pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ama öyle az buz parça değil. aşağı yukarı 15-20kg ile döneceğiz iki kişi. hepsi farklı farklı setler. sorun yaratırlar mı gümrükte falan ne ayaksınız diyip sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 check-in de uçağa verdiğin bavulda gelecekse hiçbişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Kendime aldım dersin bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 işi gücü yok milletin 15 kilo legoyla uğraşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 15 kilo lego 3 valiz falan yapiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 demonte biseyse kendinin oldugunu kanitlaman icin yapmani isterler. artik kac saat surer bilmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o kadar legodan ucak yapar, biner gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 pattisliborek said: ama öyle az buz parça değil. aşağı yukarı 15-20kg ile döneceğiz iki kişi. hepsi farklı farklı setler. sorun yaratırlar mı gümrükte falan ne ayaksınız diyip sdf. ayıptır sorması hangi ulke daha lego tr de cok pahalı, daha once yurtdısına cıktıgımda almayı dusundum ama gıttıgım yerlerde de nispeten pahalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Her biseyi anliyorum da su lego hastaligini anlamiyorum lan. Cok tirt geliyo. Hani lego teknik falan olsa neyse yine, robot falan yapiyon da digerleri cok tirt be. Bi de gereksiz pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 20 kilo lego ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 legoda çalışan arkadaşım var bi kere lego istemedim daha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Peregrin said: demonte biseyse kendinin oldugunu kanitlaman icin yapmani isterler. artik kac saat surer bilmem benahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 di said: Her biseyi anliyorum da su lego hastaligini anlamiyorum lan. Cok tirt geliyo. Hani lego teknik falan olsa neyse yine, robot falan yapiyon da digerleri cok tirt be. Bi de gereksiz pahali. zevk meselesi abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 di said: Her biseyi anliyorum da su lego hastaligini anlamiyorum lan. Cok tirt geliyo. Hani lego teknik falan olsa neyse yine, robot falan yapiyon da digerleri cok tirt be. Bi de gereksiz pahali. tekniğe para mı yeter olm. 20 kilo teknik mustang parası sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 faturalarını al gümrükte ibraz edip vergi iadesini al. güvenlikten sonra da sorarlarsa kendim için dersin hesap vermene gerek yok. ben valizime Bastuck'tan klasik oto parçası koydum açıp bakmamışlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 mouse ile üzerinde durarak ön izleme yapa yapa bakıyorum başlıklara, bu konuda da mouse tam l harfinin üzerine gelmiş, yurtdışından ego ile dönmek diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 açıp bakan olmuyor yada random şans türkiye'ye gelince 9 tane iphone getirdim sdfsdfsdf valizin içinde arabistan'a giderkende 2litre limon kolonyası smuggladım ona da bişi demedi türkiye'de sorun olmazda orda götümü keserler heralde demiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 knex getir knex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Merak ettim, yaş kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bende o kadar lego ile ne yapacağınızı merak ettim? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Birşey yapmıyorum ya. Koleksiyon merakı. Azıcık pahalıca bir hobi sayılabilir, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Fin said: açıp bakan olmuyor yada random şans türkiye'ye gelince 9 tane iphone getirdim sdfsdfsdf valizin içinde arabistan'a giderkende 2litre limon kolonyası smuggladım ona da bişi demedi türkiye'de sorun olmazda orda götümü keserler heralde demiştim sdf çüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Rasmon said: mouse ile üzerinde durarak ön izleme yapa yapa bakıyorum başlıklara, bu konuda da mouse tam l harfinin üzerine gelmiş, yurtdışından ego ile dönmek diye okudum. hayat sürprizlerle dolu hep ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ibraz et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sonra kilitlesinler bi güzel gümrükte :P Yalnız o kadar lego ile şehir kurulur valla ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar