Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone için gps tracker, keylogger?


yloibx

Öne çıkan mesajlar

Bir yakınımın çocuğunun önemli bir sorunu var ve daha iyi gözlemlemek için yeni aldıkları iphone'a böyle uygulamalar varsa yüklemek istiyorlar. Gittiği yerleri, mesajlaşmaları, konuşmaları vs de takip etmek istiyorlar. Var mıdır acaba böyle bir uygulama? Ancak çocuğun teknoloji ile arası iyi yani menüde o uygulamayı görürse anlar ve telefonu da elinden düşürmüyor. Yüklenmesi kolay bir şey olsa, 1-2 dakikalığına ancak oyalayabiliriz. Ben bu tarz uygulamalar yoktur diye biliyorum ama size de sorayım dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi gözlemlemek ve sorununu çözmek için bir çocuk psikiyatristine ya da adam akıllı bi psikoloğa götürebilirsiniz. her yaptığı hareketi izlemek, daha iyi gözlemlemek değildir. hatta insan hakları ihlali ve sapıklıktan başka hiçbir şey de değildir. hatta direkt suçtur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Icloud şifresi olsa GPS'ten gittiği yerleri görürsün, farkedemez. Mesaj ve konuşmaları kullanıcıya farkettirmeden gözlemleyen uygulama zaten illegal'dir, o tarz birşey bulabileceğini sanmıyorum. Hani öyle bir uygulama bulabilsen de app listesinde gözükür tahminen.

Hayırdır, uyuşturucu bağımlısı falan mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...