alperozg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bu yaz için turlarla koşturmacalı bir tatil değil de kendi planı yapabileceğim, değişik plajları, koyları gezip görebileceğim, akşam güzel ve değişik yemekler yiyebileceğim bir yer arıyorum. İtalya Puglia'yı düşündüm bir ara ama sanırım orası da açık deniz, bana daha çok koyları olan, sakin denizi olan bir bölge lazım. 1 hafta kalacaksak değişik yerlere gidebilelim. Eşimle gitmeyi planlıyoruz ancak arkadaşlarda plana dahil olabilir. Uçak biletlerini şimdiden alıp booking.com dan da yer ayırtayım diye düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır? varsa nerelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 https://www.google.com.tr/search?q=cineque+terra&rlz=1C1CAFA_enTR654TR656&oq=cineque+terra&aqs=chrome..69i57j69i60l2j69i59l3.2879j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=cinque+terra ama halk plajı gibi yazları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 maldivler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 onun yerine amalfi kıyısına gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 madem disari gidionuz okyanus falan olsun bari bize benzemesin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ibiza http://www.bbrentacar.es/upload/page/8/51-me-ibiza-carrusel5.jpg http://www.ibizaboas.com/wp-content/uploads/2015/04/San-Antonio-Ibiza-Transfers.jpg bide sunu dinleyin vardiginizda tamamdir sdfsd https://www.youtube.com/watch?v=HHnXiPJ4TOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bi belgeselde seyretmiştim de İtalya'da eski bir yerleşim yeri var daracık sokaklaklar geçiyosun vs. Da'vinci (atmıyım başka bir ressam da olabilir) orada bir otelde kalmış resim yapıp oda parasını karşılıyomuş. Ama etraf çok güzeldi o kaldı hep aklımda nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 İspanya--> Kanarya adaları; Lanzarote adası veya yine İspanya-->Marbella ya da yakınında San Pedro Alcantara Tabi bizim Çeşme, Bodrum gibi işletmeler, beachclub'lar yok özelleştiremiyorlar çoğu yeri fakat plajlar über; zaten halkta pek sorun olmayınca "halk plajı" kavramı iyi birşey oluyor. Ben özellikle Marbella tarafını ve devamında da diğer Endülüs civarını araç kiralayarak gezmeni öneririm; Barselona veya Madrid gibi pahalı değiller ve gerek kültür, gerek gastronomik açıdan hem otantik hem avrupai yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Selanik'in az ilersinde sıra sıra koyların oldugu bi yer var. Hem deniz şahane hem de yunanistan ucuz. Bi de yunanistan yani guzel ülke. Bütçe için şiddetle düşünülebilir ki olay sadece denizli keyifli tatilse her türlü düşünülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hepsini detaylı inceleyeceğim. Teşekkür ediyorum öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 anjuna beach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 filipinler ve tayland adaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 aman, kanarya adaları veya maldivler uygun değil istediğine anlattığın kadarı ile en iyisi tayland phuket adası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 yunanistan +1 yakın olması, ucuz olması epey cezbedici. thasos adası falan epey tatmin eder bence seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Yunanistan Santorini adasi efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Halkidiki, yakin ucuz her koyunda bir omur gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar