maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Cuce said: kafirden. akp mi hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 fenn said: ginaly Ne okuyacak baslik sahibi bi acikla bizde okuyalim. Kiz nereden kurtarmis kendini ayrica oku diyen ben değilim? genç yanlış alıntılamış, kodun içine etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 din doğru insanı, yanlıs insandan ayıran, koruyan bır yoldur. kız doğru yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ben konuyu daha başta kapadım gerçi ama yine de halen MIZRAK sorunu diyen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 muhtemelen kız ciddi evlilik filan düşünüyordu kafasında.senin ateist olman bozdu düşüncülerini, ailem ne der, onlar kabul edemezler bunu filan diye.geçmiş olsun, yapabileceğin bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kiz guzel bahane bulmus gratz to her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 abimin çocuğu olunca karısı ve onun annesi mevlit okutmak istemişti abim de napıyosunuz yapın ne işim olur benim demişti alksdisdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 maroon5 said: kızı kazanmanın bir you yok mudur? çok seviyorum ya. bence feyk ya o kadar tekmeyi yedikten sonra hala bunlar denmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 gerçi tr burası kızın babası içki içiyor ailem kabul etmez diye ayrılan tipler falan var olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 benjani said: muhtemelen kız ciddi evlilik filan düşünüyordu kafasında.senin ateist olman bozdu düşüncülerini, ailem ne der, onlar kabul edemezler bunu filan diye.geçmiş olsun, yapabileceğin bişey yok. en mantıklı neden bu gibi. evlilik konusunu daha çok erken olmasına rağmen açmıştı bikaç kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Editor said: ben konuyu daha başta kapadım gerçi ama yine de halen MIZRAK sorunu diyen olmamış ben demeye calistim da arada kaynadi sanirim. ama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kızla vuruştunuz mu? hala seviyorum falan demenden yapamadın gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dasaaa said: onu de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fistan said: kızla vuruştunuz mu? hala seviyorum falan demenden yapamadın gibi duruyor vuruşma dışında biçok şeyi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 neler yaptınız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 elini mi tuttun lan yoksa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 benjani said: neler yaptınız mesela nasıl bi detay istiyosun hocam yatmadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya bosver o kızı vermemis iste bakire olmayan baska kizlara yönel seviyom da seviyom ağlaklığı senin o işi icra edememenden kaynaklanıyor beynin degil aletin ele gecirmis dusunceleri baska birini sula, anında unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fistan said: ya bosver o kızı vermemis iste bakire olmayan baska kizlara yönel seviyom da seviyom ağlaklığı senin o işi icra edememenden kaynaklanıyor beynin degil aletin ele gecirmis dusunceleri baska birini sula, anında unutursun o da olabilir. kesin hayır diyemem ama aklım kızda kaldı o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 benjani said: yaş kaç 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 geyik yaparim da fistan 100% hakli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kız sevişip vermeyince oluyor bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 aynen öyle, o yüzden aşıksın sanıyorsun ama içinde görevi tamamlayamamanın verdiği bir huzursuzluk var.6 ay çıktık nasıl sevişemedim diyorsun.ama o kız hedeften çıkmış artık, başka hedefler bulacaksın mızraklamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 inanıyormuş gibi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar