Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 saat farkını kekolar gibi unutup o ikinci maili atmayaydım iyiydi fuck u murica / mcribs hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 donem degisiyor, yas degisiyor vs. ama su hic degismiyor "normal gunum yok amk.." ne zaman onemli bir sey ile ugrasacak olursam, yanina boktan bulasik bir sorun cikiveriyor. olmazsa olmazimiz. ekleme, millet olarak turkiye sinirlari icinde yasayan canlilardan bayagi nefret ediyorum yalniz. hepsi sebepli, dayankli. tumumuzu, nufusun tamamini silecek tus olsa saniye dusunmeden basarim. hani geride kalip "wotty! soykirimi bu yapti!" diye suclayacak olsalar da "cok iyi olmadi mi ama?" derim sadece cok iyi olur cunku lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 the day after tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 lan 3km kosamadim ya lan!!! 3 km1!!1 kesip atayim bacaklari, faydasi olmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bacaktan ziyade ciğerde olmasın sıkıntı babuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 senko said: lan 3km kosamadim ya lan!!! 3 km1!!1 kesip atayim bacaklari, faydasi olmaz bu saatten sonra Sigara içiyorsan bırak, progresif sekilde ilerle koşuda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 acilirim ya 1-2 haftaya cigerlerde degildir problem heralde ya, gencken yari maraton gidiyorduk, buzulmemistir cigerler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 halflife basligina yazmiyorum, guncellenince "aaa cikiyor mu?" diye panik yapmayalim.. https://www.engadget.com/2017/05/02/valve-chet-faliszek-writer-htc-vive-departure/ Valve has no more 'Half-Life' writers left Chet Faliszek, who also worked on Steam VR, has departed the company. cok pis depresyondayim, evi bok goturuyor. calismak istemiyorum. su viraji sag salim atlatsam tatil isteyecegim. kovarlarsa kovsunlar kafasina 100% gecis yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hamburger hepler'i alırlar o yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 dedigim gibi ne zaman bir sey yapmaya calissam boktan bisi oluyor. asiri iyi bir sey yapmaya calistim. tahmin edin.. asiri kotu bir sey oldu! ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 senko said: acilirim ya 1-2 haftaya cigerlerde degildir problem heralde ya, gencken yari maraton gidiyorduk, buzulmemistir cigerler sdf Gençken derken? Duyan da 50lerine gelmiş sanar daha 3lü hanelere gelmedin sen ^__^ Herkes yine evleniyor günlük. Bazıları biz iflas bayrağını çekelim diye ikinci nikahı/düğünü yapacak o derece evleniyorlar günlük, önünü alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 50 degiliz ama eskisi gibi de degil vucud artik, zorladım mi zorladigimi hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 3 km kosamamak kotu yalniz. ben sigara icerken at gibi kosuyodum 30 yasimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 nasıl koştuğuna da bakar. herkesin bir temposu var yeni başlıyorsan saatte 8-9km hızında koşmak makuldür bence. eğer dışarda koştuysan önce bir bantta koşmayı dene çünkü dışarda genelde insan başlarda kendini fazla zorluyor yorgun olmadığı için sonra enerji tükeniyor. yarı maraton koşuyodum eskiden demişin zaten sana anlatmaya gerek yok bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 geçmişte çok saçmaldığımız insanlara watsap üzerinden nasıl güven veriyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 dickpicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 uygulama ve os tasarımları nasıl zaman geçtikçe boktanlaşıyor bu insanlar hiç geri dönüp napıyoruz biz demiyor mu neden böyle bir yer oldu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bence mobil oyunlar yüzünden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 fresia said: geçmişte çok saçmaldığımız insanlara watsap üzerinden nasıl güven veriyorduk ben onlara penis fotografi gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Promenader said: uygulama ve os tasarımları nasıl zaman geçtikçe boktanlaşıyor bu insanlar hiç geri dönüp napıyoruz biz demiyor mu neden böyle bir yer oldu dünya az kaldi bi 10 seneye hersey sana bana gore degil de 1 yasinda eline gecirdigi herseyin ekranina swipe yapmaya calisan kusaga gore tasarlanacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 sdsdfsdfsdfsdf yaslanip adaptasyon gucunuzu kaybettiniz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Yaklasik 1-2 haftadır saçma sekilde dağılmıştım, toparlandım. Bu akşamdan itibaren iyi hissediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 is ariyorum basliginda silinen mesajlarim icin oturma eylemi yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 kullanıcı dasaaa forum düzenine aykırı eylemleri ve örgütlü başkaldırı suçlarından bamlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar