dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Grego said: var morluk vs. boynuna mı dalmış nedir. karakol a gidip şikayetçi olunca ne oluyor ki? hiç karakola şikayet vermişliğim yok. opusun barisin diye gonderiyorlar..oldugunde de 1-2 saat sonra gelip tutanak tutuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 eh türk adaletinden pek bir beklentim yok ama dur bakalım. siz bu kadar şüpheci yaklaşınca beni de kıllandırdınız ark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 grego masum meriç olmuş. kız sen yardım edesin diye çevirip anlatmış hikayeyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: Aluriel said: ulan guvenip yardim isteyeni zorda kalip siginani kapida birakti patinin alayi. yazdim olm hepinizi dahil oluncak konu var, olunmayacak konu var. darp söz konusuysa raporunu alır, polise başvurusunu yapar. iş yerinden adam çözüm kapısı değil. yoldan gecen random adam degil abi yardim isteyen. belli bi gecmisin olan bi insan ki sana guvenmis gelmis siginmis yoksa nasil istesin. valla gayet dahil olunacak konu. ben karismam git naparsan yap nasil dersin senden yardim isteyen arkadasina. aynaya nasil bakacaksin aksama onu dedikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 DuckDuckGo is your friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sonunu düşünen kahraman olamaz git yüzleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 vigilanti misin lan sen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 git yüzleş harbiden lan! gaza geldim bende. ara bebeyi. ne ayaksın olm de. terzi çırağıyıym lan ben!!! dudullu sanayide deli gregoyu sor herkes gösterir. GEL LAN YİYORSA de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 µh said: ailen dışında kimse için yasadışı iş yapma direk şu. KARIŞMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 µh said: ailen dışında kimse için yasadışı iş yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 imamizer said: ara bebeyi. ne ayaksın olm de. terzi çırağıyıym lan ben!!! dudullu sanayide deli gregoyu sor herkes gösterir. GEL LAN YİYORSA de. http://img-comment-fun.9cache.com/media/5740756f142381621290693900_700wa_0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 vjhadfv ulan, sayenizde biraz daha detay almak durumunda kaldım. ben biraz yanlış yorumlamışım heralde, eski sevgili mevzuları bildiğin. baştan böyle anlasaydım zaten müdahil olmazdım, avukat bir arkadaşı aradım, tazeyken yaralar gitsin rapor alsın karakoldan, dava açılır, para cezasına çevrilir ama sabıka kaydı olur diye akıl verdi. ama hiç mi başınıza gelmedi benzer birşey abi, konu amacı oydu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 eski kız arkadaşlarımızı darp edip etmediğimizi mi soruyorsun asıdhıas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben yolda görürsem affetmiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hayır, bir hamfendi böyle bir durumla karşılaşıp hiç mi yardım istemedi. piyago muyum olm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 imamizer said: git yüzleş harbiden lan! gaza geldim bende. ara bebeyi. ne ayaksın olm de. terzi çırağıyıym lan ben!!! dudullu sanayide deli gregoyu sor herkes gösterir. GEL LAN YİYORSA de. dudullu nereden çıktı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 köyde yaşamıyorum abi ben şahsen, bilemedim ondan. köylülere oluyor genelde böyle şeyler, baksana aluriel hemen daha dolu dolu çıkışlar yaptı zaten, onaylar nitelikte asduash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Biri var he perşembe istiyo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hiçbir zaman "ASLINDA ÖYLE BİR ADAM DEĞİLDİ" olaylarına inanmıyorum. sapık adam belli eder, kadınlar vuruluyor ediyor göz ardı ediyor, ben düzeltirim diyor falan filan yapıcı umutlara giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sinifta kaldi abi pati bildigin bu konuda yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: köyde yaşamıyorum abi ben şahsen, bilemedim ondan. köylülere oluyor genelde böyle şeyler, baksana aluriel hemen daha dolu dolu çıkışlar yaptı zaten, onaylar nitelikte asduash koyde olsa kafa atmam tufekle giderim aslanim. trenden korksak demirden korkmazdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 o ne demek lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Aluriel said: trenden korksak demirden korkmazdik aksjdhfkadhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kız cok saglam oltalamış seni, pati olmasa dayağı da yemiştin hadi iyisin. bide abi ne ayak hemen illegal baglantı mı soksak meselesi araya? ondan sonra bu ulkede hukuk hak adalet yok diye oturup kendiniz aglıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar