Patice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Selam arkadaşlar, Almanya'dan ekim ayında schengene'e başvurmuştuk fakat 16 Nisan'da vizem bitiyor. Ama 16 Nisan tarihinde bir çekim ayarladım ve vizeyi 3 gün daha uzatmam gerekiyor. Daha önce bu konuda tecrubesi olan var mı? Nasıl yapıyoruz bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 benim bildigimi söyliyim. vizeyi burda polisde uzatabiliyorsun. ama ondan sonra vize almak acayip zor oluyor. konsolosluga gidip yeniden vize alsan durumu anlatsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Yeniden vize derken tekrar sıfırdan başvurmak gibi mi diyorsun :( ama sadece 2 güne ihtiyacım var yahu ne kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 herhangi bir doğruluğu olmayabilir fakat benim hatırladığım vize bittikten sonra bir süre sorunsuz bir şekilde ülkede kalıp, çıkış yapabiliyorsun. araştırma yap bence. giriş değil çıkışı düşündüğünü var saydım. diğer türlü başvuru yapman gerek yeniden. vize uzatma diye bir şey yok çünkü, yeni vize alıyorsun bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ya konsolosluklar biraz ters tepki verebiliyor. cünkü normalde tek yetkili orasi sen onlari gecip direkt almanyada polisden uzatinca "saygizca bir haraket" gibi görüyorlar. evet muhtemelen tekrar basvuru yapip para vereceksin. ama en temizi böyle oldugunu düsünüyorum. telefon acip sorma sansin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bingildak said: herhangi bir doğruluğu olmayabilir fakat benim hatırladığım vize bittikten sonra bir süre sorunsuz bir şekilde ülkede kalıp, çıkış yapabiliyorsun. araştırma yap bence. giriş değil çıkışı düşündüğünü var saydım. diğer türlü başvuru yapman gerek yeniden. vize uzatma diye bir şey yok çünkü, yeni vize alıyorsun bildiğim kadarıyla. Girişte sıkıntı yok vize süresi dahilinde giricem ülkeye. Sadece çıkışım vizem bittikten 1 gün sonra olacak. Ve yanında konaklayacağım kişiler Alman vatandaşı, nasıl halledilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Seele said: ya konsolosluklar biraz ters tepki verebiliyor. cünkü normalde tek yetkili orasi sen onlari gecip direkt almanyada polisden uzatinca "saygizca bir haraket" gibi görüyorlar. evet muhtemelen tekrar basvuru yapip para vereceksin. ama en temizi böyle oldugunu düsünüyorum. telefon acip sorma sansin yok mu? Yarın idataya sorcam, telefonlara cevap vermiyorlar ama nasıl olacak bilemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ben kesin bilgi veremem. konsolosluğa büyük ihtimal ulaşamazsın ama bu işleri yapan aracı kurumlardan birini ararsan yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Patice said: bingildak said: herhangi bir doğruluğu olmayabilir fakat benim hatırladığım vize bittikten sonra bir süre sorunsuz bir şekilde ülkede kalıp, çıkış yapabiliyorsun. araştırma yap bence. giriş değil çıkışı düşündüğünü var saydım. diğer türlü başvuru yapman gerek yeniden. vize uzatma diye bir şey yok çünkü, yeni vize alıyorsun bildiğim kadarıyla. Girişte sıkıntı yok vize süresi dahilinde giricem ülkeye. Sadece çıkışım vizem bittikten 1 gün sonra olacak. Ve yanında konaklayacağım kişiler Alman vatandaşı, nasıl halledilir acaba? kesinlikle cikisini öyle yapma. cünkü 1 günde olsa kacak durumdasin. bir daha vize alman cok zorlasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Seele said: Patice said: bingildak said: herhangi bir doğruluğu olmayabilir fakat benim hatırladığım vize bittikten sonra bir süre sorunsuz bir şekilde ülkede kalıp, çıkış yapabiliyorsun. araştırma yap bence. giriş değil çıkışı düşündüğünü var saydım. diğer türlü başvuru yapman gerek yeniden. vize uzatma diye bir şey yok çünkü, yeni vize alıyorsun bildiğim kadarıyla. Girişte sıkıntı yok vize süresi dahilinde giricem ülkeye. Sadece çıkışım vizem bittikten 1 gün sonra olacak. Ve yanında konaklayacağım kişiler Alman vatandaşı, nasıl halledilir acaba? kesinlikle cikisini öyle yapma. cünkü 1 günde olsa kacak durumdasin. bir daha vize alman cok zorlasir. Yok yok çok korkarım zaten hayatta yapmam öyle şeyler :/ Bilen var mı diye yazdım buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yasal kapsamda bir madde varsa kaçak falan olmazsın. turizmde çalıştığımız zaman böyle bir şeyler demişlerdi ama işte millet götünden atabiliyor. resmi bir kaynaktan bilgi edinmek en sağlıklısı. aracı şirketler bu konuda baya bilgililer, uğraşırlarsa yönlendirebilirler böyle bir kapsam varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ABD eğitim vizesi bittiği günden itibaren 2 ay içinde ülkeyi terketmeni istiyor. O 2 aylık süre içerisinde bir sıkıntı yaşamıyorsun. Eminim bu bilgiden çünkü daha yeni bilgi aldık F.I.T nin ilgili biriminden. Turistik vizelerde bir fark varmıdır bilmiyorum veya Amerika ile AB arasında uygulama farkı da olabilir. En güzeli konsolosluğa gitme imkanın varsa randevu alıp orada ki memurlardan öğrenmek işin doğrusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 vize ülkeye giriş için değil mi ? girerken sorarlar zaten ne kadar kalacaksın cnms diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 2 yol var: 1 - Oradayken yabancı şubeye gidip 'buradaki başvuru evraklarım + sağlık raporumla' biraz süreyi uzatmak istediğimi söyleyerek başvururcam. 2 - Seve seve tekrar vize başvurusunda bulunucam. :( hüzünler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ben vizeye başvurdum 10 gün için gideceğim tarih geçti hala bekliyorum :D Gidince uzattır bence 1 günden bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Patice said: Selam arkadaşlar, Almanya'dan ekim ayında schengene'e başvurmuştuk fakat 16 Nisan'da vizem bitiyor. Ama 16 Nisan tarihinde bir çekim ayarladım ve vizeyi 3 gün daha uzatmam gerekiyor. Daha önce bu konuda tecrubesi olan var mı? Nasıl yapıyoruz bu işi? doğru mu anladım, yanlışsam düzelt lütfen? sen almanyada bulunacaksın ve vizen 16 nisanda doluyor. ancak senin işin 19 nisanda bitiyor. bu nedenle 3 gün fazla kalman gerekiyor almanya'da.öyle mi? eğer böyle ise almanya'ya gir,çıkarken de neden 3 gün fazla kaldın diyeceklerini düşünmüyorum ama yine de bir konsolosluk yetkilisi ile konuşman en doğrusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Bisey diyeceklerini dusunmuyorum ne demek ya? Baya baya bir sonraki vizeni alamama sebebin sunu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ki bide irana filan gideceksen ayni pasaportla.... ... bir daha herhangi bir bati ulkesin vize filan alamazsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 KuddusiMavra said: Patice said: Selam arkadaşlar, Almanya'dan ekim ayında schengene'e başvurmuştuk fakat 16 Nisan'da vizem bitiyor. Ama 16 Nisan tarihinde bir çekim ayarladım ve vizeyi 3 gün daha uzatmam gerekiyor. Daha önce bu konuda tecrubesi olan var mı? Nasıl yapıyoruz bu işi? doğru mu anladım, yanlışsam düzelt lütfen? sen almanyada bulunacaksın ve vizen 16 nisanda doluyor. ancak senin işin 19 nisanda bitiyor. bu nedenle 3 gün fazla kalman gerekiyor almanya'da.öyle mi? eğer böyle ise almanya'ya gir,çıkarken de neden 3 gün fazla kaldın diyeceklerini düşünmüyorum ama yine de bir konsolosluk yetkilisi ile konuşman en doğrusu olur. ahahaha bu ne ya gerçekten. 1 gün sonra olsa, uyuyakaldım uçağımı kaçırdım falan dersin mesela neyse de, direk 3 gün sonra çıkmaya çalışmak falan nası bi kafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 iş için oradasın ve işin uzadı. eğer bu nedenle yapılması gereken bir şey varsa (polise gitmek gibi)zaten bunu yapsın arkadaş. ve zaten bunun için gitmeden bir konsolosluk yetkilisine danışıver dedim. ergen tepkileri vermeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Neredeyse her gün Almanya immigrationla iletisim kuran biri olarak derim ki eger bu kadar onceden tarih belliyse yeni vize alin. Almanya'nin sakasi yok. Her seyi olan vizeli yolculari ucurmuyoruz yeri geliyor neymis vizeyi Polonya konsoloslugundan almismis gitsin ordan giris yapsinmis. Cok kati adamlar. Bu arada ucmaya yakin veya ucus zamani takildiginiz bir sey olursa genelde havalimanindayim lufthansa , thy farketmez hepsinin dokuman kontrolu bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 said: Cok kati adamlar. harbi katilarmis... LOL. elbette avrupa sartlarina gore katilar da, normale gore sdfsdfsdf neyse ya sinirlerim bozuldu asdfasdfsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ahaha en son almanyaya girdiğimde gümrük memuru stajyer bi çocuk oturtmuş, arkasında duruyor asıl memur, çocuk kitapta ne kadar sorulması gereken soru varsa sormuştu. lan diyorum, davetiyem burada, aha burada kalacağım tüm masraflarımı aha bu alman firması karşılıyor zaten aha bu da cebimdeki para aha bu daha önceki giriş çıkışlarım. aha bu çalıştığım firma sıradaki herkesi en az 5-10 dakika uğraştırmıştı cocuk ya. almanların şakası yok o konuda ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 konsolusluk ile niye konuşmuyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar