Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 19. Hafta: Trabzonspor - BEŞİKTAŞ | 24 Ocak Pazar - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kadar basit bişey ki.

geçen haftaki maçı aynı gün gündüz.
bugünkü maçı cumartesi oynatmak.

cidden cok basit bir olay yani ama türkiye işte yapcak bişey yok.

bir de cuma 20:00 cumartesi pazar 19:00 olan mac takvimi noldu da pazar 20:00 oldu onu çözemedim. ligtv daha cok reklam geliri alıyor sanırım
Mesaj tarihi:
eskiden gündüz macları vardı ne güzel ya.

2 de falan izleniyordu yine, illaki gece olması gerekmiyor macın izlenmesi için.

ağlıyorlar tribünlerde aileler yok falan diye. lan gerzek sen 8 e mac koyuyorsun 10 da bitiyor, en erken 11:30 da evinde oluyor o aile, ertesi gün cocuğu okula gidecek belki.

koy öğlen 2 ye rahat rahat oynansın,izlensin aileler gelsin.
PL'de en önemli maclar yerel saat ile 11-12 de oynanıyor da adamların ligi mi batıyor anlamadım ki.
Mesaj tarihi:
abi kaygı değil ki
lig tv takımların en büyük geliri millet gitmiyor tv başında izliyor ve o yüzden de lig tv belirliyor saatleri..

a haber falan boşuna mı ağlıyor gündüz olmasın maçlar millet tam kadro ile gelsin diye
Mesaj tarihi:
Avni Aker'in zemini rezaletti zaten kardan sonra ne hale geldi acaba çok merak ediyorum. Ayrıca saat 18.00 'den sonra ciddi bir kar yağışı bekleniyormuş Trabzon'da inşallah öyle olmazda saçma sapan zamanlarda maç yapmak zorunda kalmayız.
Mesaj tarihi:
federasyon talimat vermiş ne yapın ne edin bu maçı oynatın diye
bir daha iptal olursa federasyon rezil olur

fikret ormanda sağlam bir konuşma yapmalı
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

iki takima da olan olacak.

şampiyonluk yarışında darbe alacak anlamında yazdım, trabzonun herhangi bi kaygısı yok o anlamda.
Mesaj tarihi:
aynen son dk geçiyor twitterda.

ya cok pardon ama böyle iş bilmez federasyonun yapacaği işe koyayım ben ya 2 haftadir

dün öğlen yağış yoktu.
geçen hafta aynı gün öğlen yağış yoktu, yıl 2016 1231241 gün önceden açıkanıyor hava tahmini şaka gibi cidden

iş bilmez beceriksizler
  • Yeni Oluştur...