eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Sakan uzatan biri olarak bakım nasıl yapılır? ne gibi ürünler kullanılır? ne gibi bıçak yada makine kullanılmalı. Bilen birileri varsa anlatsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Sal gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 onu yapıyorum zaten. ama sağa sola saçma bi şekilde gidiyor. şekil vermem lazım, arada budamam lazım gibi.... çok sexy olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 argan yağı sür her gün tara fakat sakalların asuri sakal ise naparsan yap o kıvırcıklık tam anlamıyla düzelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 cahilmiş gibi olmamak için googleladım ama yok bulamadım. asuri sakal ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 uzadıkça kıvırcık olan işte. eski asur krallarının tarzından almış ismini. assyrian beard diye aratırsan daha çok şey bulursun. http://4.bp.blogspot.com/-kLfZ2peqJ5M/UVffBZ2C8gI/AAAAAAAACDY/vFE_7yQcGj0/s1600/assyrian+king+sennacherib.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yok ya gayet delikanlı uzuyor. biraz araştırdım duşta saçı nasıl yıkıyorsanız aynı şekilde şampuan ve saç kremi ile yıkayın yazıları çok. uygulamaya başlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 geçen sene şöyleydi sakallarım. düzenli tarayıp arada bir kırparak 5 ayda şu kadar olmuştu. sakal 3. 4. aydan sonra oturmaya başlıyor o yüzden ilk bi kaç ay sıkma canını :D http://i.imgur.com/eSirkZN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 arada bir berbere gidip ara makası attırmalı mı yoksa balta girmeyen yağmur ormanı mı olsun? hangisi daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ben kendim hallediyodum. yanları toparlamazsak işidçi gibi genişliyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 neyle hallediyorsun? makas? jilet? makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 makas, makine filan. jiletle olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bende ilk defa uzatiyorum sakali. Kafada sac kalmadi bari sakali uzatalim turkiyede kral Berber vardi super sakallari duzeltti sagindan solundan simdi almanyada kimseyi bulabilir miyim bilmiyorum. O fotodaki gibi olmak istemiyorum mesela ben :) Yanlari toplatip ceneden az uzasin istiyorum tabi bu arad bir cübbeliye dönmemek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sanssizsansli said: ben kendim hallediyodum. yanları toparlamazsak işidçi gibi genişliyor yoksa. uzunluguna gore iyi toplamissin ama yinede bir isidci havasi olmus bence su anda... biraz yanlari kisalt cene bolgesi uzun kalsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sakal bırakma işi 2. ayda sinirlenip jilet vurmakla sonuçlanıyor bende. kirli sakal candır gerisi heyecandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sanssizsansli said: geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sakal ne ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sakal güzel sakal can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ara ara berbere gidip düzelttir güzelce. ayda 2 kere falan. tamamdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ben oynaya oynaya tek tarafı hep yiyorum ya sonra yamuk uzuyo :D uzayan yeri kesiyom diğer yer bi garip oluyo darallar basıyo vuruyom jileti en sonunda. Bunca yıldır zaten çene kısmının bazı yerlerinde seyretklikler oluştu, sakalım bana küstü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 sakal işi biraz hafife alınıyor ondan dolayı genelde insanlar en fazla 2-3 ay içinde kesiyor. kendim de 2 kere uzatmaya calısıp ee sigerler diyip kestiğimden biliyorum. halbuki birsürü yanlışımız varmış. Önce boyun kısmını kesmen gerekiyor mu ona bakıcaksın. Buralar hariç herhangi bir yeri kesmeni önermem. burayı almana da gerek olmayabilir kafa yapına bağlı. https://www.youtube.com/watch?v=iDV8n5ZJIZk Bundan sonraki olay bakım yağları, balmdır, beard oildir filan. Malesef bunlara ulaşım yok bizim ülkede, 3 tane yağın karışımı diye satılan sakal yağları var ama amazon, ebay e filan baktığında milletin bu işe ne kadar önem verdiğini, o sakalların nerden geldiğini anlıyorsun. Tanıdığın birisi varsa ona postala gelirken getirsin. Hem parlak gösteriyor, besliyor hem de şekil almasına yardımcı oluyor. Ben sipariş verdim 1-2 haftaya gelicek. https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=beard+balm şurdan seçip aldım ben bir kaç tane. Direk yağ sürmeyi sevmediğim için biraz daha karışımlı şeyleri tercih etmeye çalıştım. http://beardtrimandgroom.com/best-beard-balms-reviews/ Yine sakal için şampuanlar ve conditionerlar var özel olarak. Son olarak sakalın bıyığın dönmesi, şekil almaması konusuna da açıklık getireyim. Sakal için nemliyken tarakla tarayıp fönle düzleştirmen gerekiyor. Bıyıklara faydası yok bu işlemin, ben sert tutucu bir moustache wax kullanıyorum bunun içinde. Türkiyeden almıştım bunu Gummy marka sanırım. Sakala kesinlikle gitmiyor ama. Bakımı zor hakkatten, 8-9 sene saçım uzundu bu kadar baktığımı hatırlamıyorum. bakmazsan zaten kesmek zorunda kalıyorsun. https://www.youtube.com/watch?v=ijWMIhnluW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar