Certhas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bahçede kedi bakanlar için uygun fiyatlı bir kedi evi. https://www.adoremobilya.com/kedi-evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 proje güzelmiş, helal len adore'a şunları yazalım da kedi evi satıyorlar sanılmasın: KEDİ EVLERİ KESİNLİKLE KÂR AMAÇLI SATILMAMAKTADIR. SADECE 10 TL KARGO ÜCRETİNİ ÖDEYEREK TEMİN EDEBİLİRSİNİZ. http://www.adoremobilya.com/image/data/BANNER/kedievim-banner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bunlar ağır mıdır ya? Taşıması zor değilse çokça alayım, zira alttaki fotoğraftaki bölgede yaklaşık 60-70 kadar kedi var taş çatlasın 10 tane ev var. http://i.imgur.com/9t4tMe8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Süpermiş paylaşım için sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 zipzip said: Bunlar ağır mıdır ya? Taşıması zor değilse çokça alayım, zira alttaki fotoğraftaki bölgede yaklaşık 60-70 kadar kedi var taş çatlasın 10 tane ev var. http://i.imgur.com/9t4tMe8.jpg pampa senin bahçedekilere ben hediye edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Benim bahçedekiler zaten evin içinde hiç gerek yok, yatacak yerleri var. Önemli olan kısım köpek gezdirdiğim yerdekiler. Abartmıyorum 60-70 var, oraya götürücem ben <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hallenirsen söyle 1-2 tane de ben hediye edeyim, üzerine bir dickbutt koyarsan yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 3 tane alip bahceye koymustum 2 ay once. Bir sabah baktim yerlerinde yoklar, saga sola sorusturunca kagit/moloz toplayanlarin bir guzel parcalayip recycle ettiklerini ogrendim. Yere sabitleyin bir sekilde eger alip koyacaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Of o da var değil mi.. TR'de yaşadığımızı unutuyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Ulen tüm hevesimi kırdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Nezih site içi, iş yeri civarı falan anca oralara koyulur. İstediğin kadar sağlamlaştır yani illa söken çalan birisi çıkar, koyduğumuz kapkacak kalmıyor sağda solda bu mu kalacak.. Fabrikada sorun etmezlerse var birkaç kedicik buralarda, onlara alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 monte haldemi geliyor bu? adore u severim zaten, fiyat/performans konusunda cok iyiler cogu urunde, ikea cogu zaman zayif kaliyor bunlarin yaninda 2-3 tane alip bahceye atabilirim ya, acik garajda kediler zaten. cardaktaki banklarin altina 4 tane koysam kimsenin ruhu duymaz :D hos gerci bizim kapici hain, butun apartman sevdigi halde gidip millete insanlar istemiyor diyormus oysa istemeyen kendisi, toplayip toplayip ozgurluk parkina atiyordu hayvanlari orda daha iyi yasiyorlar, besliyorlar keyifleri yerinde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Monte gelmiyodur herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Demonte geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 monte degilse zor ya :( burda monte ettirmek istesem sirf onun icin 20 kagit alirlar parca basi, elektrikli tornavida olsa kendim yapardimda elle beceremem meh. kesitte cunki klasik demonte mobilyalarda olan zimbirtilardan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Valla süper hizmet. Hemen bir tane isteyeyim, apartman önüne koyarım. Kurulumda zorlanacak arkadaşlar varsa istanbul için yardımcı olurum seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 4 tane tahtayı birbirine tutturamayacaksanız hiç bir şey demiyorum size ya lego falan da mı oynamadınız küçükken http://images.hepsiburada.net/assets/Mobilya/1500/Mobilya_2989289.jpg şunu aldım adoreden yapmam 1 saat falan sürdü anca, zaten çok basit genelde adamların montaj sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 baya çirkinmiş abi yakın zamanda aldıysan git iade et bence olmadı söküp yak bi tenekenin içinde, sucuk ekmek şarap yaparsın ateşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Laurelin said: monte degilse zor ya :( burda monte ettirmek istesem sirf onun icin 20 kagit alirlar parca basi, elektrikli tornavida olsa kendim yapardimda elle beceremem meh. kesitte cunki klasik demonte mobilyalarda olan zimbirtilardan yok çivi çekiç halleder bunu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 f/p çok uygundu ondan aldım çalışma odasına, yakışıklı bişi almaya çalışmadım zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sdfgs ciddi değildim ya güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 O degil de, lego lara civi cakan mi var aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ya benim salona giderken ben de bitane kedi görüyorum. memlekette sokak hayvanı olmadığı iiçn garip tabi. bitane de kafe var orda besliyolar mı acaba. kedi napıyo tek başına nerde yaşıyo bilmiyorum bitane yapasım gelmişti şöyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Liebe said: 4 tane tahtayı birbirine tutturamayacaksanız hiç bir şey demiyorum size ya lego falan da mı oynamadınız küçükken http://images.hepsiburada.net/assets/Mobilya/1500/Mobilya_2989289.jpg şunu aldım adoreden yapmam 1 saat falan sürdü anca, zaten çok basit genelde adamların montaj sistemi. arkadasim laf sokmadan once okumayi ogrensek bi? :D adore un standart urettigi mobilyalarda montaj yerleri var. allenlerle cok rahat takiyorsun, mobilyaci 700 lira istedi diye inat butun odami kendim birlestirdim ben 2 gardrop, bir masa, bir tuvalet, bir sifonyer, 3 kitaplik bu sattiklari hasar alan parcalardan, oturup buna gecme yerleri vs yapmamislar, civi ilede zor olur kalin cunki baya, benim kol gucum yetmez zaten o kadar buyuk civiyle en guzeli elektrikli tornavida bunun icin, hot glue da olrudu gerci ama acik alanda cabuk kurur yagmuru, gunesi yiyince ki agir malzeme. hot glue ile anca mukavva, kopuk vs yapiyorlar. bi ruzgarda hayvanlarin ustune coker diye korkarim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Drall said: sdfgs ciddi değildim ya güle güle kullan ben de bu kadar ciddi cevap yazmak istememiştim niye öyle olmuş ki :D @glad ekşide bu haberi okuduğumda içinden vida çıktığını yazmışlardı sanki, şimdi görsele baktığımda pek vida yeri yokmuş gibi gözüküyor bilemedim ama o dandirik suntaya çivi çakmak da çok zor olmasa gerek yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar