hadibea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Black-ice said: Artariel said: uo efsane döneminden uzaklaşırken bir runuo sunucu açılmıştı adını tam hatırlamıyorum ama avalon' du sanırım. hatta patide hype' landı. uzun süre oynadım orada. luck-insurance' ın aslında birbirini tamamlayan şeyler olduğunu, oyuncuların 1 artifact için tüm skill-set' i değiştirdiğini, pre-cast, insta-hit'in bodozlama oyuna konan şeyler olmadığını, bunların arkasında yatan mantığı az çok biliyorum. 5-6 yıl önce ipy' de de oynadım. hatta en keyif aldığım geri dönüşümdür ultimaya. sebebi' de t2a ruleset' i runuo stabilliğinde oynayabilmektir başka birşey değil. isterdimki bugün ipy aynı ipy olsun sadece pre-cast ve instant-hit olmasın, bir ömür oynarım heralde. şunu anlamanız gerekli. runuo ve sphere çok farklı 2 mentalite. runuo çok daha detaylı, dolu ve stabil bir oyun sunarken, sphere da herşey kelimelere dökemeyeceğim bir akıcılıkta ve tamamen random ilerliyor. hatta sphere' ın kendisi bile neyin ne olduğunun farkında değil. sphere kitlesi bunu bile bile, bundan heyecan ve zevk alarak oynuyor. sphere'ın daha slum bir community' si olduğu da doğru ama sphere seven adama bağnazdır, geri kafalıdır fln diye peşin hüküm vermeyin bence. bağnazlık ok ama geri kafalılık fln saçma oluyor biraz. eski ultimacıların çoğu iki emülatördede oynamıştır. oynamadılarsa da bu kadar tutulacak bir şey yok. misal insurance konusunda feci bağnazımdır evet. ultima = loot' tur abi bana göre. sen bunun arkasına, yanına, sağına soluna ne koyarsan koy bana ne açıklama yaparsan yap benim için birşey ifade etmez. niye dersen verecek bir cevabım yok. onu seviyorum o kadar yani. benim hayalimdeki sunucu t2a ruleset' li pre-cast-charge' ın olmadığı bir sunucu. yoksa emülatör sphere olmuş, runuo olmuş, pol olmuş zerre umurumda değil. tabiki şuan runuo en stabil, güvenli ve geliştirilmeye açık emülatör olduğu runuo olmalı ama söylediğim gibi: Sphere Kurallarıyla B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hadibea said: Black-ice said: Artariel said: isterdimki bugün ipy aynı ipy olsun sadece pre-cast ve instant-hit olmasın, bir ömür oynarım heralde. su iki dedigini kaldirinca zaten t2a ruleseti kalmiyor ki ortada. hangi t2adan soz ediyoruz? sphereye t2a sistemleri ekle ac o zaman, illa runuo olmasi gerekmiyor ki. en core iki mekanigi kaldir diyorsun. su iki mekanik uzerinden donmeyen strateji kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 tamam abi çok önce wotlarımda da yazmıştım ben kişisel fikirlere saygılıyım. senin insurance'ı yeterince deneyimleyip bunu beğenmemene saygı duyuyorum. ancak şu şekilde bir düzeltme yapabilirim içimde kalmasın diye burada sıkıntı yapan insurance sistemi değil. yani "uo insurance'la olmaz" lafı bence yanlış bir önerme. çünkü insurance bir sonuçtur. uo'nun runuoda sphere'e göre daha fazla item odaklı bir yöne kaymasının sonucudur. sonuç olarak benim için de sphere'deki item önemsizliği, çeşitsizliği ve bunun yarattığı class, oynanış çeşitsizliği kesinlikle runuo'nun yanında çok kötü kalmakta. bu uo'yu item odaklı bir hale getiriyorsa da ben buna razıyım. sen ilkini tercih ediyorsan bu kişisel fikirdir. saygı duyarım. ama dediğim gibi burada olay insurance değil. insurance'ın ortaya çıkmasının sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 RaidenXelRu said: Pre-AOS, precast kaldirdim raiden neyden bahsediyorsa ondan bahsediyorum. son mesajımda uzun uzun açıkladım işte. runuo emülatöründe, sphere' ın core mekanikleriyle çalışan bir sunucu olmalı kısaca. runuo istememin nedeni oyun mekaniği değil stabil olması, hack tool' ları engellemesi, geliştirilmeye açık olması, vs.. şunada inanıyorum böyle bir sunucunun, iyi bir pazarlama ile çok daha fazla tekil oyuncu çekme potansiyeli var aos sunucusuna göre. daha 1 ay önce revolution açıldı şuan 450 online var. nebula 1 sene önce 800 online gördü. şimdi bana oyuncularının en az 5 multi ile oynadığı Wou' da da 1000 kişi online vardı demesin kimse. gülerim. girdik, gezdik, gördük hepsini neyin ne olduğu az çok anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yabancı oyuncular için aynısını diyemem tabi. pre-cast' in olmadığı server çok az ama yabancı oyuncu ağırlıklı bir sunucu olacağına yabancı-türk oranının dengelendiği bir sunucuyu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 türk oyunculardan söz etmiyorum ki ben. genel olarak osi (era fark etmez, pre-aos, aos, t2a) keyfini tatmış oyuncular, gerçekten oyuna uzaktan bakmayıp içine daldıktan sonra geri dönemiyor. kimi aos'u sever, ben çok sevmem örneğin. ben hardcore uo taraftarıyım, trammeli de sevmem, insurance sistemini de sevmem ama bu sphere oynayacağım anlamına gelmiyor. gidip felluca rulesetine sahip bir shard bulup oynuyorum. genel kalabalık da o tür shardlarda