Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 oo full + full severim ama full + full + full olmaması dezavantaj kardeş kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sunroof yok evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Şu konuya iliştireyim sorumu. İkinci el değeri olarak Golf mü Jetta mı daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 herzaman golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Selam, Golf... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 hic parasinin arabasi olamadi su araba. dusuk hacimli ekonomi yapcam demiyosan almak anlamsiz. ha beyaz yakanin alabilecegi en iyi fiyatli araba evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Arabayı değiştirelim diyoruz da (çocuk yolda) işte Golf ve Jetta fiyatları baya baya aynı. Kalite olarak bi sürü yorum var. Jetta almanyada üretilmiyor diye kalitesi daha düşükmüş vs vs. Tabi benim için en önemli faktör ikinci elde çok değer kaybetmemesi olacak. Donanım olarak kağıt üzerinde ikisi de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 jetta önceki nesil platformda üretiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 çocuk yolda ise çocuk arabasıda yoldadır. Bagaj lazım o vakit, Golf alırsan bagaj hacminden ötürü pişman olman çok yüksek ihtimal. Jetta'ya yönelin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Golf - 78,500 Jetta - 77,800 Passat - 104,500 Üçü de 1.4 125 PS DSG Comfortline. Çocuk geliyo diyince adam göstermeye götürdüğü Golf'ten yarı yolda bi an durup "oo o zaman jetta abi, tiguani da geç" diye mevzuya girdi. Passat'ın fiyatını resmen zorla aldım (sanırım tipime yakıştıramadı passatı), o yüzden onu çok indirmedi diğerlerine oranla (liste fiyatı 106,600). Şöyle ki tereddütteyim. Hayatımda 40 dakikalık sürücü kursu palyosunu saymazsak, Polo'dan başka hiç bi araç sürmedim. Onu da zaten ehliyeti aldığımın haftası almıştım. Golf ve kısmen Jetta sıkıntı olmaz da Passat baya tanker gibi geldi. Hangisini alırsam alayım max 5 yıl içinde satarım diye düşünüyorum (zaten hatun parayı çarçur edip oyunlara harcama diye beni taksite bağlamak istiyor). İkinci el piyasası ile ilgili bi fikrim yok. Şuan temiz görünenler o yılki fiyatlarının 3-5 bin üzerine konulmuş hep sahibindene. Benim 52ye aldığım 2014 polo bile 47-53 arasında hep (bayi 41,5 veririz dedi bu arada). Bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 golf jetta arasında golf derim. passatla golf arasında baya fiyat farkı var ama. 1.passat 2.golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Kucuk aractan buyuk araca gecis en fazla 1 ay suruyor. Sonra alisiyorsun. Dar sokak disinda kufrettigim yer olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Octavia ve Superb de düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Genwa said: (çocuk yolda) Oha?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Abi jetta avrupanın lineası ya? Diğer marka sedanlar hep daha iyi, octavia dahil hatta. Bu arada leondan sonra focus kullandım, 1 değil 3 sınıf atlamış gibi oldum, sürüş kalitesi, yol tutuş buymuş dedim. Ford düşünmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar