GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 abiler, şu galaxy tab 3 T113 http://www.vatanbilgisayar.com/t113-galaxy-tab-3-13ghz-dort-cekirdekli-8gb-disk-1gb-7-bt-android44-siyah.html#genel-bakis hearthstone falan açar mı,öyle bi olayı varsa alim diyorum,güzelde indirime girmiş.Veya varsa başka önerisi olan şu tablet cahilini bi aydınlatırsa çok kral olur İyi seneler bu arada :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 nexus 7 alabilirsin şuraya da bi göz at istersen http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15538646265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 samsungdan note serisi harici ne alirsan parana yazık etmis olursun tlf tablet fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 O kadar da değil ya LG G4 iyi mesela tablette de sony iyi yine elbette modelden modele degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Samsung almayin. Her konuda ayni sey soyleniyor, hala Samsung ile geliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Basmıyo ki. Adamlar flagship tablet modellerinin 3g versiyonlarına update getirmedi 4.3te duruyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ipad al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 yok abi ipad falan fazla,sadece youtube-twitch açsın,1 saatte hs oynatsa zorlanmıcak bi alet lazım,gidipte 1k bayamam şu dediğim şeyleri yapmak için.Hadi taş çatlasa 500 veririm,varmı iyi bi öneriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Tablette ipad harici les gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Yurtdisindan getirebiliyosan nvidia shield var tas gibi alet. Ben de ya onu alicam ya da sony x3 compact tablet var ipad tokatlayici direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 yav said: Yurtdisindan getirebiliyosan nvidia shield var tas gibi alet. Ben de ya onu alicam ya da sony x3 compact tablet var ipad tokatlayici direkt. su nvidia ilgincmis yav, sadece oyun icin 200 $ bi de, cok uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 http://www.amazon.com/NVIDIA-940-81761-2505-000-SHIELD-Tablet-WiFi/dp/B00LM6KF7O 200 dolar olan o değil yav sldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Tablet 200$ senin buldugun link sacma sapan bisey bakmadim ne olduguna tam Edit eski modeliymis altinda yaziyo kocaman view newer model 200dolares diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 haa ben de onu görmemişim. eskisini niye 500 dolara satıyolar lan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 GERGE said: Samsung almayin. Her konuda ayni sey soyleniyor, hala Samsung ile geliyor insanlar. Katılıyorum abi Samsung almayın başka ne alırsanız alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Samsung almayin samsung note serisi alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 şu samsung almayın diyenler nedenlerini de bir yazsa ya hele. her samsung konusuna papağan gibi damlıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Samsung almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Valla benim oğlanın eline verdim samsung kırsın dağıtsın diye içinde de oyun falan bi ton şey yükle kasma falan yok bayağı oyun falan oynuyor 6 aydır falandır kiramadi. Ama kamera falan VGA herhalde o derece berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar