zaman geçmiyore buralarda da bir şey yokmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 animaniacs geri gelcekmis diyorlar gunluk, http://www.retroland.com/wp-content/uploads/2012/06/Animaniacs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 maaşım fazla yatmış (+1500 tl) özlük işleri'ni aradım, iban miban göndericekler, geri yatıcıram. patronlar duyar da "aferin evladım işte bize senin gibi gençler lazım" der inşallah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Cokomantis said: maaşım fazla yatmış (+1500 tl) özlük işleri'ni aradım, iban miban göndericekler, geri yatıcıram. patronlar duyar da "aferin evladım işte bize senin gibi gençler lazım" der inşallah sdf hatta bu onurlu davranışın için 2000 lira fazla veriyoruz maaşını bile diyebilirler abi. narnia'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 haha öğrenciyken part time işe girmiştim ve ilk maaşım part değil tam yatmıştı, "alla alla" diye diye yedim çatır çatır parayı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Cokomantis said: maaşım fazla yatmış (+1500 tl) özlük işleri'ni aradım, iban miban göndericekler, geri yatıcıram. patronlar duyar da "aferin evladım işte bize senin gibi gençler lazım" der inşallah sdf bence bu da malmış diyip işten atıcaklar sdfsdfgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 kimsenin parasında gözüm yok (except kendi param) *pos makinesine şifre girilirken kafasını çeviren kasiyer/garson/kurye hareketi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 hazır telefonu kaybetmişken 8810 mu alsam dedim ama sıfır android fiyatına geliyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Cokomantis said: maaşım fazla yatmış (+1500 tl) özlük işleri'ni aradım, iban miban göndericekler, geri yatıcıram. patronlar duyar da "aferin evladım işte bize senin gibi gençler lazım" der inşallah sdf özlük işleri yaptığı yanlışlığı sence üst kısımlara aktarmak istermi, tabiki istemez, o yüzden sen ve maaşını yatıran kısmın dışında kimsenin haberi olmaz ha iş ortamında "obaa maaşa 1500 zam gelmiş" gibi muhabbet yapıp çevrendekilere belli edersen durum değişebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yok ya bi sürü kişiye fazla yatırmışlar, aşağı yukarı aynı miktarlarda. mail'ler havalarda uçuşuyordur şimdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 günlük manita yaptım yaz aşkı mı ötesi mi berisi mi bilinmez kelebek sıçıyorum bi de koşuya çıktım acayip iyi geldi ya bu ne olm bi hafta intihar kafası bi hafta çiçek böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 iki sevis acilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 iki seviştim ondan açıldım zaten ehe severek isteyerek sevişemiyodum 2 yıla yakındır o yüzden yükseldim çok(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Hehe hayırlı olsun yav. Ben ilişki istemeyenlere denk geliyorum 1 yıldır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sen grill misin? ben de ilişki istemiom o yüzden allak bullak oldum ama bi neşe bastı yani ahaush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 sevgililik müessesi çok gereksiz zaten sürekli ilgi göster dert dinle gezdir yedir içir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yek yea hatun gidecek eylülde mi ne yurtdışına zaten yav yer mi yemez bakıcam keyfime yazımı geçiricem beyin bedava ama yani...beklemiodum lan bu hale düşmeyi kshkhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Derken peşinden danimarka yollarına düşersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 italya sanmıyorum ya henüz sırf ten mevzusundan bağlandım kafa bi yerde ikileyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Promenader said: sevgililik müessesi çok gereksiz zaten sürekli ilgi göster dert dinle gezdir yedir içir Karşındakine göre değişiyor o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Sirkete çıkışımi yapmak icin gittim 15 gunluk kontratla dondum Yarin 15 gunluk kontratimin ilk is gunu, cok heycanliyim sfssdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 haha adama nisan'dan beri uzatma oynatıyolar o değil de telefonu vermediysen 10 gün daha dursun ya telefonsuz kaldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Ok çıkarken kapının oraya koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar