incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 serjuhan said: Gerçek mi bu ya, tiyatro gibi daha çok sanatsal bir calisma olmus gibi dimi sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kız diye o kadar mesaj birde gay derler foruma bildiğin abaza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 uçana kaçana artık gözümüz döndü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Arda'nın netten elini ayagını çekmesi lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 gelde mayhemı ciddiye al lan şimdi neden hortlattınız :D of abi of. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hepimizin karanlık günleri oldu arkadaşlar ahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 i_died_for_you said: hakanla bisim tanışmamısda çok farklı aslında biz onla anathema konseri 1.gün tanıştık ben kankam wanted hakanve hande o zaman hakan handeyle birlikte ve angelica da hatuna yüzük takıcak neyse kankamla biz yüsüklere bakıp iç geçiriyodukkiii ahhhhh be yokki böle bi sevgilimis çocuua bak ne romantik ya flan die ehehehhe :D sora bi sabah kankam bana hakanın msnini verdi aha baktım online öle havadan sudan muhabbet derken (buarada handeyi soruyorum ama hiç öle allaahım hayatımın aşkı geldi falan modunda diilim ayrıldık beş ay oldu dio bnde wah wah üsüldüm falan diorm) hakan ilanı aşk etti 2 saat sora bnde ewt dedim... sora kendime aşık ettim ama işin engüsel yanı bende ona aşık oldum :)))[signature][hline]where are you to night? bu ne lan asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hakana ve sevgilisine kafa atmak istedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://gifs.gifbin.com/1234443297_ken_park_suicide.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ben sadece hakana kafa atmak istedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Fistanda banlanmis yala alla alla, ATLARIDA VURURLAR! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 i_died_for_you said: hakanla bisim tanışmamısda çok farklı aslında biz onla anathema konseri 1.gün tanıştık ben kankam wanted hakanve hande o zaman hakan handeyle birlikte ve angelica da hatuna yüzük takıcak neyse kankamla biz yüsüklere bakıp iç geçiriyodukkiii ahhhhh be yokki böle bi sevgilimis çocuua bak ne romantik ya flan die ehehehhe :D sora bi sabah kankam bana hakanın msnini verdi aha baktım online öle havadan sudan muhabbet derken (buarada handeyi soruyorum ama hiç öle allaahım hayatımın aşkı geldi falan modunda diilim ayrıldık beş ay oldu dio bnde wah wah üsüldüm falan diorm) hakan ilanı aşk etti 2 saat sora bnde ewt dedim... sora kendime aşık ettim ama işin engüsel yanı bende ona aşık oldum :)))[signature][hline]where are you to night? burnum kanadı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 7 senedir yok başlık sahibi hatun. Evlenip çoluk çocuğa karıştı muhtemelen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 mayhem kazandığı ödüllerden birini vermedi ise ayrılmışlardır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mayhem bunu hangi yarışmadan kazanmıştı acaba? =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DeathLord said: Mayhem bunu hangi yarışmadan kazanmıştı acaba? =) cok salak bi laf olmus bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahahah çok komik ama ayıp olmuş vicdan çelişkisi yaşıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 8 sene önceki kiz duruyosa ayip olmus olabilir de pek sanmiyorum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abwww bu imza ne lan? said: Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 incdarkness said: DeathLord said: Mayhem bunu hangi yarışmadan kazanmıştı acaba? =) cok salak bi laf olmus bu tanıştıkları konser biletini hangi yarışmadan aldı acaba ffds Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Biri kitlesin su topici vallahi bak moku cikti:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu konuyu blog'a cevirelim. Bir videoları vardı market arabası yürütmüşler sokaklar da geziyorlardı. Bilen varsa paylaşabilirmisiniz bu topic altında ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne pis bi konuymuş bu ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okurken bi yandan da sertleştim. allah ikisinin de belasını versin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 said: Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum... hahahahahaahahahahahahahahahahahahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar