Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Apple Store'a hos geldiniz fds
Genel olarak binek ve runebook stokluyorum.
Mid ostard ve frenzied ostard da mevcut ama tezgah alti satiyorum :D tekliflere acigim. spawnlari 1 gunden uzun ona gore :D

Brit kopru subesi

Moonglow subesi

Mesaj tarihi:
yok abi yıllarca cepten çekti runuo bi kere böyle şikayet etmedim. demek ki sıkıntı bankada. :D

şöyle düşn mesela mezarda kasıyom bandaj alıcam önce bankaya gidip parayı bankaya atıp geri dönmem fln gerekiyo. ha keza ok alırken de öyle. her türlü cep daha iyi.
Mesaj tarihi:
Kısa sürede kapanmayacağına ve ciddi bir çalışma olacağına dair herhangi bir güvence verebiliyor musunuz? eğer öyleyse hemen çağıralım herkesi 18 sene sonra yine başlayalım :)
Mesaj tarihi:
Abi pklara saldırabilirsin gzde ama onlar size direkt saldıramazlar. Bence bi grup kurup direkt sehire gelen pkları indireiblirsiniz :D

edit 19 inç monitörde oynayanlar 975 e 650(600 de olabilir) çözünürlük sanırım en iyisi. Varsa önerisi olan bekliyom xd
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

51a / 55i Sphereden gectigimde beni en rahatsiz eden seylerden biri gold'un agirligi oldugundan onu direkt kaldirdim, serverda gold 0 weight ..

değiştir bnce onu çok geçmeden

5k olmasa bile 1.5k üstünü bankadan çekse yeterli olur. ufak tefek günlük şeyler için bankaya uğrama işi çok gereksiz. özellikle craft karakterler saçma sapan yerlerde 3-5gp'lik alet edevat veya hammadde almak için sürekli bankaya git/gel yapmasın
Mesaj tarihi:
ilk defa uo konusunda zorlaştırıcı külfet getirici birşeyin talep edildiğini gördüm. çeksin olm işte bankadan hem güvenli hem de üstünde taşımakla, bankaya gidip gelmekle uğraşmıyorsun nez güzel.

bu arada op ingiliçce support ve sürekli community desteğini esirgeme. salla burdakileri asdfg serverı büyütecek olan gavurlar.
Mesaj tarihi:
relog hızı çok fazla değil mi ya karakterler arası para aktarıyorum çıkar çıkmaz dc oluyor. benim için çok güzel de pvp sırasında sinir bozucu olmaz mı?

Bir de meditasyon hızı çok mu düşük bana mı öyle geldi.
  • Yeni Oluştur...