lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ya bilgisayarı başka yere taşıdım ekrana görüntü gelmiyor Hdmi dandır dedim kabloyu değiştirdim hala aynı Ne olabilirki acaba sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ekran kartı yerinden oynamıştır belki. kasayı aç bi oturt yerine iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Şöyle ekran kartı on board Ben yeni kart almıştım ilk onu takıp öyle çalıştırdım aslında görüntü gelmedi sonra çıkardım ama on board olarakta görüntü gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 anakart gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Yav yapma etme :( hiçbi sorunu yoktu ışıkları fln yanıo elektrik gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ekranı fişe tak, aç :D Başka ekran dene alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 açıldıktan sonra hdd yükleme yapmıyorsa RAM olabilir. Ramleri tek tek tak dene. Ram ile alakası yoksa her parçayı tek tek sökerek test ederek sorunun nereden kaynaklandığını bulana kadar uğraşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 öncelikle pc açılmıyor mu yoksa sadece görüntü mü gelmiyor onu anla. Windows açılış sesi geliyorsa sorun sadece ekrana görüntü gelmemesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Monitore giden power kablosunu kasaya, kasaya gireni monitore tak dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ekranla birlikte mouse'a klavyeye falan da elektrik gitmiyorsa Bios'tan olabilir(bana öyle olmuştu). Makine açıldıktan sonra windows yükleme ekranına gelmeden önce uzun süre bekliyorsa makine ekran kartını görmediğinden anakart üzerinden görüntü vermeye çalışıyor olabiliyor. Klavye ve mouse'a elektrik gelmesine rağmen ekrana baştaki siyah ekranlar da dahil hiçbir görüntü gelmiyorsa sıkıntı anakartta diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ekrana hiç bir görüntü gelmiyor windows sesi fln hiçbişey yok Mouse un ışığı yanıyo sonuçta pilli ama çalıştgnı fln göremiyorum Aldığım ekran kartı gigabyte 950 gtx, ama direk PCI ex e taktım ark dediki ona power kablosu da Takcaksın. Fakat kartı çıkarınca on board ekranla niye çalışmıyo anlamadım Elli kere denedem restart vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bir cold reset denesene. (elektrik kablosunu çıkar, power tuşuna basıp 15 saniye kadar basılı tut sonra tekrar kabloyu takıp çalıştır.) olmazsa sonra ramleri çıkarıp tek tek farklı slotlarda dene. Anakart - Ram - İşlemci üçlüsünden biri çıkabilir, en kolay ram anlaşılıyor bunlardan. Zaten ram çıkmazsa iş büyüyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 klavyeye falan ışık gelıyo mu bana hep böyle oluyo ramlerin yerini değiştiriyorum düzeliyo 3 ayda bir her zaman oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Şase yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ramleri denemedim Ekran kartına güç kablosu takıcam bakalım olmadı çıkarıp takarım yapabildiklerimi, bu arada ana kartın üstündeki ışıklar start boot falan yanıyor, anakart ASUS maximus vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar