Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Evin bir odasına dışardan ses gelmeyi önleyecek bir çözüm lazım bana. Evin iç duvarına uygulanabilen, ince, görüntü kirliliği yapmayan bir icat var mıdır pati ahalisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://www.acarla.com.tr/urunler/heraklite/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Heraklite http://www.acarla.com.tr/urunler/heraklite/ Evin içine kesinlikle köpük malzeme kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Nasıl sesi iyi kesiyor mu bu. Ortalama bir odaya maliyeti ne olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ustalar göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 dışardan ses gelmesin istiyorsan pencerelere de el atman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Abi ev yapilirken doseniyo yalitim malzemeleri. Sonradan ev icinden yapiyim demekle olmuyo. Ya da butun eve iceriden doseyip bi de ustune alcipan falan atman lazim ki hic sanmiyorum betonla ayni islevi gorsum. Isi icin olabilitesi var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bence makul bir şekilde yapılamaz. İnşaat falan mı var, nedir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 oda kaç m2? m2 si 1500-1600 liraya mal oluyor dışardan girmesin demek içeriden de çıkmasın demek yıkım döküm bol olur bi de kapılar pencereler değişme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Çok büyük bir oda değil, inşaat değil oturduğumuz ev. Çok elzem değil de, hani olsa fena olmayacak benim için. http://urun.n11.com/oto-boya/mxs-isi-su-ses-yalitim-rulosu-90f6045-P60838224?cid=604001&gclid=CN3b79K0ksoCFVQaGwod7RcGbg https://www.adetasyapi.com/ses-yalitimi-adepan-5cm Bunlar işe yarar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 İlk gösterdiğin ürün tamamen yalan. 2.si dediğim gibi köpük ve ev içinde kullanılması sakıncalı. Yangın durumunda kısıtlı olan hayatta kalma süresini çıkardıkları zehirli gazlarla azaltıyorlar. Bazı ucuz ürünler yangına katkıda sağlayabiliyor. Bir de bilgi birikimi gereken bir konu, düz yalıtım ustasına sorarak yaparsan da paran boşa gider. Stüdyo kurmuyorsanız kendinize ses yalıtımına para harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tasra isi bir studyoda adam viol cakmisti duvarlara ses yalitimi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Ses yalıtımı için çoğunlukla ahşap yünü plakalar kullanılıyor. Üstüne gerekiyorsa piramit vs. şekilli kauçuk yada köpük yapıştırılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam plakalar ile duvar arasında belirli bir boşluk bırakılırsa daha iyi sonuç veriyor. Ders notları evde duruyor unutum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hacit bu isler yalan dolan. bi kere duvari kapatacaksin ama dosemeyi de kapatman gerekecek. yuzer sap atman gerekecek o zaman dosemeye. regupol tarzi (senin verdigin linklerden 2.si ona benzer) bi urun kullansan duvarda ustune alcipan vs uygulaman gerekecek ki ben olsam dragonboard kullanirim. astari yuzunden pahalliya cikacak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Şİmdi yok mu bu işin duvar kırmadan ortalığı batırmadan yapılan şekilleri. http://www.hepsiburada.com/mastercare-polimer-ses-yalitimi-levhasi-2-5-mm-20-mt-x-1-25-mt-25-metrekare-p-HRMAR26010 bu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Esh said: Abi ev yapilirken doseniyo yalitim malzemeleri. Sonradan ev icinden yapiyim demekle olmuyo. Ya da butun eve iceriden doseyip bi de ustune alcipan falan atman lazim ki hic sanmiyorum betonla ayni islevi gorsum. Isi icin olabilitesi var ama betondan daha iyi olur. ankara mövenpick otelini yaparkene iki oda arasında alçıpan+2 kat camyünü kullanıyorduk. ısı ses yangın yalıtımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Flameoffear said: Şİmdi yok mu bu işin duvar kırmadan ortalığı batırmadan yapılan şekilleri. http://www.hepsiburada.com/mastercare-polimer-ses-yalitimi-levhasi-2-5-mm-20-mt-x-1-25-mt-25-metrekare-p-HRMAR26010 bu nasıl duvarları bunla yapacan da zemini napıcan dasaaaa'nın dediği gibi yüzerşap attırman lazım zemine sonra bunun üstüne alçıpan gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 "Duvarlara biseyler koyup disardan gelen sesi kesiyim" zor mevzu. Ses yalitimi karisik bi mevzu. Adetas'taki urun köpuk degil buarada, presslenmis sunger parcalari, ses yalitimi icin baya basarili, studyoda kullanmistik daha önce. Emin olmamakla birlikte yanmayanlari da olmasi lazimdi adetasta. Disardan ses gelmesin diyosan önce pencereyle basla. bkz. Duvarlara ne koyarsan koy disardan daha cok icerdeki sesi absorbe eder. Duvarlar alcipansa yikip icini adetastaki malzemeyle yada tasyunuyle izole edip ustune tekrar alcipanla kaplaman net sonuc verir. Yok sadece butun duvarlari yalitim malzemesiyle kaplicam dersen net sonuc alamayabilirsin. Hangi malzemeyi kullanirsan kullan sagliksiz olur acikta kaldiklari icin. Özetle "3-5 noktaya bu yalitim malzemesinden koyup sesi kesermiyim? diyosan net cevap, hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Flameoffear said: Şİmdi yok mu bu işin duvar kırmadan ortalığı batırmadan yapılan şekilleri. http://www.hepsiburada.com/mastercare-polimer-ses-yalitimi-levhasi-2-5-mm-20-mt-x-1-25-mt-25-metrekare-p-HRMAR26010 bu nasıl Abi 2,5mm neyi yaliticak sdfs. Yukarda da demisler zaten bunun zemini var, tavani var. Disardan gelen sesi tamamen kesmek basit malzemeyle insaatsiz falan basitce yapilabilecek bi mevzu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Abi benim derdim yan komşuyla. Ya katil olacam ya bu ses yalıtımıyla bir çözüm bulacam. İkincisi daha makul geldi zira moronlar laftan anlamıyor. Pencere mencere gelen sesler önemli değil, bu daireyle ortak duvardan gelen sesi kesmem gerekiyor. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 taşyünü ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Iyide sadece o duvari bile kaplasan zeminden tavandan yine gider/gelir ses. Sadece o duvara profil atip profillerin arasina da adetastaki malzemeyi gömup ustunu alcipanla kapatarak basla ozaman. Yetmezse yan duvarlara da gir, yetmezse zemini de izole et. Ki ilk cözum muhtemelen yetmeyecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Flameoffear said: Abi benim derdim yan komşuyla. Ya katil olacam ya bu ses yalıtımıyla bir çözüm bulacam. İkincisi daha makul geldi zira moronlar laftan anlamıyor. Pencere mencere gelen sesler önemli değil, bu daireyle ortak duvardan gelen sesi kesmem gerekiyor. Olay bu. aynı problemi ben de yaşadım, aynı araştırmaları ben de yaptım. günün sonunda vazgeçmek zorunda kalıyorsun çünkü maliyeti çok yüksek ve etkenliği çok düşük. long story short; attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o zaman alçıpanı çıkar o duvardaki tekrardan taşyünü ile kapla üstüne alçıpan at veya duvara direk polimer döşe üstüne ince sıva çek. veya ikisini de yap hem ısı hem ses yalıtmış olursun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 4mt2 duvara yaptım ben 400 lira gibi bişey tuttu. Oradan fiyat karşılaştırması yapabilirsin. Bi de akustik süngerler aklını karıştırmasın, ben onları ses yalıtımı için sanıyordum meğersem tizi alıyormuş. http://www.akustikkaplama.net/images/bondex_adepan_ses_yalitim_sungeri_uygulama3.jpg Şundan kapladım ben tavana. Giden sesi neredeyse tamamen kesti. Sadece tecavüze uğrarken ağzını kapatmışlarcasına inceden bir uğultu gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar