nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hayırlı olsun kız evlat iyidir yaslanınca bakar, 2 tane de damat alırsın ilerde ^^
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 öncelikle tebrikler. 2 çocuk çok zor iş ya. feci masraflı. valla anam babama helal olsun diyorum 2 yaptıkları için. ben 1'den yukarı çıkmam muhtemelen. ha ola ki ikiz doğar falan o fena :D hele düşünsene zaten var bi çocuk, ikinciyi yapıyorsun ikiz falan abbboooo :D
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yengeye büyük geçmiş olsun, şimdiden kolaylıklar diliyorum. Kaç kilo doğdu ? Sağlığı nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum, bu arada kızın adını söylemedin.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim 3.500 dogdu . Ismini selin verdik. Ilkiyle arada 3 yas ( 35 ay ) var. su an bi problem yok ve uyuyor.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 DavidMills said: Sonra niye akp %60 adsfsfs..Sizin gibiler yüzünden işte. Adamlar 3 er 5 er ürüyo, sen hakkını devrediyon.. Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sabonis said: öncelikle tebrikler. 2 çocuk çok zor iş ya. feci masraflı. valla anam babama helal olsun diyorum 2 yaptıkları için. ben 1'den yukarı çıkmam muhtemelen. ha ola ki ikiz doğar falan o fena :D hele düşünsene zaten var bi çocuk, ikinciyi yapıyorsun ikiz falan abbboooo :D Masraf olayi cok dogru ama tek kardes oldugum icin biliyorum ve tek cocuga karsiyim
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: DavidMills said: Sonra niye akp %60 adsfsfs..Sizin gibiler yüzünden işte. Adamlar 3 er 5 er ürüyo, sen hakkını devrediyon.. Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. sana dememiş :(
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. Adsffss. Yok be torpillik bir durumum yok, aksine acınacak haldeyim esasen. Bende de 2 tane var, Esh i gazlayım ayağına yazıdm onu. Ayrıca doğru yazdığım. 20 sene sonra AKP %85 diye ağlarsınız adsds.. Ben üzerime düşeni yaptım..2 tane yeter.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2. cocuksa bugun nasil baba oluyosun ya.
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Baba 2 demiş işte. İlki çok tutunca devam filmi, neyini anlamadın Şükrü?
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler Allah analı - babalı büyütsün. Ailesine, milletine ve devletine hayırlı evlat olsun inşallah.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dogrusunu yapmissin kardesim. Simdi mirasini birakabilecegin bir oglan olana kadar devam...
idilik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 çok şekermiş bebiş.güle güle büyütün. =))
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 DavidMills said: fenn said: Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. Adsffss. Yok be torpillik bir durumum yok, aksine acınacak haldeyim esasen. Bende de 2 tane var, Esh i gazlayım ayağına yazıdm onu. Ayrıca doğru yazdığım. 20 sene sonra AKP %85 diye ağlarsınız adsds.. Ben üzerime düşeni yaptım..2 tane yeter. Pardon ya. Asiri yorgunluk , stres vs ile anlayamamisim lafi. Cokta dogru soylemissin (tu) :)-D
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 aquila said: 2. cocuksa bugun nasil baba oluyosun ya. https://forum.paticik.com/read.php?20,6878336,page=1
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 fenn said: nil banu olacak bir daha ki eğer kız olursa :) fikirler degismis. Nil ismi arapca diye sogudum sonradan
masa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 horacegoesskiing said: tebrikler. niye garbage'da ki bu? eskiden baba pati zor bulunurdu, şimdi çok var. Tebrikler, umarım sağlıklı bir hayatı olur.
Öne çıkan mesajlar