Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş hemcinsiyle öpüşürse

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

copry said:

Dogru tercihi yapabilmek icin neyin ne oldugunu bilmek lazim

Cinsel tercih değil yalnız, cinsel yönelim. O yüzden diyorum 1 defa yapıyorsa zaten gaydir diye. Yapar beğenmez saçma bi argüman hani başından istememesi lazım. Ya da işte toplum baskısı yüzünden cinselliğini tam anlamıyla yaşayamıyor, eşcinselliği bi durum olarak değil olumsuz bi yafta olarak gördüğü için bundan kaçınıyor olabilir. İşte o zaman gay olduğu halde toplum baskısıyla evlenen binlerce gariban erkek gibi bi tercih yapmış olur, o da cinselliğini baskılama tercihi.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Öncelikle yaş aralığını bildirirsen.. Bunlar liseliyse boşuna tartıştırma bizi.

@copry

Kadınlar default biseksüeldir diyosun yani?

devamında ne söylendi bu konuyla alakalı bilmiyorum ama evet. kadınlar default biseksüeldir.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11977121/Women-are-either-bisexual-or-gay-but-never-straight.html
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an inandım.

horacegoesskiing said:

yumy said:

Değildir demedim ben zaten de copyr olayı çok dolaylı anlatmaya çalıştı gibi geldi, ondan özetlemek istedim onun adına.

Ayrıca kadınlar default biseksüeldir çok kesin bir ifade, gerçekliği tartışılır bir konu bence.

biseksüel ulan.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

kadın bedeninden hoşlanmakla kadından hoşlanmak arasında da fark var yanlz, sonuçta yatakda, kadın - erkek kişiliklerinin ortaya cıktıgı bir olay
edik/imlamsı
edit2/cümleyi toparlayamıyorum zekam bitmiş gene brb

bailey jay'i buck angel'a tercih ederim mi diyon ne diyon anlamadım :B
Sosyal ağlarda paylaş

ikisinide search ettim , yaman arşivciymişsin horace ;);););

abi diyorumki, bi kadın, baska bi kadının bedeninden uyarıldıgı vakit kadından hoşlanıyor, illada biseksüel degildir diyorum. olurda sen defult diyosunya ona olmaz diyorum.

görsel tensel zevkle biyere kadar, kişilikler bakımındanda artı eksi olması lazım şimdi baya kahve azıyla sölüyorum. çük meme demiyorum bakın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...