nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hayırlı olsun kız evlat iyidir yaslanınca bakar, 2 tane de damat alırsın ilerde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Heyt be aferin pek güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 öncelikle tebrikler. 2 çocuk çok zor iş ya. feci masraflı. valla anam babama helal olsun diyorum 2 yaptıkları için. ben 1'den yukarı çıkmam muhtemelen. ha ola ki ikiz doğar falan o fena :D hele düşünsene zaten var bi çocuk, ikinciyi yapıyorsun ikiz falan abbboooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yengeye büyük geçmiş olsun, şimdiden kolaylıklar diliyorum. Kaç kilo doğdu ? Sağlığı nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum, bu arada kızın adını söylemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim 3.500 dogdu . Ismini selin verdik. Ilkiyle arada 3 yas ( 35 ay ) var. su an bi problem yok ve uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 DavidMills said: Sonra niye akp %60 adsfsfs..Sizin gibiler yüzünden işte. Adamlar 3 er 5 er ürüyo, sen hakkını devrediyon.. Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sabonis said: öncelikle tebrikler. 2 çocuk çok zor iş ya. feci masraflı. valla anam babama helal olsun diyorum 2 yaptıkları için. ben 1'den yukarı çıkmam muhtemelen. ha ola ki ikiz doğar falan o fena :D hele düşünsene zaten var bi çocuk, ikinciyi yapıyorsun ikiz falan abbboooo :D Masraf olayi cok dogru ama tek kardes oldugum icin biliyorum ve tek cocuga karsiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: DavidMills said: Sonra niye akp %60 adsfsfs..Sizin gibiler yüzünden işte. Adamlar 3 er 5 er ürüyo, sen hakkını devrediyon.. Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. sana dememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. Adsffss. Yok be torpillik bir durumum yok, aksine acınacak haldeyim esasen. Bende de 2 tane var, Esh i gazlayım ayağına yazıdm onu. Ayrıca doğru yazdığım. 20 sene sonra AKP %85 diye ağlarsınız adsds.. Ben üzerime düşeni yaptım..2 tane yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2. cocuksa bugun nasil baba oluyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Baba 2 demiş işte. İlki çok tutunca devam filmi, neyini anlamadın Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler Allah analı - babalı büyütsün. Ailesine, milletine ve devletine hayırlı evlat olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dogrusunu yapmissin kardesim. Simdi mirasini birakabilecegin bir oglan olana kadar devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 çok şekermiş bebiş.güle güle büyütün. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 DavidMills said: fenn said: Umarim universitede akp ye atip tutup is bulmaya gelince torpil diyerek abi ayaklarina yatmiyorsundur ! Konu siyasete girsin istemiyorum ama bu zamana kadar oy verdigim partiler 1. Olamadi diyeyim. Adsffss. Yok be torpillik bir durumum yok, aksine acınacak haldeyim esasen. Bende de 2 tane var, Esh i gazlayım ayağına yazıdm onu. Ayrıca doğru yazdığım. 20 sene sonra AKP %85 diye ağlarsınız adsds.. Ben üzerime düşeni yaptım..2 tane yeter. Pardon ya. Asiri yorgunluk , stres vs ile anlayamamisim lafi. Cokta dogru soylemissin (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 aquila said: 2. cocuksa bugun nasil baba oluyosun ya. https://forum.paticik.com/read.php?20,6878336,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 fenn said: nil banu olacak bir daha ki eğer kız olursa :) fikirler degismis. Nil ismi arapca diye sogudum sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 horacegoesskiing said: tebrikler. niye garbage'da ki bu? eskiden baba pati zor bulunurdu, şimdi çok var. Tebrikler, umarım sağlıklı bir hayatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar