Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Hesap Sorunları - 25/12/15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sıkıntı yok ben enpara kartıma hep 50 liralık para koyuyorum asdaffasd

Ya dün starwars bundle aldım saçma birşey oldu. Kartınız kabul edilmedi dedi. Bir baktım parayı cekmişler , oyunlar da library'de ama aynı zamanda cart'ta hala duruyor oyunlar. Bir sıkıntı olur mu ?
Mesaj tarihi:
ben cok problem olacak bir sey goremedim

yani son gunlerde kredi kartiyla alisveris falan yapmayan problem yasamaz gibi

cachelenen sayfalar gorunuyormus anca

son 10 gundur sirf login olup oyuna giren adama bisey olmaz
Mesaj tarihi:
Steam is back up and running without any known issue.
As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour.
This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users."

Happy Cachemas, everybody!
Mesaj tarihi:
dik dur ezilme!
gamerlar seninle!

ama evet son 4 dört hane bile gözükmüyordu benim gördüğüm sayfalarda. 2 yıldız ve son 2 hane vardı. gifting yapamadılarsa kaybolan bilgi yok e-mail adresi hariç.
Mesaj tarihi:
bu arada ben estonyadayım tl görüyorum oyunları. bu dalgaya yeni mi geçtiler localde nerde kayıt yaptırdyısan onun parasını görme falan? harbi euro olarak göçertiyodu bazı oyunların fiyatı
Mesaj tarihi:
di said:

Login olmadiysan bulundugun yerin parasiyla gosteriyo, login olunca kayitli oldugun ulkenin parasiylan goruyosun.

yo login olsa da tl ile alabilir, region seçeneği var artık, başka bi ülkede olsan bile daha önce sürekli kullandığın region parasıyla alabiliyosun. illa estonyadaki pricelara geçmek istiyorsa ayarlardan regionı değiştirmesi lazım
  • Yeni Oluştur...