aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ad3m said: Bu hozan axin ermeni pi.inin .mına k.yacagım bunun resmini paylaşın teföris boru buandası yapıyor diye resmini paylaşalım ve savcılar polisimiz bunu bulsunlar hepimiz paylaşrsak bu .pnenin fotoraflarını bu .içi girdigi delikde bulurlar haydi paylaşım başlasın bu iti resimlerini PROPAGANDA -> PROPAĞANDA -> BROBAĞANDA -> BORUBUĞANDA -> BORU BUANDA of güzel inceleme, alıntılıyorum tekrar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 di said: O sacma imaji post eden, tanimadigi birine kendine telefon gondericek diye 500 lira + telefon gonderen bir zat-i muhterem lan. Ilimle irfanla ne kadar isi olabilir? niye sildiniz title'ını madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 halka mercifull diye tezahurat ettirebilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 alın forumunuzu başınıza çalın ühühühüh!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ihtiyacınıza, zevkinize ve bütçenize göre değişir hangi ürünün daha iyi olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 hayır. apple for consumers. period. akp for rizelis. period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Tuor_annare said: ihtiyacınıza, zevkinize ve bütçenize göre değişir hangi ürünün daha iyi olduğu. tuorcum bi dur zaten ortalık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 anhora gene saglam sacmalamis sonra gelip zaaaaaaaa trolledim fln demiyor ama neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 adam topiğe nasıl buzzkill yaptıysa üç gündür kimsenin eli gitmiyor pic koymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yettim, https://www.theguardian.com/uk-news/2016/jun/16/grandmother-nan-google-praises-search-thank-you-manners-polite?CMP=share_btn_fb Google has thanked an 86-year-old British woman who proved old-fashioned manners have a place in the modern world when she typed “please” and “thank you” in an internet search. May Ashworth’s grandson Ben John found her laptop open and took a photo of the unusually polite online request. She was asking for a translation of the Roman numerals MCMXCVIII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Evet iyiydi bu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 http://i.hizliresim.com/L3OZPa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bu şakadır herhalde diyecektim ama ben bizzat gemide 1metre altın zincir için çalışan adam gördüm. Evet 1 metre altın zincir. Adamın 9 aylık maaşı kadar değeri var o dediği zincirin ve nişan takısı olarak beline saracakmış kızın, kaynanası başka türlü vermezmiş kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 çok var öyle. Nomral türkiye koşullarında. kızınız olsa 1m zincir istemeyecekmisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 1 metre beli olan kiz almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bir de burada siz olayi ask mesk olarak anlamayin abi. Kiz gotune deger biciyo. Gunde iki posta gitgelden ne kadar kazanacagini da hesaba katip 20 bilezik diyor. Dusunsene 20 sene kayacak adam ayni delige. Mrlee said: http://i.hizliresim.com/L3OZPa.jpg[/quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tipine, huyuna, maddi durumuna denk olmayan seçersen, karşı tarafta destekliyorsa parasını vereceksin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ve turk erkegı kezbanı yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Dragonfire said: kızınız olsa 1m zincir istemeyecekmisiniz :D takoz la cekme halati da mecburi mi ?? hos 1 mt 22 ayar altin zincir 6 300 filanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Oglum kim siliyo lan mesajlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 gemide çalışan ve zincir deyince gözümün önüne gemi zinciri geldi bir metre. ulan zincirin eni zaten kız kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ben de batan gemilerden hazine filan buluyorlar da bazılarının çapası altınmış gibi sanmıştım. böyle bişiymiş meğersem http://3.bp.blogspot.com/-jCCyWnwwQms/VF_xEcCAhjI/AAAAAAAAE6o/2Jej8Dxkt7M/s1600/Urfa-kordon-metre-altin-zincir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Esh said: 1 metre beli olan kiz almak... ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 öyle deme 2 tur atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Sonraki 83.sayfa (Toplam 222 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tipine, huyuna, maddi durumuna denk olmayan seçersen, karşı tarafta destekliyorsa parasını vereceksin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ve turk erkegı kezbanı yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Dragonfire said: kızınız olsa 1m zincir istemeyecekmisiniz :D takoz la cekme halati da mecburi mi ?? hos 1 mt 22 ayar altin zincir 6 300 filanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Oglum kim siliyo lan mesajlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 gemide çalışan ve zincir deyince gözümün önüne gemi zinciri geldi bir metre. ulan zincirin eni zaten kız kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ben de batan gemilerden hazine filan buluyorlar da bazılarının çapası altınmış gibi sanmıştım. böyle bişiymiş meğersem http://3.bp.blogspot.com/-jCCyWnwwQms/VF_xEcCAhjI/AAAAAAAAE6o/2Jej8Dxkt7M/s1600/Urfa-kordon-metre-altin-zincir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Esh said: 1 metre beli olan kiz almak... ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 öyle deme 2 tur atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar