Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Peregrin said: KillJoy said: abi adete yakın 15 gün daha safe öncesi tehlikeli diye biliyorum. Peregrin said: bende dumduz bi tae lubricant var, adini hatirlamiyorum. 2-3 damlasi bile baya baya yetiyo. ama pahaliydi. 35 lira falan marka model ver abi bu play baya kazık diye hatırlıyorum bide ben baya bol keseden kullanıyorum galiba asdassdaf Joyglide imis, ambalajindan tanidim http://www.sagliktrend.com/joy-glide-vajinal-ve-anal-kayganlastirici-jel Bune ya cahillik bunlara para vermeyin kayganlastirici icin gerek yok cansin varken Hazmis bilmemneymis haha... Lubricant asiri sexte iyi oluo kizismasini rahatlatio :) serinletio hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 herkes senin gibi 2 mermi yakmiyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ilk cabuklucbricant yazana benden 1 ay cabukvpn hediye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 biraz gecikmeli olsa da merdiven ve çelme ikilisi en efektif yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy said: bun alternatif ucuz yollu bişi var mı? bebeyağı nemlendirici krem dışında önerebileceğiniz Rahmetli Marlon Brando tereyağı kullanmıştı filmde. O değil de Seko'yu banlamasaydınız belki dağıtırdı envanterinden, sonra da yıllarca drama çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 son seçeneğe piyango eninde sonunda vuruyo arkaaşlar abartmayın fazla demeyin yıllardır bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bebe yagini vajinaya suren kekolar da varmis sdfg Manyak misiniz la, gidip su bazli bisi alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kimse "Şapkasız çıkmam abi" esprisi yapmamış. Kondom master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 RamsesII said: Ama eşin/sevgilinle niye kullanırsın.Hissi bu kadar öldüren bişey yok.Seks yapma daha iyi. Emaleth'in empati yeteneği yok olmuş kadınlar tarafından bakan sexist bir tavır takınmış, yakışmadı. Guzelim yazdik ya mesajin sonuna uzun sureli iliskilerde hap olar diye. Nedir hemen yakismadilar makismadilar? *eller belde* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ne kadar uzun mesela ? kaç saat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kondom dunyanin en kotu seylerinden birisi olabilir lan. ama hastaliklara karsi falan koruyucu diye sey ediyorsun. tam bi stalin gibi, hitlere karsi koruyucu. ama kendisinden nefret ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Auril said: ne kadar uzun mesela ? kaç saat ? abi kizla en azindan 6 defa, 10cumle kurmus olman gerekiyor. ben selam, merhaba, nasilsin? i gecemiyorum. onlarada yanit vermiyor genellikle. help plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 selam kısmına cevap gelse aslında ben yürürüm ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Esh said: Bebe yagini vajinaya suren kekolar da varmis sdfg Manyak misiniz la, gidip su bazli bisi alin. zaiuhdiahsdhkfasfshcznbvkasdfaczxbm*kagrkjaz arada BOLU CARPI diye de aritmetik guldum. haci keyfinize neden para harcamayasiniz ki? benim partnerim falan olsa kesin harcardim yani. bir de harcayacak param olsa elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Simdi kalan mesajlari da okudum da, zaten konuyu dondurup dolastirip kendi cukunuze getirmissiniz yine. Gidicem buralardan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 çük meraklısı hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Emaleth said: Simdi kalan mesajlari da okudum da, zaten konuyu dondurup dolastirip kendi cukunuze getirmissiniz yine. Gidicem buralardan :| terbiyesiz bunlar anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 akillari hep seylerinde!! ergen gibiler ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dedim gel yozgata gidelim..gitmedi.. dondu dolasti yine glans a geldi konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Acı biber sosu dökün her iki ilişki organınada sonra bakın bakalım hamile kalmak nasıl zor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ok super ince diye reklam yapio simdi deneyen oldu mu o gri paketten? Sicak temas vardi fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 of komikli hikayeler anlatasım geldi de hep kayıtlı buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 O değil de dışarı boşalmayı cahilce kötülemeden önce az bi çalışma okuyu ya. Ciddiyim, doğru uygulandığında doğru uygulanmış prezervatifle neredeyse aynı orana sahip gebelikten korumada. Misal: http://www.guttmacher.org/pubs/j.contraception.2014.04.016.pdf Az daha baksam pubmed'de, cdc'de falan da bulurum yayınlanmış çalışmalar ama yorgunum malesef Ha sıkıntısı erkek adam geri çekilmez diyen varlıklar toplumun çoğunluğunu oluşturduğu için bir doğum kontrol yöntemi olarak sunamıyorsun, tavsiyede bulunamıyorsun. Ama bilin ki prezervatif kadar güvenli. Bi de doğum kontrol hapı ya da prezervatif kullanıyorsanız da ciddi bi gebelik korkunuz varsa geri çekilmeyi de eklerin derim, prezonun patlasa finito ya da oral kontraseptif kullanırken antibiyotik kullansa, ya da ne bileyim haatalanıp kussa o günkü dozu iyice risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Emaleth said: Simdi kalan mesajlari da okudum da, zaten konuyu dondurup dolastirip kendi cukunuze getirmissiniz yine. Gidicem buralardan :| iki video cek iki tarif versene. bizde deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar