Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Grego said: Black-ice said: Xaero said: ee üyelik nasıl olcak oto account direk yaz gir. 2 tane acc açabilirsin. noob guide ım olursan geleyim. abi ben de çok oynayamıyorum ama yardımcı olurum tabi oynadığım anlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 imamizer said: bi kaç soru 1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz? 2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı. 3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım? 4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki? 5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin. 6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor? 7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu? 8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi? 1- bu soruna sonra cevap vereyim %100 emin olamadim su anda... Hiding binek ve armor ile olunabiliyor ama. 2- Nebulada o bahsettigin donemde bile mageler ustundu yanliz :) ben o protection buyusunu rewrite ederken, mage a baska avantajlarda ekledim, fizzle rate artarken, magein attigi poison guclendi mesela. ve hala tank mage oynamakta mumkun 3- tabiki, eva olmadan olmaz :) 4-inscription 3 buyuyu boostluyor, reactive armor - prot - magic reflection. evet poisining zaten olmazsa olmaz yoksa sacmalik olurdu. :) 5- hayir benim en nefret ettigim sistemlerden biri OSI hit chance calculationdi. 120 sword 120 fenc iki kisi birbirine vurmaya calistiginda hitchance %50, ben rewrite ettim bu kisimlari. iki kisi birbirine vururken birbiriyle karsilastirilmiyor, kendi halinde hit chanceleri hesaplaniyor. bunun sonucunda defansiv wrestling diye bir olay kalmadi. 6- champden suruyle magical silah ve armor dusuyor, bunun yaninda legendary armorlar var, nostalji olarak ekledigim nebuladan Ranger ve Phoenix, onlarin parcasi dusuyor, neiradan blessed hood dusuyor vs . boyle special itemlar var 7- evet dusmek zorunda yoksa parry mage cok guclu olur 8- hayir 1 str = 1 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Suark said: simdi ben okcu yapayim diorm da okculuk hala side skill mi yoksa kendi basina bisi yapabiliomu? rezalet pingim olucak daha oyunu indiremedim sdsfsd pve ve craft yaparim diorm. aynısını sordum bende üstte biri aydınlatsın pure archer istiyorum ben ya. nası bi build yapmak lazım acaba heal anat archery tactics resist diğer ikisi ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Coldwind said: RaidenXelRu said: Merhaba :) Champlarin zorluklari birbirlerine gore cok farklilik gostermekte, mesela Barracoon'u 5 mage ustesinden gelebilecegi gibi, min 10 kisi gereken Champlar var. Su anda totalde 8 champ spawn, birde super boss var. ( The Harrower) dün akşamki eventte ps düşmemesi garipti, hiçbir anlamı yok o zaman champion'un. tailoring için de pek bir bonus yok anladığım kadarıyla, default setler vendorda satılıyor. limitli sayıda bod alınabilse güzel olabilir. ayrıca oyun içi iletişimimiz çok zayıf kalıyor guild chat falan da olmayınca. bence bırakın pre-aos sevdasını, update etmeye başlayın yavaş yavaş. diğer skill'leri falan açın hepsini :) daha çok keyif alınır diye düşünüyorum. Guild chat'in farkindayim bugun duzeltiyorum hemen :) champtan baya bir ozel item drop chance'i var, ve baya magical dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Anatomy Fencing Healing Hiding Musicianship Provocation Tactics Şöyle bir bard nasıl olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bu arada benide guilde alın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 hiding aksiyon esnasında kullanılabiliyor mu ya pvpde fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Black-ice said: Grego said: Black-ice said: Xaero said: ee üyelik nasıl olcak oto account direk yaz gir. 2 tane acc açabilirsin. noob guide ım olursan geleyim. abi ben de çok oynayamıyorum ama yardımcı olurum tabi oynadığım anlarda buraya yazdığın kadar oynasan yeter heralde. koca nesli bitirdi bu tembellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi bütün gün yazıyorum. bu kadar oynasam serverı ele geçirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben warrior açtım yürüdüm çitlerden çıktım, at öldürdüm, domuz öldürdüm içi hep boş. (td) would not play again 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 RaidenXelRu said: imamizer said: bi kaç soru 1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz? 2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı. 3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım? 4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki? 5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin. 6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor? 7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu? 8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi? 1- bu soruna sonra cevap vereyim %100 emin olamadim su anda... Hiding binek ve armor ile olunabiliyor ama. 2- Nebulada o bahsettigin donemde bile mageler ustundu yanliz :) ben o protection buyusunu rewrite ederken, mage a baska avantajlarda ekledim, fizzle rate artarken, magein attigi poison guclendi mesela. ve hala tank mage oynamakta mumkun 3- tabiki, eva olmadan olmaz :) 4-inscription 3 buyuyu boostluyor, reactive armor - prot - magic reflection. evet poisining zaten olmazsa olmaz yoksa sacmalik olurdu. :) 5- hayir benim en nefret ettigim sistemlerden biri OSI hit chance calculationdi. 120 sword 120 fenc iki kisi birbirine vurmaya calistiginda hitchance %50, ben rewrite ettim bu kisimlari. iki kisi birbirine vururken birbiriyle karsilastirilmiyor, kendi halinde hit chanceleri hesaplaniyor. bunun sonucunda defansiv wrestling diye bir olay kalmadi. 6- champden suruyle magical silah ve armor dusuyor, bunun yaninda legendary armorlar var, nostalji olarak ekledigim nebuladan Ranger ve Phoenix, onlarin parcasi dusuyor, neiradan blessed hood dusuyor vs . boyle special itemlar var 7- evet dusmek zorunda yoksa parry mage cok guclu olur 8- hayir 1 str = 1 hp oyunda defensive wrestling'i kaldırdım diyorsun, anat+eva nın bonusunu da kaldırdım diyorsun, fizzle ı arttırdım diyorsun, protection sadece armor veriyor vuruş savuşturması yok diyorsun, spell casting de kalkan elden düşüyor diyorsun, üstüne str = hp sistemiyle mageleri 25 dexe mahkum ediyorsun ki stam garibanı olsun diyorsun, precasti de kaldırdım diyorsun, sonra mage güçlü olurdu demişsin lol. şu sistemde pure mage oynanmaz, resmen kapatmışsın o kapıyı. olay şu yani; in nox attın attın. atamadın atana kadar uğraşacaksın ölmeden. kaldıki razor varken poison atsan ne fayda abi? tek tıkla içeceksin cure'u. sen o poison'ı tutturana kadar da doğranırsın büyük ihtimalle. onun dışında bırak adam gibi damage verebileni pvp de fireball atmak bile hayal olmuş resmen. şu durumda poison tutturduktan sonra eğer adam hala üstüne geliyorsa kaçacaksın, kaçıyorsa kovalayacaksın harm atarak. sorum şu: 2h silahlar 2 kare reach'e sahipken ve koşarken vurulabildiği için neden harmla sürekli freez ile geri düşerek adam kovalayasın? ayrıca neden 3-4 circledan sonraki büyüler gereksiz olduğu için ve pvp clumsy-poison-harm diye kabaca 3 büyüye indirgeniyorsa neden bunları atabilmek için pure mage olasın? ayrıca defesive skilller çalışmıyorsa (parry, wrestling, anatomy gibi) zaten arta kalan skill pointi neden silaha yatırmayasın? cevap ne oldu? nebulanın herkesin warlock takıldığı bayık pvp si oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Rasmon said: ben warrior açtım yürüdüm çitlerden çıktım, at öldürdüm, domuz öldürdüm içi hep boş. (td) would not play again 3/10 magical horse skin horse armor gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Discordance calısmıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 @imamizer Oynamadan biraz fazla sallamissin. Mageler icin ekstralar var, lethal poison atabiliyorsun, kalkanlar meditasyon bozmuyor, stun punch vs aktif, bir suru kombinasyon var sen direkt aos kafasiyla dusunuyorsun, o kafadan