oluyor. uo dünyasının başını çeken birkaç shard var zaten, birisi ML dönemi, birisi ise felluca rulesetine türlü uo dönemlerinden sistemleri mixlemiş olan bir shard, birisi pure t2a. hepsinin core mekanikleri ortak. ruleset konularında ve sistemler konusunda ayrışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 RaidenXelRu said: Guerilla Marketing (baska uo shardlarinda reklam :p ) ultimaonline subreddit Mmorpg subreddit Google ads Global uo forumlarina reklam tr + ita + esp + eng Simdilik aklina bunlar gelio, belki bi mmorpg bloguna cikmayi deneyebilirim Google Adwords günlük maksimum 1 dolar harcayabilen hesabım var abi sen siteyi kur , serverı açınca lansmanın benden. günlük 1 dolar, 0.1 cent versen 1 clicke, günde 100 click alırsın search sonuçalarından. o şekilde her gün durur bir süre. ha dersen ben o 1 doları youtube reklamına harcayayım yap bir kısa tanıtım videosu. Youtube da gamerları targetlayıp 100 view de alabiliriz günde. ilk etapta masraf yapmak istemiyorsan tabi. Ha kendim daha fazla yatırım yapacam diyorsan go ahead :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sen yap reklamını sunucu adını mortis online yapsın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ozellikle tesekkur ediyorum, destek verenlere, serverin sitesinin ne zaman bitecegini tam olarak kestiremiyorum, yarin tum gun bosum, bitirirsem ve final bi test yaparsam cumartesi aksami bile acabilirim serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 acele etme abi. test mest et uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bi beta yap sonra BÜYÜK AÇILIŞ yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ilk önce bize aç bi kanırtalım server' ı, sonra açarsın herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben oynucam ya aylardır uo çekiyo canım 2 girer takılırız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu arada black millet ık bık ettin o kadar başlıkta oyunla ilgili bu kadar konuşulur mu falan diye tatavayı damardan verdin, bakıyorum bildiği oyun olduğunda her sayfada bir wotun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 çaktırma olm ben hepsinden nördüm orda mal bol ondan öyle takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bi de burdaki konsept baya farklı abi. adamlar hiç oynamamışlar bok atıyorlar. bok atış şekilleri hiç oynamadıklarını ortaya serdiği için tepki göstermeden duramıyorum. bırak oyunu konu murat kekilli bile olsa wot yazarım böyle bir durumda. her zaman kişisel fikirlere saygı duyarım oyun bölümünde o pek olmuyor işte. seviye sen köylüsün, bunu herkes seviyor demek ki overrated'tan öteye gidemedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bingildak içinde gezdirmiş sdfnlksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Sen bence bize aç serveri bu kadro illa adam toplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Merhaba Arkadaslar, Serveri bu aksam sadece size acmayi dusunuyorum bir kac saatligine, hem duzgun scale da bi test olur, hem karakterlerinizi wipe etmem emeginiz gitmez. Eger OK bu olmus genel hatlariyla derseniz direkt marketing abanirim. Ne derseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 wipe gelmezse darılırım. Başkalarına haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konu UO olunca bütün postları üşenmeden okudum. OP'a başarılar öncelikle. Sphere, Pre AoS ve RunUO da oynamış birisi olarak ; Fikir vermesi açısıdan Sphere = Nebula, Pre AoS = DV, RunUO = DV de oynamıştım. Pre - AoS PvP konusunda sıkıntılı oluyor genelde. Bahsettiğin düz Pre - AoS ise tabi. Bu bağlamda pre casti kaldırman şart ki zaten yapmışsın. Genelde Melee Classların domine edeceği bir rule set olacak belli ki. Kardeşimin düğün - dernek işleri ile ilgilenmem gerekiyor yoksa muhakkak dener, kendimce gördüğüm olumlu - olumsuz şeyleri yazardım. EasyUO ve Kısıtlı Razor kullanımını gerçekten sağlayabilirsen gerçek anlamda PvP ler dönecektir. Yoksa scripti - macrosu iyi olan kazanır durumu oluyor. PS: RunUO ya yetemeyen arkadaşları selamlıyorum :) Edit : Bugün Diablo III yeni sezon gelecek akşam 7 gibi. Onun için bugün yaparsan pek katılımcı sağlayamazsın diye düşünüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Burada okadar konusulduktan sonra canim cekti valla, hangi uo yu yuklememiz gerekiyor oyuna gireiblmek icin baya uzak kalmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Siteyi release edince ordan client indirirsiniz, yanliz diablo releasi bu aksammiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Fili said: wipe gelmezse darılırım. Başkalarına haksızlık olur. Genel kani o yondeyse wipe ederim tabide 3 saatlik oynamanin pekte haksizliga yol acicagini sanmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 brit bank önüne geldim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar