Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 orda sorgulanan consistency değil hele 1.bölümden anime background sorgulamak falan agır lulz. bölüm beklenecek anime var mı bu aralar bi duruldu ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 o kızın hareketler ney öle ya pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 bir ben beğenmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 DarKRideR said: izledim attack on titan'ın açılışı kadar iyi değildi ama harbi fazlaca potansiyeli var. hoşuma gitti, devam ederim. background bayağı sağlam gözüküyor. karakterleri sevemedim sadece. bir tane bile ısındığım karakter yok şimdilik. attack on titan'ı yardımcı karakterler taşıyordu. bunda mc fena değil ama diğer bütün karakterler kötü gözüktü bana da, owari no seraph-aldnoah zero'dan falan bile kötü yani. senaryo zaten çakma, plot stüdyo işi olduğu için tepe taklak gidebilir. konu nereye gidecek kestiremiyorum 2 bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 ikinci bölümün erken çıkan dosyası facia kötü, görselliğin bu kadar iyi olduğu seriye yakışmaz diyerek bekliyorum şahsen. cicibeybe said: bir ben beğenmişim :( yoo. ilk bölümü bayağı beğenen var başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 2. bölümden bahsediyordum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Xenus said: DarKRideR said: izledim attack on titan'ın açılışı kadar iyi değildi ama harbi fazlaca potansiyeli var. hoşuma gitti, devam ederim. background bayağı sağlam gözüküyor. karakterleri sevemedim sadece. bir tane bile ısındığım karakter yok şimdilik. attack on titan'ı yardımcı karakterler taşıyordu. bunda mc fena değil ama diğer bütün karakterler kötü gözüktü bana da, owari no seraph-aldnoah zero'dan falan bile kötü yani. senaryo zaten çakma, plot stüdyo işi olduğu için tepe taklak gidebilir. konu nereye gidecek kestiremiyorum 2 bölümden. mangası var ya stüdyo işi falan değil plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 mangası yok, anime original bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 http://myanimelist.net/manga/97916/Koutetsujou_no_Kabaneri bundan uyarlandı diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Status: Not yet published Anime manganın uyarlaması değil, manga animenin uyarlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 hmm tamamdırda mangasıda çıktığına göre dikkat ederler fazlasıyla yav hikayeye, birşey olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 cicibeybe said: 2. bölümden bahsediyordum ben :( dün gece izledim düzgün videoyla, şahaneydi. çok beğendim şahsen. sezonun aksiyon namına en iyisi gördüğüm. mumei de çok iyi. http://danbooru.donmai.us/data/d3c061ea1064c61ea05b7381526b0b28.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=cK1BuZsjHr4 daha iyisini bulamadım henüz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 http://www.amazon.com/KABANERI-THE-IRON-FORTRESS-Subbed/dp/B01DU4K5ES 3.bölüm geldi. amazon'da izleyebiliyorsunuz prime varsa, insafsızlar bi ripleyip koymadı nyaa'a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 3 https://scontent.fbkk1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13071879_999405153429248_2628492480064622550_o.jpg kızın mc'i bırakıp elini kolunu sallaya sallaya çocuklarla oynamaya gitmesi, o sırada prensesin mc'e bıçak sokması falan. sondaki sahneyi koyayım diye senarist amma zorlamış. valvrape'in yazarı zaten old habits die hard :P attack on titan + snowpiecer + zombies + valvrape + tokyo ghoul = attack on trainwreck lel şaka maka klişe dolu ve orjinallikten baya uzak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yalandan 720p düşmüş masterani.me ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 harbi bayık bölümdü bu sezon iyi başlıyanlar niye böle patates oluyo ya gene de tokyo ghouldan bi gömlek üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bunun ilk çıkanlarda niye kalite çöp, diğer animelerde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ilk çıkana atlamayın, dandik çin sürümü mü ne. yazık oluyor o animasyona o çizimlere. iyi ya şimdilik, yazarın diğer yaptıklarını görmediğim için bana batmadı en azından heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 iyi rip düşsünde öyle izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 çıktı dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 dün gece baktığım çöp gibiydi bende skerler diyip yattım akşama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 horrible veya CR rip kullanan gruplardan bakın. bakedfish bakıyorum ben genelde hızlı izlemek istrediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/001/112/148/e66.jpg 4 süperdi gene aksiyonla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar