aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 robe ne ya koylu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Hepsi Death Shroud tipinde ve farklı renklerde olsa daha güzel olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 warriorlarda cloak olsaymış bari, robe ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Tarist said: Hepsi Death Shroud tipinde ve farklı renklerde olsa daha güzel olur sanki. katılıyorum. Ya da kişiye bırakılmalı isteyen robe yapar isteyen deathshroud. Koy 5 kumaş daha fazla death shroud için nolcak. Normal robe giymek istemiyom acıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Orc mask giyince orclar saldirmadi Rat mask var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 varyora robe olmamis baskan, cloak yapalim onu. zirh gozukmicek bu sefer ne anladik o isten hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Sash veya cloak mantıklı duruyor gerçektende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 O diilde shadowfiend kim abi serverda ? hollandali rpsi yapio ama kesin bizden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Yeto warriorlar kiskanmis. Kapson takan savasci mi olur. Nasil gorucen onunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 cubbede ters zaten. Mesela helmetin dexe penaltisi falan olmasi lazim ya gorusu kisitlio. yapin kardesim sole seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 millet milyon gp'leri nerden buluyor da özel boyaları alıyor çözemedim. champ mı kasıyosunuz gece gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 craftla kastılar da, benim anlamadığım 106 taming difficultysi olan hayvanı nasıl tameliyorsunuz daha ortada ps falan yokken? (taming difficultyleri değiştirilmediyse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Taming sistemini ben elden gecirdim serveri acarken, shrink vs tamelendikten sonra taming istememesi vs. o sirada difflerle cok az degisiklikler yaptim. sen hangi hayvandan bahsediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Fire steed abi, stratics difficulty 106 gösteriyo, 100 öncesi tameleniyor, ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 said: Tamable = true; ControlSlots = 2; MinTameSkill = 93.0; MinLoreSkill = 93.0; straticse %100 accurate degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 xaty said: millet milyon gp'leri nerden buluyor da özel boyaları alıyor çözemedim. champ mı kasıyosunuz gece gündür CHP muhalefeti gibisin yemin ediyorum takan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 :D varsa bi yolu, biz de o yoldan gidelim.. zaten serverda 5-8 kişi oynuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Sacros said: craftla kastılar da, benim anlamadığım 106 taming difficultysi olan hayvanı nasıl tameliyorsunuz daha ortada ps falan yokken? (taming difficultyleri değiştirilmediyse tabi) craft'a şimdi kontrol geldi, macro ile unattanded kasılmıyor artık. erken davrananlar yedi yani ekmeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 unattanded kasılmıyordu ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 hattok said: unattanded kasılmıyordu ki zaten niye ki? kod sormasa kasılır gayet inscription veya tailor falan bu arada despise teleporterlar mı kaldırdınız? noob'lar yanlışlıkla kayboluyor diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 maalesef cok sikayet geldi o champ alanindaki terathan keep teleporterlari yuzunden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Hotfix 24 JAN: Meditation fail chance greatly reduced for Grandmaster level (100.0) Passive mana regen stays the same, active meditation is greatly buffed. Reworked special weapon damages so that the exceptional might that bs's can craft will be more in par with a plain force weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 RaidenXelRu said: maalesef cok sikayet geldi o champ alanindaki terathan keep teleporterlari yuzunden :) abi öyle saçmalık mı olur, onlar da kullanılan şeyler ve lazım girmesinler oraya, çok dertse daha belirgin bir şey koy ama milletin noobluğundan serverı bozuyorsunuz. öğrensinler neyse gerekeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar