Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koutetsujou no Kabaneri

Xenus

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

izledim

attack on titan'ın açılışı kadar iyi değildi ama harbi fazlaca potansiyeli var. hoşuma gitti, devam ederim.

background bayağı sağlam gözüküyor. karakterleri sevemedim sadece. bir tane bile ısındığım karakter yok şimdilik.

attack on titan'ı yardımcı karakterler taşıyordu. bunda mc fena değil ama diğer bütün karakterler kötü gözüktü bana da, owari no seraph-aldnoah zero'dan falan bile kötü yani. senaryo zaten çakma, plot stüdyo işi olduğu için tepe taklak gidebilir. konu nereye gidecek kestiremiyorum 2 bölümden.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

DarKRideR said:

izledim

attack on titan'ın açılışı kadar iyi değildi ama harbi fazlaca potansiyeli var. hoşuma gitti, devam ederim.

background bayağı sağlam gözüküyor. karakterleri sevemedim sadece. bir tane bile ısındığım karakter yok şimdilik.

attack on titan'ı yardımcı karakterler taşıyordu. bunda mc fena değil ama diğer bütün karakterler kötü gözüktü bana da, owari no seraph-aldnoah zero'dan falan bile kötü yani. senaryo zaten çakma, plot stüdyo işi olduğu için tepe taklak gidebilir. konu nereye gidecek kestiremiyorum 2 bölümden.

mangası var ya stüdyo işi falan değil plot
Sosyal ağlarda paylaş

3

https://scontent.fbkk1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13071879_999405153429248_2628492480064622550_o.jpg

kızın mc'i bırakıp elini kolunu sallaya sallaya çocuklarla oynamaya gitmesi, o sırada prensesin mc'e bıçak sokması falan. sondaki sahneyi koyayım diye senarist amma zorlamış. valvrape'in yazarı zaten old habits die hard :P

attack on titan + snowpiecer + zombies + valvrape + tokyo ghoul = attack on trainwreck lel

şaka maka klişe dolu ve orjinallikten baya uzak ya.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...