Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 neyse sag saglim girdikte leak meak olan birsey var mı onu aciklasinlar cabuk bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Her sey kabak gibi gorundu diyenler, ne gorundu ki bi aciklayin. Kredi kartinin son 4 hanesi ve hesap ismi yeterli olmaz herhalde islem yapmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 sıkıntı yok ben enpara kartıma hep 50 liralık para koyuyorum asdaffasd Ya dün starwars bundle aldım saçma birşey oldu. Kartınız kabul edilmedi dedi. Bir baktım parayı cekmişler , oyunlar da library'de ama aynı zamanda cart'ta hala duruyor oyunlar. Bir sıkıntı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ben cok problem olacak bir sey goremedim yani son gunlerde kredi kartiyla alisveris falan yapmayan problem yasamaz gibi cachelenen sayfalar gorunuyormus anca son 10 gundur sirf login olup oyuna giren adama bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 sorun saldırıdan mı kaynaklanmış, yoksa adamlar mı bişeyleri test etmeden livea almışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 benim wallette bi kaç kuruş vardı o 0lanmış sanki sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Adres gozukmesi problem olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Sağda solda Şurada burada Konsolcuların geçici sevinçlerinin puffff diye sönmesi çok hoş. Steam i size yedirmeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 benim gamerlarım oyuna gelmez. Biz biliyoruz konsolcuların ne olduğunu. bunlar interneti karne ile dağıtıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Uplayi astiniz Origini zehirlediniz Steami yedirmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Adam zaten yeterine irrite edici, bir de her başlıkta şu tür esprileri görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Doyamadınız adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Steam is back up and running without any known issue. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users." Happy Cachemas, everybody! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 dik dur ezilme! gamerlar seninle! ama evet son 4 dört hane bile gözükmüyordu benim gördüğüm sayfalarda. 2 yıldız ve son 2 hane vardı. gifting yapamadılarsa kaybolan bilgi yok e-mail adresi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 WALLETIMIZLA GELDİK GABEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bu arada ben estonyadayım tl görüyorum oyunları. bu dalgaya yeni mi geçtiler localde nerde kayıt yaptırdyısan onun parasını görme falan? harbi euro olarak göçertiyodu bazı oyunların fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Login olmadiysan bulundugun yerin parasiyla gosteriyo, login olunca kayitli oldugun ulkenin parasiylan goruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Olayı kapattılar bence gabeden gift mift çıkmaz boşuna beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 gif verir canim gaben %20-40 discount coupon on shitty early access game that no one cares about 5-6 tane verir huzur icinde cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 adam ortada hiç sorun yokken bedava l4d2 vermişti, ona sayın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 di said: Login olmadiysan bulundugun yerin parasiyla gosteriyo, login olunca kayitli oldugun ulkenin parasiylan goruyosun. yo login olsa da tl ile alabilir, region seçeneği var artık, başka bi ülkede olsan bile daha önce sürekli kullandığın region parasıyla alabiliyosun. illa estonyadaki pricelara geçmek istiyorsa ayarlardan regionı değiştirmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 http://i.imgur.com/Lqh83qX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 You have no payment methods associated with this account. mışım hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Ben markete inventory e fln erişemiyorum sıkıntı bende mi? Edit: Bendeymiş şu bi sene içinde 200 satış yapınca bi form çıkıyo onu doldurdum sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 senin niye nickin yok aga? benim de adım batuhan. rahatsız oldum nedense sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar