RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 [EDIT: TURKIYE SAATI ILE 19:00 DA SERVER ACILICAKTIR] Selamlar, Bu aksam serveri beta amacli acmayi dusunuyorum, kisa tutucam sureyi cunku bir suredir zaten test yapmaktayim bir miktar arkadasimla. Sureyi kisa tutacagim icin wipe atmayi dusunmuyorum, ama illaki at derseniz tabiki atilir. Siteye hala devam etmekteyim ama online aldim, goz atmak isterseniz bakiniz. Frontendden hic anlamiyorum ama onu soyleyeyim. Neyse, Discordapp invitationi goruceksiniz sitede oradan da gelebilirsiniz. Ben bu topicten size haber vericegim serveri online yapicagimda UO: International UO: International Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2 hafta diyorum sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2. yilda gorusuruz insallah :) biraz pozitif ol canim. Bu arada server specleri: https://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-pro bunun ustune 70eur month da DDoS prot var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bişi soracam combat skillerinin falan formülü ile oynadım demiştin skilin nasıl bir önemi var mesela serverda gidip pssini basmanın ne kadar etkisi var bunları da belirtsen daha iyi olur . Birde Coming from RunUO: Players will be able to drink potions even though their hands are full. yazmışsın. Böyle bir şey yoktu runuo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 forumu uo nun üstüne yaptığımızı farkındasınız değil mi? https://forum.paticik.com/list.php?38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 vardı pot için ellerin boş olması diye bi şart yoktu run uoda cast için spell book yada boş el gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 O kismi RunUO dan gelenleri uyarmak amacli yazdim zaten, yanlis mi anlasiliyor acaba birde siteyi tr ye cevirmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Yoktu abi gayet net hatırlıyorum kalkanı inirip heal içildiğini. DV'de mi böyleydi sadece yoksa. Sonraki serverları hatırlamıom genelde pve ile uğraşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 yanlis bölüme açmışsın konuyu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 50 euroya Black Dye Tube'de fena olmamış hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 diyo ki: runuo'da kalkan iniyordu bizde inmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 karakter takılı kaldı stuck çalışmıyor yardım eder misin ? moonglow bankadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 haa bende bu özelliği runuodan getiriyorum diye anlıyorum pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Web sitesi güzel olmuş, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ilk aylar skill gain kolay olsun bari yoksa boşuna indirmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 evet skill gain gayet hizli TR Saatiyle 19:00 da aciyorum, siteden ip yi koyarim o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bilmeyenler ya da yeni başlayacaklar için tuto yapar mısın ? warrior, mage, archer, warlock, craft, tamer 7x skill listesi gibi onlara yoğunlaşsın gelen arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Selam, Websitesinde oyuna girişte kulanmak üzere hesap açmak için herhangi bir bölüm göremedim.Nasıl yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Evet testten sonra tuto da hazirlayabilirim. Account alimi free, yani oyuna girerken account ve password yazdiginiz da acc musait ise aciliyor. IP basina 2 account sinirimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 beta test istiyorsan skill-item vs sunmalısın insanlara. düzgün server istiyorsan beta sonunda wipe atarsın, çok saçma beta'nın wipe'sız bitmesi. eğer herşeyin düzgün çalıştığını biliyorsan beta açma, emin değil ve test etmek istiyorsan baştaki abuklukları release sonrasına bırakma.. dengeleri alt üst ettiğin bi serverda süreklilik beklemene hiç girmiyorum bile.. potansiyelini emulatörlerden gelenlere göre ayırmışsın ama, osi'den gelenler nolcak? oyunu nasıl bozduğunu da yazsaydın osiden gelenler diye sayfa yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 d3 sezon 5le aynı saate koymak buyuk talihsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 @xaty baya negatif yaklasmissin.. yillarca spherede skillerin yarisi calismiyorken nasil eglendik ? Olmayan dengeyi yaratiyorum gibi dusunebilirsin. Ben OSI de PvPnin dengeli olduguna asla inanmiyorum. En azindan ben oynarken oyleydi. Artifactlar OP gelip OP gittiler ps: wipe konusunda kararsizim. diger skill item konusunda katilmiyorum. o sistemler vs hep test edildi. yapmadigim tek test, oyuncularin normal baslamasiydi.. ps2: 3 - 4 saatlik 10 kisinin oynamasi wipe etmek yada etmemek pek fark edermi bilemedim. Beta Tester isimli ozel cosmetic cloth verebilirim veyahut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 gamer olmayan biri ne kadar surede ogrenir bu oyunu? sanal zorbalik yapabiliyo muyuz bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Sanal zorbalikta herhalde daha iyi bir oyun bulamazsin ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 brit bankın önüne 2-3 tavla at turnuva yap 2 saat için başka ne yapılır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar