matama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ya bu bakkal hesabini cok seviyorum ben :) abi 50 lira simdi maliyei 30 lira olsa oo super para binlerce insan calisiyor onlar bedava koleler herhalde yemek bile yemiyorlar bu kadar cekicisi call center i avukati bilmemnesi onlarda hayra calisiyor acentasi brokeri sana derdini anlatmaya calisan o kadar adam onlarda beles sigorta isi turkiyede trafik sigortasinda silme zarar onlarca nedeni var ama temel nedeni memleketin ruhunda olan pis cakallik, herkes kucuk cakal tamirciye gidersin exper le anlasmalidir hadi haci cakalim yeni parcalari der sen gidersin ya hadi hazir tamir edilirken su koseyide dahil ette daha once carptigim onu yap dersin ulkenin tamami pis saglik sigortasina hic girmiyorum Acibadem hastanesi ne sigortaliyim diye bir gidin, grip diye girersiniz onkolojiye bile gosterirler. Herkes pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu arada sigortacilar yine ayar gecmisler..meclisten sigorta ile ilgili birseyler gecirmisler..ne oldugunu anlamadim ama bizim yararimiza degildir kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Suark said: sigortaci kardes yeni sigorta kanuna gore araba kaza yaptiktan sonra 2. el degerinin azalma miktarini da karsiliomus galiba dimi? o yuzden yukselmis falan demisti biri. E oylese super cunku. ahanda bunu eklemeyi unuttu mevet böyle bir şey de var, eskiden arcın değer kaybını doğrudan kusurlu sürücüyle halledebiliryorduk anlaşma/mahkeme yoluyla şimdi bu değer düşüklüğünü de sigorta teminatına yansıttılar iyice arap saçı oldu iş şu anda sigorta şirketleri rekabet kurulkunun denetiminde mesela acaba şirketler kendi aralarında anlaşıp fiyat mı yükselttiler diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu arada reasürörler artık türkiyedeki şirketlerin kasko trafik poliçelerini istemiyor taşıt sigortalarıyla ilgili reasürans kalmadı gibi bir şey ha mesela allianz sigortasındır arkanda münich re gibi bir dev vardır o zaman sıkıntı olmaz ama yanlış hatırlamıyorsam arkasında böyle büyük bir dev olan zaten üç firma var allianz, axa ve ergo trafik siortası yazanın zarar ettiği bir ülkedeyiz ama şu da var bür süredir araçlarına kamera sistemi kuranlara güzel indirimler yapılması planlanıyor, bu sayede suistimalin önüne geçilir ve sürücüler daha dikkatli olup kaza oranları düşerse fiyatlar tekrardan eski seviyelere yaklaşır bugün "arabada kasko/trafik var nasılsa" diye ayı gibi araç kullanan barzolar var, o barzolardan kurtulamadığımız sürece fiyatlar böyle devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Eski sistemde trafik sigortasi zarar ettiriyodu asil simdi hala zarar yaziyosa bu iste kulliyen bi hesap hatasi var demektir. Gerci golfun 100 kaat oldugunu dusunursek trafiginin 4 kaskosunun en az 5 lira olmasi gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 matama said: grip diye girersiniz onkolojiye bile gosterirler. Herkes pis onkoloji hastalarinin butun tetkiklerini oduyor sgk sorgusuz sualsiz.. diger polikliniklerde kota var..gunluk hasta bakma sayisi sinirli..her hastaya yapilacak test icin de belli odeme limiti var ..ben saglamim ama checkup a geldim diyenlere olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Esh said: Eski sistemde trafik sigortasi zarar ettiriyodu asil simdi hala zarar yaziyosa bu iste kulliyen bi hesap hatasi var demektir. hala zarar yazmasinin sebebini saolsun babacum da yazmis ..ben de ustlerde bir yerde yazmistim.. reasurans sistemi..bizim sigortaci policeyi keser primi alir topu sirkete atar..sirket bu risk bana fazla diye bunu milli reasurans ?-var mi bilmiyorum- olayina paslar..milli reasurans da bunu cok uluslu trost reasurans a paslar..bunlarin hepsinde belli % verilir risk bolusulur. artik yabancilar bizim sigortalari almak istemiyor..bizim cakallarin parasini odemekten yoruldular..zaten doviz bazinda policelerin getirileri de cok cok dustu..-euro ya vurursaniz muhtemelen benim yaptigim sigorta elemanlara para kazandirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bu arada resmi gastedeki haberi okudunuz mu sdfg Trafik sigortasi firmasi, agir kusurlu surucuden sebep oldugu hasari komple tazmin edecekmis. Agir kusur da ters yola girme, kirmizida gecme falan bu arada. O zaman onun adi sigorta olmuyo ki lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 e o zaman niye zorunlu ki trafik sigortası yaptırmayalım zaten cebimizden çıkacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sigorta sisteminde herkesin ilk sene bir miktar ödeyip; havuz oluşturduğu kazada kusurlu olanın kasko ödediği kaza yapmayanın ise para ödemediği sistem gelse yürümez mi acaba ilk yıl biriken parayla inşaat işine girecez tabi ki kar gelirse, kaza yapanın kaskosunun düşeceği yapmayana kardan ödeme verileceği filan burada amaç sigorta şirketinin milyarder olması değil sistemin dönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Liberal duzende sistemin karsiz donmesini mi bekliyosun? Devlet ustune alsin o halde sosyal sigorta gibi. Yer mi? Bence yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 fenn said: fenn said: %80 e varan zamlar gelmiş haberde dediğine göre.Hatta birisi buna komik şekilde tepkisini koyuyordu ama fotoyu bulamadım. Araba 3800 tl gibi bir şey ama sigortası 1200 tl. Adam diyor ki sigortasını yapana arabayı bedava veriyorum Buldum abi iyi de bu normal degil mi? kac yillik araba zaten en bastan kullanmaman lazim. yurtdisinda da emisyon vs. ayagina kullandirtmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Almanya o dokuntu arabalari binlerce euro vererek geri aldi. Burada da aynisini yapman lazim da bu devlet hicbir sekilde oyle yuklu bir kaleme imza atmaz. Ve evet teoride hakli uygulama, ben koylerde trafik sigortali arac gordugumu hatirlamiyirum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Esh said: Liberal duzende sistemin karsiz donmesini mi bekliyosun? Devlet ustune alsin o halde sosyal sigorta gibi. Yer mi? Bence yemez kar var ama yatırım ortaklığı gibi buradaki varsayım kaza sayısının az olması üzerine toplanan parayı yine işleteceksin başka yerlerde teori: işte hem ordan kar gelecek, hem kaza az olacak hem de dolar 5 tl olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Comarlandde az kaza olmasi i beklemek hata bence. Avrupaliyla aramizda arac kullanma konusunda siyah-beyaz kadar fark var. Insanlari bi tek parayla caydirabiliyosun, o da bazen. Adam sigortasiz aracla trafige cikiyo, carpiyo, sigorta cezasi sacma sapan derecede dusuk. Yanina kar kaliyo yine. Polis desen trafikten cekmiyo sigortasiz araci, git ode diyip saliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu ulkede pert olmus ,trafikten dusmus plakasiz araclari alip koylere satiyorlar abi..yakalandiginda aractan inip gidiyorsun kendi imkanlarinla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 BU NE BE 2012 model mazotlu Clio aracıma zorunlu trafik sigortası 5300 TL çıktı. BEŞBİNÜÇYÜZ... Yaptırmıyorum anasnstaym - cezası kaç para bunun. Bin lira olsa yılda beş kere yakalanmam zaten. Sİnir oldum lan. Öğretim üyesiyim devlet bana maaş olarak vermiyor bu parayı. HAYSOKYMMM LAANNN bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 69TL abi cezasi. Cekmeleri lazim bir de ama onu uygulamiyorlar sanirim. Uygularlarsa ama cezali sigorta bedelini yatirmadan araci geri alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 ben kaskoyu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 kasko değil ZORUNLU trafik sigortası. Midem yandı vallahi billahi. Asit çıkıyor gırtlağımdan yukarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 2.6k TL de bizim 2012 dizel araca çıktı. Farklı yerlerden fiyat alacağım fakat eskiden zorunlu sigortada heryer aynı fiyat veriyordu. Şimdi de öyleyse vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 bu kasko ve sigorta birleştirceklerdi noldu o iş?İkisi bi arada bu fiyatlar iyide sadece sigorta+bunun üstüne min 1k kasko desen ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 sostizm said: kasko değil ZORUNLU trafik sigortası. Midem yandı vallahi billahi. Asit çıkıyor gırtlağımdan yukarıya. Burak'in laneti abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 benim arabayı çekmişlerdi sigortasız diye. ehliyet, ruhsat, muayene olmaması sıkıntı değil ama sigortasızsa çekiyodu. tabi 4 yıl önce zorunlu trafik sigortasının makul fiyatlarda olduğu zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 5300 ne lan asdasdasd bi sıkıntı vardır onda. Bana da geçen sene 250yken bu sene 830 çekince noluyoruz diye ildoyu aradım ama yargıtay kararları varmış falan anlattı detayları, bütün sigorta şirketleri gömçürüyormuş meğer. Ev biraz şehir dışında yazlık bölgede ve sırf geçen sene 2 defa random çevirmeye girdim, hiç riske atmaya totim yemedi çatır çatır ödedim valla. Bi bardak da soğuk su içtim üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar