Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

[EDIT: TURKIYE SAATI ILE 19:00 DA SERVER ACILICAKTIR]

Selamlar,

Bu aksam serveri beta amacli acmayi dusunuyorum, kisa tutucam sureyi cunku bir suredir zaten test yapmaktayim bir miktar arkadasimla.

Sureyi kisa tutacagim icin wipe atmayi dusunmuyorum, ama illaki at derseniz tabiki atilir.

Siteye hala devam etmekteyim ama online aldim, goz atmak isterseniz bakiniz. Frontendden hic anlamiyorum ama onu soyleyeyim.

Neyse, Discordapp invitationi goruceksiniz sitede oradan da gelebilirsiniz.

Ben bu topicten size haber vericegim serveri online yapicagimda

UO: International

UO: International Forums
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi soracam combat skillerinin falan formülü ile oynadım demiştin skilin nasıl bir önemi var mesela serverda gidip pssini basmanın ne kadar etkisi var bunları da belirtsen daha iyi olur .

Birde Coming from RunUO: Players will be able to drink potions even though their hands are full. yazmışsın. Böyle bir şey yoktu runuo da.
Sosyal ağlarda paylaş

beta test istiyorsan skill-item vs sunmalısın insanlara.

düzgün server istiyorsan beta sonunda wipe atarsın, çok saçma beta'nın wipe'sız bitmesi. eğer herşeyin düzgün çalıştığını biliyorsan beta açma, emin değil ve test etmek istiyorsan baştaki abuklukları release sonrasına bırakma..

dengeleri alt üst ettiğin bi serverda süreklilik beklemene hiç girmiyorum bile.. potansiyelini emulatörlerden gelenlere göre ayırmışsın ama, osi'den gelenler nolcak? oyunu nasıl bozduğunu da yazsaydın osiden gelenler diye sayfa yapıp
Sosyal ağlarda paylaş

@xaty
baya negatif yaklasmissin.. yillarca spherede skillerin yarisi calismiyorken nasil eglendik ?
Olmayan dengeyi yaratiyorum gibi dusunebilirsin. Ben OSI de PvPnin dengeli olduguna asla inanmiyorum. En azindan ben oynarken oyleydi. Artifactlar OP gelip OP gittiler

ps: wipe konusunda kararsizim. diger skill item konusunda katilmiyorum. o sistemler vs hep test edildi. yapmadigim tek test, oyuncularin normal baslamasiydi..

ps2: 3 - 4 saatlik 10 kisinin oynamasi wipe etmek yada etmemek pek fark edermi bilemedim. Beta Tester isimli ozel cosmetic cloth verebilirim veyahut
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...