cik :p Bu arada defansive wrestling denilen sey zaten anat + Eva dir ikisi ayri seyleri degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 guzel olmus da sagda solda koyun filan olaydi terzi kasaydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Server koyun spawni dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bi şey sorucam, pati tayfası patates olmuş galiba ya. hiç seni şöyle kestim, bunun eline şöyle verdim muhabbeti dönmüyor. nasıl uo oynamak lan bu. ev hanımı gibi brit bankta gün mü yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yok bee acemiland in 4 kosesinde 1-2 ser tane var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Coldwind said: RaidenXelRu said: Merhaba :) Champlarin zorluklari birbirlerine gore cok farklilik gostermekte, mesela Barracoon'u 5 mage ustesinden gelebilecegi gibi, min 10 kisi gereken Champlar var. Su anda totalde 8 champ spawn, birde super boss var. ( The Harrower) dün akşamki eventte ps düşmemesi garipti, hiçbir anlamı yok o zaman champion'un. tailoring için de pek bir bonus yok anladığım kadarıyla, default setler vendorda satılıyor. limitli sayıda bod alınabilse güzel olabilir. ayrıca oyun içi iletişimimiz çok zayıf kalıyor guild chat falan da olmayınca. bence bırakın pre-aos sevdasını, update etmeye başlayın yavaş yavaş. diğer skill'leri falan açın hepsini :) daha çok keyif alınır diye düşünüyorum. tailoring yaptigi spined/barbed setler klasik varlar burdada, onun disinda ozel robe craftingi ekliyecegim, craftlari durmadan zenginlestiricegim zaten.. Champ droplari uzerine ciddi kafa patlatiyorim zamanla daha ayarinda llucaktir, su anda 15 magical silah ve 10 magical armor falan dusmektr bide az once bahsettigim legendary armor droplari vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bingildak said: bi şey sorucam, pati tayfası patates olmuş galiba ya. hiç seni şöyle kestim, bunun eline şöyle verdim muhabbeti dönmüyor. nasıl uo oynamak lan bu. ev hanımı gibi brit bankta gün mü yapıyorsunuz. dur olm mezarda iskeletor kesiyoruz daha ya ama dün biri halberdle daldı mezarda kimdi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 RaidenXelRu said: @imamizer Oynamadan biraz fazla sallamissin. Mageler icin ekstralar var, lethal poison atabiliyorsun, kalkanlar meditasyon bozmuyor, stun punch vs aktif, bir suru kombinasyon var sen direkt aos kafasiyla dusunuyorsun, o kafadan cik :p Bu arada defansive wrestling denilen sey zaten anat + Eva dir ikisi ayri seyleri degil ya wrest kasarsın yada eval+anat kasarsın. ikisi de aynı işi görür. templateine göre tercih yaparsın. stun punch aktif mi? pasif proc mu? pasifse 25 dexle proclar inşallah diye yaradana sığınacaksak o bi işe yaramaz. page pvp sinde tüm kapışma boyunca 3-5 yumruk anca atarsın. muhtemelen server warlock swarm'a uğrayacağın için yediğin clumsy ile 10-15 dexle hepten iyi şanslar diliyorum asdfgg kalkan medi bozmuyorsa parry skilli nasıl çalışıyor bi bahsedersen bunu da konuşalım. gm parry nasıl bi chance le parryliyor. lethal poison iyi de asıl sen nebula kafasından çık bence. tüm mage pvpsini poisonu indirgeyen kafa içine etti pvp nin zaten. o yüzden aos aos diye sayıklıyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Yanlız her taraf kediden köpekten gecilmiyor biraz azaltsan fena olmaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Imam sacma sapan bilmeden konusuyorsun :) Pre aosda stun punch ve disarm oyundaki tek aktif abilityler, gidio wara gecip vurmaya calismiyorsun. Parry tamamen calisiyor ve parry mage de cok mumkun, tek olayi, senin dilinde anlatayim, hic bir kalkanda Spell Channeling yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Xaero said: Yanlız her taraf kediden köpekten gecilmiyor biraz azaltsan fena olmaz hani bir de timber wolf vs den ..koy yerine inektir koyundur yolumuzu bulalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 lütfen herkesi memnun eder misin. nıçk nıçk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar