dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ne olduysa 5 gunde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 %45ini bugun toparladim gibi ama depresyonun icine yuvarlandik oylece. icine yuvarlanma demeyelim de kucagina oturduk bildigin. yarin yeni sorunlar cikmazsa (aahhahahhahahahahhaha) bir %15 daha progress bekliyorum. zaten her problem icin kalici ilerlemeler ve cozumler gelmezse trump'in ilk 100gunu gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yine bir sabah aktiftabletin iş yapası yoktu ve watsaptan hanımla yazışıyordu... hınzır şeyler yazmadan önce sağa ve sola kafasını çevirip ekranı dikizleyen var mı inceliyordu... arkasından bir anda geçen başka çalışanla hangi taba geçeceğini şaşırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 butun hipsterligimle geliyorum megakoy hıaamınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 birisi ile yazisirken ne konusacagimi bilemedigimde genelde :P koyuyorum. o kadar aliskanlik haline geldi ki gidip proje direktoru ile konsutugum pencereye :P koydum. cunku sordugu sorunun yanitini falan hicbisi bilmiyorum. oyle lap diye ortada duran bir dil cikartan surat. :P once bi sessizlik oldu. sonra hicbir sey olmamis gibi devam ettik konusmaya. hala blmiyorum ne sordu, neden bahsedildi. simdi sorsa gene :P koyabilirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 sanırım kovuldum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Niye kovuldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hepiniz mi kovuldunuz..?? ha ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 izinleri iptal ettiler ben havaalanındayım şimdi :P yarım saate uçak kalkıyo 5 aya proje bitiyo gerçi kovmayadabilirler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 iş ararken yalnız shingeki no kyojin tüm mange spoilerı yedim ona daha çok üzüldüm :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 allah yazdıysa olur öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 spoiler mevladan hamdolsun diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 vatandan eski faturaları çıkartabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 asasdfasdfasdfsdf bugunku berbat toplantidan sonra bence buradaki kimse 100. gunu goremeyecek asfasfasdfasdfasdfsdf isin sacma tarafi sican, sivayan firma burada kalmaya devam edebilir galiba ya. toparlamaya cabalayan taraf olarak gidersek harbi cok gulerim asdfasdfsdf ama aglarim da. simdi guluyorum sadece. yetmezmis gibi mail atarken kontak lensim dustu ak LAP diye. bildign dusunce LAP diye ses cikartti kucucuk sey. zaten lensin numarasini "neredeyse kor" diye satiyorlar. bu muhtesem sicis gunu bitirmek icin cok boktan bir yontem asdfasdfasdf alnimin catina soyle bi vurun da jubilemi yapayim bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Azeri karilar ne oldu haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi ben yaxsi vatan ustune 2ulke degistirdim sanirim ya. azeri hatunlar iyidir iste. konusmalari haric. seviyoruz. canlarim benim hepsi. iki devlet, bir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ben bu sqlin ta bilmem nesine napııym. umarım feci sıçmam yarın sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Tom Hardy, Venom olcakmis gunluk, https://pbs.twimg.com/media/DANVE32U0AAJaX4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 fastbender'a da bir rol versinler. her filmde bunlar oynuyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 tam hava kararmaya başlamışken canım bira çekti çıktım gittim bira aldım eve geldim içtim şimdi de uykum geldi ne güzel bi hayatım var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Sisli de arka arkaya 5 dk arayla 5-10 el silah sesi duyuluyor. Tiplere gel istanbulun ortasinda ne kafasi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Saeros said: tam hava kararmaya başlamışken canım bira çekti çıktım gittim bira aldım eve geldim içtim şimdi de uykum geldi ne güzel bi hayatım var lan cebimde beş liram olmasın ama şu hayatı yaşayayım başka bir şey istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 uykunun kendi kendine gelmesi müthiş bi lüks ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Promenader said: Saeros said: tam hava kararmaya başlamışken canım bira çekti çıktım gittim bira aldım eve geldim içtim şimdi de uykum geldi ne güzel bi hayatım var lan cebimde beş liram olmasın ama şu hayatı yaşayayım başka bir şey istemem cok paran varsa bana ver. ben yasamani saglayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar