Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bisikleti metroya indirirken bileğimi burktum sahanlıkta olmasam ya sakattım yada ölüydüm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 spiritualizm and love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Çok önemli bi sponsorluğu bağladım. Üstümden büyük yük kalktı. Bekle beni Proplan bekle beni Acana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 VAY ZIPZIPA BAK GÖTÜRDÜ PARAYI SAYEMİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ölüvercek gibi oluyorum plan yapmaya çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ben de.. ve isim planlama ustune.. her gun oluyorum amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bizim türkler roze şarap işini beceremiyor arkadaşlar bugün bunu tescilledim illa 80-100 lira mı vericez bi şaraba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Laubali cevabına ve ardından bir şey yazmayışına sçayım senin. Uyumaya calisiyorum, olmuyor. Ben böyle bir şeye denk gelmedim öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Tatre_ said: Laubali cevabına ve ardından bir şey yazmayışına sçayım senin. Uyumaya calisiyorum, olmuyor. Ben böyle bir şeye denk gelmedim öncesinde. kakam vardi, tuvalete gittim. onun icin yanit yazamadim. ozur dilerim. insanlik hali hep ya. neden ozelimi buraya tasiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dasaaa said: kakam vardi, tuvalete gittim. onun icin yanit yazamadim. ozur dilerim. insanlik hali hep ya. neden ozelimi buraya tasiyorsun ki? Ahahaha teşekkür ederim dasaaa, güldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 zipzip said: Çok önemli bi sponsorluğu bağladım. Üstümden büyük yük kalktı. Bekle beni Proplan bekle beni Acana olm ben bu adami bu yuzden seviyorum ya adam muthis sponsorluk bagliyor ilk aklina gelen sey acana biz bu kadar temiz kalpli olamadik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Tatre_ said: Laubali cevabına ve ardından bir şey yazmayışına sçayım senin. Uyumaya calisiyorum, olmuyor. Ben böyle bir şeye denk gelmedim öncesinde. sallamış direkt ya boşver kes umudunu 31'e devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Simdi hoslandigim bi kiz var ama kizin sevgilisi var o yuzden klasik turk erkegi olarakdan yazili olmayan kurallari cigneyip kizla konusamiyorum.Bi de benden hoslanan ama benim o gozle hic bakmadigim bi kiz var ve bu iki kiz best friend ulan napacam ben bi akil verin Edit:Kizlar turk degil belirteyim bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 summon ramses.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hoşlandığın kızın best friendiyle güzel sevişirsen o bilgi hoşlandığın kıza gidecek sonra göz kırpacaksın zaten yakında ayrılırlar sıra esas hedefe gelecek kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dasaaa said: kakam vardi, tuvalete gittim. onun icin yanit yazamadim. ozur dilerim. insanlik hali hep ya. neden ozelimi buraya tasiyorsun ki? Ulu orta neden anlatıyosun mahrem şeylerimizi. Beraber gittiğimizi de anlatsaydın bi de utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 butun kotu kizlar cannes'da bilader. oyle garip kaldik iste. tuvalete de mi gitmeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 atatürkün daşşağını yesin bu yobazlar ya. Kaç gündür arapça çıktılarla uğraşıyorum, bu kadar çağdışı bir dil olmaz ya. adamlar yazıyı sağdan sola okuyor ama içindeki rakamları yine soldan sağa okuyorlar. hiçbir sistemle yazıcıyla falan uymuyorlar adma gibi. avrupalı da programı satarken bunları sallamıyor tabi ırgatlar yapar diyor. sonra niye tıkınıyorsun gold. hüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 abi.. haftasonu ustune 2 gun resmi tatil vardi. tatile cikmadim. burada kaldim. calistim... tr'de yazlik giysilerim var mesela. gidip onlari getirip, buradaki kisliklari goturecektim yapmadim. 8sayfa yorum cikarttim. "onu yazmayalim, bunu cikartalim, sen neden contractor'i sure bakimindan sikistiriyorsun..." derken 4 sayfa kaldi. onlarda da yazmasak da olur havasinda dogrusu. bana bilgisayar olarak verdikleri Somme Muharebesinden kalma 15.6" bir bilgisayar var. Odada onunla dehset sacmama ramak kaldi. abi insaat isi yapilmaz. olmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 haci ben baydim, istifa mektubumu desktopa koydum. tarih de girdim ustune.. genelde bayinca mektuba tarih koymadan dekstopta hazir tutarim. bicak kemige dayaninca tarihini yazar, basarim. atarim imzayi. 1ay sonrasinin tarihini girdim ben. bicak kemige dayanmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 senko said: zipzip said: Çok önemli bi sponsorluğu bağladım. Üstümden büyük yük kalktı. Bekle beni Proplan bekle beni Acana olm ben bu adami bu yuzden seviyorum ya adam muthis sponsorluk bagliyor ilk aklina gelen sey acana biz bu kadar temiz kalpli olamadik iste Pisliğin önde gideni len zipzip, bunlar hep yımışak kalbini avlamak için yapılan şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 senko da hemen araladı bacakları valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Sorma ya, kız düşer diye yazdım onları ama senko düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 içim çürüdü yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 @senko yollu muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar