yloibx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Bir yakınımın çocuğunun önemli bir sorunu var ve daha iyi gözlemlemek için yeni aldıkları iphone'a böyle uygulamalar varsa yüklemek istiyorlar. Gittiği yerleri, mesajlaşmaları, konuşmaları vs de takip etmek istiyorlar. Var mıdır acaba böyle bir uygulama? Ancak çocuğun teknoloji ile arası iyi yani menüde o uygulamayı görürse anlar ve telefonu da elinden düşürmüyor. Yüklenmesi kolay bir şey olsa, 1-2 dakikalığına ancak oyalayabiliriz. Ben bu tarz uygulamalar yoktur diye biliyorum ama size de sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 daha iyi gözlemlemek ve sorununu çözmek için bir çocuk psikiyatristine ya da adam akıllı bi psikoloğa götürebilirsiniz. her yaptığı hareketi izlemek, daha iyi gözlemlemek değildir. hatta insan hakları ihlali ve sapıklıktan başka hiçbir şey de değildir. hatta direkt suçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 amatem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Icloud şifresi olsa GPS'ten gittiği yerleri görürsün, farkedemez. Mesaj ve konuşmaları kullanıcıya farkettirmeden gözlemleyen uygulama zaten illegal'dir, o tarz birşey bulabileceğini sanmıyorum. Hani öyle bir uygulama bulabilsen de app listesinde gözükür tahminen. Hayırdır, uyuşturucu bağımlısı falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 cocuk polise gitse anasını babasını hapse attırır öyle program mı yuklenir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 olsa olsa androidte olur. ipon yükleymez öyle dandik şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 net nanny tarzi bisey ariyorsun sen ama cocuk anlar yuklu oldugunu onun buyuk ihtimalle. bi de bedava olani yoktur bu tarz programlarin buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Find Friends ile nerede olduğunuz bulabilirler ama iphone'da bu tarz uygulamalar yok. Hiç bir şekilde izin verilmiyor ve app store'a eklemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 cocuğa bak jailbreak var 10 numara bedava yapıyor uygulamaları filan diyip kurdurtacaksınız... ondan sonra cydia da varzaaten öyle bisürü keylogger app ler kurarsınız çaktırmadan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 iphone de tracker var..telefonun calinmasini engelleyen bir uygulamaydi sanirim..bir ipad ile ayni hesaba tanimlanirsa gps den nerede oldugunu soyluyor.. ki telefonda calisan birsey olmadigi icin anlamasi da zor..direkt ipad uzerinden track edebiliyorsun.. su sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Spastik erkekler sevgilileri icin kullaniyorlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 çocuk olayına inanmadım. kesin manitacılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Fark eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 icloud hesabı en mantıklısı o zaman. onu bir araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 E said: Spastik erkekler sevgilileri icin kullaniyorlar bunu hahah evet. icloud olayını hala yiyen varsa da maldır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 valla umrumda olmazdi ne yalan soyleyeyim..acip bakmazdim bile.. ha onun disinda bu devirde icloudu yiyen bilmem ne demissiniz ama..madem o kadar erkeksiniz yaptiklarinizin sorumlulugunu da alacaksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 nece konuşuyosunuz anlamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yıl 2000ler falan aveanın internet üzerinden uygulaması vardı. bi mesaj geliodu cebe evet diyip cevaplıyordun. sonra internet üzerinden o gsm hattının nerde olduğunu görebiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 dana22 said: valla umrumda olmazdi ne yalan soyleyeyim..acip bakmazdim bile.. ha onun disinda bu devirde icloudu yiyen bilmem ne demissiniz ama..madem o kadar erkeksiniz yaptiklarinizin sorumlulugunu da alacaksiniz.. aynen öyle. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar