di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 5,5 senedir burda olan uyenin forumdakilerin birbirine yardim ettigini anlayamayacak kadar skandal olmasa gerek... Ne baydiniz arkadas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ya lectre acun da izliyosun yetti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sipeyskeyk said: Ayrıca evet sıçmışım yerine maili hızlı yazdım yavaş yazsam cambridge ingilizcesi ile yazardım demek :/ olm sonuçta senin beyninin içindeki bilgi bu, hızlı yazmayla ne alakası var. Hızlı yazarken typo yazarsın ama king regards yazmasın, agen yazmazsın. Herkes süper ingilizce bilmek zorunda değil, onunla dalga geçen yok. 0ne gibi davranıyorsun onunla dalga geçiliyor. agen yazmak typo oluyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Again-agen typo değil gibi ya. King Regards bile daha typo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yok yok ben haklıyım kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 tiLi said: ya lectre acun da izliyosun yetti ama dimi :) ben uzun bir süre girmeyeceğim gençler belki hiç bundan sonra, üzdüğüm kırdığım biri varsa özür dilerim, kendinize iyi bakın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 lectre yapma lan bunlar tuzu biberi bu forumun. bırakcak bi şey yok. biz dalga geçiyoruz da kim bilir bizim nelerimiz var biraz stalkladın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 benim ciplak fotolarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yok konuyla alakası yok, başka durumlarım var, öyle konuda açamam şimdi elveda diye, iyi/kötü buradaki insanlar en yanlız hissettiğim zamanlarda yanımda oldu, iyi bakın kendinize, okuyanlar bilsin yeter sadece. bu arada belirteyim ben bugüne kadar forumdan çok kişiyle tartıştım, ben hayatı başarısızlıklarla dolu olan, bunu kendine dahi itiraf edememiş bir insanım, kendimi çok zeki sandım hep, keşke daha erken farkına varsaymışım, sevdiğiniz şeyleri kaybetmeden hayatınızı dolu dolu tam tam yaşayın pişmanlık duymayın, hepiniz zekalı insanlarsınız. sam haric. finde şişko. hadi kaçtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 seni şimdi stalklamaya kalksak 2016 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 olm ingilizceni duzelt bare intihar etmeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o kadar bile iradem yok lan intihar falan edemem lol. :) https://www.youtube.com/watch?v=jN8J4dHS0XU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Manyak misin lan icip icip sacma seyler dusunme. Yaramiyosa icmeyin amk. Basari dedigin nedir zaten bosver lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hayattaki en büyük başarım hayatta kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi bugun attigim bir mail'a KING REGARDS yazmak istedim. bunu gercekten cok istedim olm. gordugum en iyi geyiklerden birisi olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 sipeyskeyk said: Ayrıca evet sıçmışım yerine maili hızlı yazdım yavaş yazsam cambridge ingilizcesi ile yazardım demek :/ olm sonuçta senin beyninin içindeki bilgi bu, hızlı yazmayla ne alakası var. Hızlı yazarken typo yazarsın ama king regards yazmasın, agen yazmazsın. Herkes süper ingilizce bilmek zorunda değil, onunla dalga geçen yok. 0ne gibi davranıyorsun onunla dalga geçiliyor. yalniz verdigin ornekler typo. anlatmaya calistigini biliyorum ama ornekler yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 konu cok baska yone kaymis. abi ben de cok zekiyim diye geziyodum. simdi bildigin aptalim. yetiskin hayatinda tek basarim hala olmemis olmak. bosveer acunu birak dost olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ayrıca beyninin içiyle ne alakası var abi elimizin altında internet var. tam olmadığını düşündüğün yerler için google amca duruyor orada. yavaş yavaş sağa sola bakarak daha oturaklı şeyler yazılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 dalga gecmissiniz ama king regards diye bisey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 HAIL TO THE KING ULAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aquila said: olm ingilizceni duzelt bare intihar etmeden once. ahahahHH hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 mezar taşıma rip in peace yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Olm adamı kırdık lan. Gitme olm her linçte kaçacaksak ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar