Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Selam Paticik, Mobil oyun inceleme ve haber sitemiz Mobidictum açıldı! "Mobil oyunların habercisi olma misyonuyla 2015 yılının sonlarında kurulan Mobidictum yayın hayatına başlamıştır. Alanında tecrübeli ekibiyle beraber, mobil oyun haberleri ve incelemeleri yaparak, okuyucularına kaliteli ve zengin içerik sağlamayı amaçlamaktadır." Yerli geliştiricilerin haberlerine ağırlık vermek istiyoruz. Haber ve inceleme için bana buradan da ulaşabilirsiniz. Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum Mobidictum Mobidictum Facebook Mobidictum Twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Daha uzun isim bulamadınız mı abi sdf 4 hece. Bir de post fontları çok büyük biraz küçültün. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 font'lar cok ufak olmus, biraz daha buyuk yapaydiniz keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Anhora said: Daha uzun isim bulamadınız mı abi sdf 4 hece. Bir de post fontları çok büyük biraz küçültün. Saygılar di said: font'lar cok ufak olmus, biraz daha buyuk yapaydiniz keske. valla bu konuda yorum geldi de, büyüktü küçülttük 2 tık. bu konuda tek görüş yok ya anket mi açsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fontlar baya küçük okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 sdfsd yazılar yazan kişi olarak fontlardan çok memnunum ben sdg. ana sayfadaki fontlar ufalabilir gibi geldi şimdi bakınca da yazıların içindeki font büyüklüğü iyi bence. sayfayı doldurmak için lüzumsuz 223 tane kelime veya fotoğraf koymak istemiyorum çünkü. az ve öz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 üst siyah bölmedeki font güzel. alttaki fonk comic sans gibi. ciddi değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Bence Tüm makaleler'deki post açıklamalarını kaldırıp sadece resim ve başlık yapsanız daha iyi olur gibi. Fontu küçülttüm de yine bi karışık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Oce4n said: üst siyah bölmedeki font güzel. alttaki fonk comic sans gibi. ciddi değil hiç. trebutchet diye bi font kullanıyoruz da önerilere açığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 makale fontları görsel olarak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 var mı font önerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 droid sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Typography berbat. O line spacing ne oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 şuan signika var. orjinal fontu unuttum dsf. temanın orjinalinn kaynak koduna göre signika diyo fakat aynısı olmadı şuan. bi aksiyon çeviricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bi coder ise alin, ceki duzen versin siteye 4-5 saatlik isi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 youtube kanalı açıp oyun tanıtımları yaparsanız site ve kanal tutabilir. facebook twitter instagram hesaplarını oluşturup her gün olmasada 3 güne bir bi yazı yazarsanız bunun yanında bu iş tamamdır. ama sadece site olarak kalırsa zor. isim de çok kötü harbiden mobikom mobicom mobigom mobicim mobidik en azından 3 hece olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 teşekkürler yorumlar için facebook twitter aktif şuan Peregrin neresini düzeltelim başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Incelemesine girdigim oyunun sayfasinda kocaman slide var, 2 tur scroll yapiyorum habere inmek icin, O ilk bastaki gorsel boyutlarini, YouTube embed boyutlarini biraz kucultun, standart bi bilgisayarda asagi inerken cani daralir insanin. Fontun buyuklugunden ziyade (iceriklerdeki fonttan bahsediyorum) kendisinde sikinti var, tamamen baska bir font kullanin, 1-2 blog gezinin (ki zaten yapmadan once milyon tane gormussunuzdur) oradan font fikri edinin. Daha sonra da standardin 2 punto uzerine cikabilirsiniz kimse dert etmez. Sitenin ismi de nahos degil bence, her isim kendi markasini yaratir. Bu sizin ne kadar reklam yapabildiginize bagli. Nazo'yu bile kabullendirdi adamlar reklamlarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 sitenin hem fontu hem şekli şemali değişti biraz. bi zahmet baksanıza tekrar http://www.mobidictum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 PT Serif kullanmissiniz ama Turkce karakterler hatali onda yer yer. Anasayfadaki ozetlerde de linespacing asigi az bu arada, okunmaz boyle. Margin de fazla genis yazilarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 signica sanırım şu anki fontun adı http://cdn4.fontsquirrel.com/fnt_imgs/4e/3d8a/491ce6de1e628e0dfcfd11f7bf/sp-720.png o spacing muhtemelen tema ile ilgili ama bakalım ne yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 http://i.imgur.com/3UDcqLz.png yazilarin sag ustundeki paylas butonlari 2ser tane olmus, bilerek mi yaptiniz bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 abi isim çok uzun ordan burdan giren bir daha girmek istese adı hatırlayamaz biraz kısaltın imkanınız varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 isim resmen turk kullaniciya hitap etmiyo, gerce okumali herhangi bisey hitap etmiyo turkiyeye. bi de anasayfadaki alt alta 3 bolum de ayni sey degil mi? bogmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar