xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 copry said: BELKI DE GAYSINIZ GIDIP BI DENEYIN BAKALIM Bizim denememiz zor iş, riski çok, eleştirisi çok, kendi içinde alternatifler var vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hikaye feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bütün threadi okumaya üşendim, rasmon'un "kuzeninin" sevgilisi gay çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 rasmon tranny cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tr de threesome anca 2 erkekle olur fazla kasmayın zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 copry said: Dogru tercihi yapabilmek icin neyin ne oldugunu bilmek lazim Cinsel tercih değil yalnız, cinsel yönelim. O yüzden diyorum 1 defa yapıyorsa zaten gaydir diye. Yapar beğenmez saçma bi argüman hani başından istememesi lazım. Ya da işte toplum baskısı yüzünden cinselliğini tam anlamıyla yaşayamıyor, eşcinselliği bi durum olarak değil olumsuz bi yafta olarak gördüğü için bundan kaçınıyor olabilir. İşte o zaman gay olduğu halde toplum baskısıyla evlenen binlerce gariban erkek gibi bi tercih yapmış olur, o da cinselliğini baskılama tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 benimki yakın arkadaşıyla yapıyodu çok az kıskanıyodum. bırakınız yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 oha 16 sayfa olduysa konu değişmiştir çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 forumda konuyla ilgili anısı olmayan yokmuş 25 sayfayı görür glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tiLi said: benimki yakın arkadaşıyla yapıyodu çok az kıskanıyodum. bırakınız yapsınlar aynı muhabbet buradaki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yumy said: Öncelikle yaş aralığını bildirirsen.. Bunlar liseliyse boşuna tartıştırma bizi. @copry Kadınlar default biseksüeldir diyosun yani? devamında ne söylendi bu konuyla alakalı bilmiyorum ama evet. kadınlar default biseksüeldir. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11977121/Women-are-either-bisexual-or-gay-but-never-straight.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Değildir demedim ben zaten de copyr olayı çok dolaylı anlatmaya çalıştı gibi geldi, ondan özetlemek istedim onun adına. Ayrıca kadınlar default biseksüeldir çok kesin bir ifade, gerçekliği tartışılır bir konu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Valvyn said: Tr de threesome anca 2 erkekle olur fazla kasmayın zor http://img-comment-fun.9cache.com/media/0536ea2e142421672596831534_700wa_0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yumy said: Değildir demedim ben zaten de copyr olayı çok dolaylı anlatmaya çalıştı gibi geldi, ondan özetlemek istedim onun adına. Ayrıca kadınlar default biseksüeldir çok kesin bir ifade, gerçekliği tartışılır bir konu bence. biseksüel ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Şu an inandım. horacegoesskiing said: yumy said: Değildir demedim ben zaten de copyr olayı çok dolaylı anlatmaya çalıştı gibi geldi, ondan özetlemek istedim onun adına. Ayrıca kadınlar default biseksüeldir çok kesin bir ifade, gerçekliği tartışılır bir konu bence. biseksüel ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kadın bedeninden hoşlanmakla kadından hoşlanmak arasında da fark var yanlz, sonuçta yatakda, kadın - erkek kişiliklerinin ortaya cıktıgı bir olay edik/imlamsı edit2/cümleyi toparlayamıyorum zekam bitmiş gene brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Birkaç edite daha ihtiyacı var o postun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Daesu said: kadın bedeninden hoşlanmakla kadından hoşlanmak arasında da fark var yanlz, sonuçta yatakda, kadın - erkek kişiliklerinin ortaya cıktıgı bir olay edik/imlamsı edit2/cümleyi toparlayamıyorum zekam bitmiş gene brb bailey jay'i buck angel'a tercih ederim mi diyon ne diyon anlamadım :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ben anladım, forumun %86.4 hala bakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ikisinide search ettim , yaman arşivciymişsin horace ;););); abi diyorumki, bi kadın, baska bi kadının bedeninden uyarıldıgı vakit kadından hoşlanıyor, illada biseksüel degildir diyorum. olurda sen defult diyosunya ona olmaz diyorum. görsel tensel zevkle biyere kadar, kişilikler bakımındanda artı eksi olması lazım şimdi baya kahve azıyla sölüyorum. çük meme demiyorum bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 said: bi kadın, baska bi kadının bedeninden uyarıldıgı vakit kadından hoşlanıyor, illada biseksüel degildir diyorum tabi lezbiyen de olabilir. ya da kendine yol yapıyosun bilemedim :P insert willam - boy is a bottom :v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lezbiyenlerde de erkek kadın ilişkisi var 2 lezbiyen arasında yani matematige dökersen hepsi biseksüel olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bu fikrini eşcinsellere sakın dillendirme. gay/lez farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 gerek yokki bi avuç arkadaşım var zaten (eşcinsel) konusmalarımız üzerinden gidiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar