KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy said: bun alternatif ucuz yollu bişi var mı? bebeyağı nemlendirici krem dışında önerebileceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 O değil de prezoyla geri çekmenin gebelik oranları neredeyse aynı. Mükemmel kullanımda %3e 4, toplumda %15e 17 gibi bi oran var (amerika verileri). Prezonun avantajı hastalık meselesi Ama modernite ayağına kimse çıkıp da savunamıyo kolay kolay coitus interruptus'u. Bi de erkeğin "son saniyeye kadar çıkmıycaaaam" düşüncesinden kurtulması baya terapilik bi durum, beceremiyosa öğrenmesi zor iş. Ama uzun ilişkilerde bi yerden sonra kadın da hissedip çekiliyo zaten aradaki ten uyumu iyiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kadının ovulasyon dönemini bilmesi önemli, erkeği yönlendirmesi önemli. en büyük doğum kontrole katkı sağlayacak şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 "başım ağrıyor" alternatifi olarak bile kullanılabilir yani asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bir kadının içine boşalmadan gerçekten erkek olduğunu zor hisseder insan abi... O sıvı alış verişi, belki kendi ruhundan-bedeninden bir parça bırakmak karşı tarafa..O anın ölümsüzlüğü.NEyse daha yükselmeyeyim. Ondan doğum kontrol hapını destekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: kadının ovulasyon dönemini bilmesi önemli, erkeği yönlendirmesi önemli. en büyük doğum kontrole katkı sağlayacak şey o. ovulasyon donemi inanılmaz değişken bişey yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 copry said: Editor said: http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_4086168.jpg bununla nasıl korunuyorsun coh afdersin korunmak için değil o, çeşni yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 copry said: yasmin. neeeeeeet her ay zam geliyor ocağımıza incir ağacı dikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 değişkendir de "inanılmaz" raddede nasıl oluyor bilemedim. ramses, biz mahallede aylık av düzenliyoruz, öldürdüğümüz hayvanların kalbini canlı canlı yiyoruz. başka türlü erkek hissedemiyoruz kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi adete yakın 15 gün daha safe öncesi tehlikeli diye biliyorum. Peregrin said: bende dumduz bi tae lubricant var, adini hatirlamiyorum. 2-3 damlasi bile baya baya yetiyo. ama pahaliydi. 35 lira falan marka model ver abi bu play baya kazık diye hatırlıyorum bide ben baya bol keseden kullanıyorum galiba asdassdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Liebe said: copry said: yasmin. neeeeeeet her ay zam geliyor ocağımıza incir ağacı dikti 25 tl 1 ay için iyi ya , daha ne olsun. asıl sıkıntı kadının hormon alıyor olması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 copry said: Liebe said: copry said: yasmin. neeeeeeet her ay zam geliyor ocağımıza incir ağacı dikti 25 tl 1 ay için iyi ya , daha ne olsun. asıl sıkıntı kadının hormon alıyor olması . yok ya asıl vurgulamak istediğim bu ilaca her 2 ayda 1 zam geliyor olmasıydı (:P) 3 çocuk için bu kadar uğraşılmaz insanlarla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 baya zam oluyo maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 doğaya karşı gelmeyin, gürül gürül içeri boşalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 pis iktidasrsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 batının ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi asıl ella tek tablet 50 lira öğrenciyken harbiden sıkıntı yaratabilir gece bütün paraları harcamışın, cebindeki eve dönüş paranı eczaneye vermek poff sdfsdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ben hamileliğinin 4. ayında merdivenden itiyorum karıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Grego said: öğrencilik döneminde norlevo ya param 50 kuruş mu ne eksik kalmıştı, gecenin bir körü başka eczane de yok, eczacı, SİZ DE BİRAZ DİKKAT ETSEYDİNİZ AMA >: I deyip 50 kuruşu bağışlamıştı sağolsun, al tamam al dercesine. işte o gün komple penisi ortadan kaldıracak kadar geri çekilmeyi profesyonel bir spor haline getirdim. gayet güvenli. o eczacı bir kez daha görmemek için herşey. repete edilmedigi icin o eczaci o kutuyu 1e 4 filan almistir muhtemelen vicdan azabi cekme yani..5 kutuyu 1 kutu fiyatina odemistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 iyi birşey mi dedin kötü birşey mi. tıbbi konularda ironim hiç yok. repete ney. biz de aynı sipariş tekrar verilirse repete diyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy said: abi adete yakın 15 gün daha safe öncesi tehlikeli diye biliyorum. Peregrin said: bende dumduz bi tae lubricant var, adini hatirlamiyorum. 2-3 damlasi bile baya baya yetiyo. ama pahaliydi. 35 lira falan marka model ver abi bu play baya kazık diye hatırlıyorum bide ben baya bol keseden kullanıyorum galiba asdassdaf Joyglide imis, ambalajindan tanidim http://www.sagliktrend.com/joy-glide-vajinal-ve-anal-kayganlastirici-jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 elimi yıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://www.sagliktrend.com/images/urunler/%C3%BCr%C3%BCnler3/JOYGLDE.jpg asdasd siteye girecekler de dikkat etsin, keywordler fena ashduahısd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Emaleth said: erkek ağırlıklı forumda seçeneklerin çoğu kadın tarafından kullanılacak şeyler olmuş, olmamış pek. siz takılın, kızcaaz haptır, spiraldir, ertesi gündür uğraşıp dursun öyle mi? piii bencil herifler! onların her birinin ne biçim yan etkileri var biliyo musunuz? kondom kullanın, adamı deli etmeyin. hem o sadece hamilelik için diil, hasta olcaksınız nasolsa ben doğurmuyorum derken allah cezanızı vermesin. ya da cahilseniz sevişmeyin, üremeyin, yeteri kadar cahil var pls. p.s. uzatmalı ilişkilerde hapa da izin verebilirim, belgelerinizle müracaat edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar