Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 https://www.sciencenews.org/sites/default/files/2016/01/main/articles/123115_ag_elements-main_free_REV3_0.png https://www.sciencenews.org/article/four-elements-earn-permanent-seats-periodic-table Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 hadi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 organik kimya diye bişey vardı öss'de. sırf onun için özel ders almıştım. 1 net bile yapamamıştım. sonra bi kere daha girdim öss'ye. yine sıfır net yaptım. organik kimyayı kesinlikle kabul edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Ne bicim isim vermisler demeye gelmistim tam da ama placeholdermis o uular meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 uus jux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Black-ice said: organik kimya diye bişey vardı öss'de. sırf onun için özel ders almıştım. 1 net bile yapamamıştım. sonra bi kere daha girdim öss'ye. yine sıfır net yaptım. organik kimyayı kesinlikle kabul edemedim. abi 2+2=4 seklinde oss seviyesindeki organik kimya. oturup ezberliceksin ne yukseltgenirse ne olur hangi bilesiklerin ozellikleri nedir, mantik zeka falan gerektirmiyor yani. esas universitede tam bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 1 yıllık haber bu yalnız. meteorlardan gelen kimyasalların fuzyon radyasyonundan dolayı diye kabul edilmedi hatta 7. grupta anizotropi oluşturması yönünden ruslar katakulli yapmıştır ama kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sen diyorsan dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 deney tüpüne bulaşmış silika yüzünden 98 derecede kaynayan su bulduğunu bile iddia etmişliği var rusların. hatta soğuk füzyonu bulduklarını bile iddia etmişlikleri var; ama ruslrdan 3 saat sonra türkiye'den de soğuk füzyonu bulduğunu iddia eden hıyarlar çıktığı için bunla taşak geçemiyoruz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ama..kuranli fasulyalarimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Uuo negüzel element la öyle safkjasf Ununoctium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 İlk defa periyodik cetvele giren Japonları tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Suark said: uus jux esasinda uo uzaylilarin mesajiymis..bize cozmemiz icin bilmeceler birakmislar..copr por jlem diye elemenler de bulunacakmis..bunlari sirasi ile kullandigimizda borla beraber kullanildiginda sonsuz enerji saglayacakmisiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar