Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengenis geldiiiiiiiiii.....

i_died_for_you

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
i_died_for_you said:

hakanla bisim tanışmamısda çok farklı aslında biz onla anathema konseri 1.gün tanıştık ben kankam wanted hakanve hande o zaman hakan handeyle birlikte ve angelica da hatuna yüzük takıcak neyse kankamla biz yüsüklere bakıp iç geçiriyodukkiii ahhhhh be yokki böle bi sevgilimis çocuua bak ne romantik ya flan die ehehehhe :D
sora bi sabah kankam bana hakanın msnini verdi aha baktım online öle havadan sudan muhabbet derken (buarada handeyi soruyorum ama hiç öle allaahım hayatımın aşkı geldi falan modunda diilim ayrıldık beş ay oldu dio bnde wah wah üsüldüm falan diorm) hakan ilanı aşk etti 2 saat sora bnde ewt dedim...

sora kendime aşık ettim ama işin engüsel yanı bende ona aşık oldum :)))[signature][hline]where are you to night?

bu ne lan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

i_died_for_you said:

hakanla bisim tanışmamısda çok farklı aslında biz onla anathema konseri 1.gün tanıştık ben kankam wanted hakanve hande o zaman hakan handeyle birlikte ve angelica da hatuna yüzük takıcak neyse kankamla biz yüsüklere bakıp iç geçiriyodukkiii ahhhhh be yokki böle bi sevgilimis çocuua bak ne romantik ya flan die ehehehhe :D
sora bi sabah kankam bana hakanın msnini verdi aha baktım online öle havadan sudan muhabbet derken (buarada handeyi soruyorum ama hiç öle allaahım hayatımın aşkı geldi falan modunda diilim ayrıldık beş ay oldu dio bnde wah wah üsüldüm falan diorm) hakan ilanı aşk etti 2 saat sora bnde ewt dedim...

sora kendime aşık ettim ama işin engüsel yanı bende ona aşık oldum :)))[signature][hline]where are you to night?

burnum kanadı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...