fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bugun baba oluyorum. 2. Kizim doguyor. Daha dun fotokopicilerde not toplarken bugun babayim lan. Hemde 2 kiz babasi. Isteyen herkese nasip olsun. Senden ilgi bekleyen 2 cocuk degisik bi duygu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben de 2 kız evlat istiyorum :( hayırlı olsun analı babalı büyür inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ya senin zaten süper tatlı bi kızın vardı, niye ikinciyle çıtayı yükseltiyorsun :) Sağlıkla analı babalı büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 oo allah analı babalı buyutsun.. kızlar babayla daha iyi anlaşır derler çok şanslısın bu bakımdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 allah anali babali buyutsun yasi bol sansi cok saglikli mutlu olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tebrikler. niye garbage'da ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler, allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 spoiler vermeyin demeye geldim ne cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler ^^ garbage dan alalim bu konuyu plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kız çocuk bir başka diyeyim de tam olsun (bendeki 5.5 aylık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Analı babalı büyüsün, şansı bol olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hepinize çok teşekkür ederim. 9.35 itibari ile doğdu kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hayırlı olsun. Allah analı babalı mutlu bir şekilde büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: Hepinize çok teşekkür ederim. 9.35 itibari ile doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Erkekler oğlan çocuk ile ebeveyn olmayı, kız çocuk ile baba olmayi hissedermiş :) İnşallah hep Mutlu olursunuz ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bi tane de erkek patlattınız mı tamamdır 2 kız 1 erkek süper aile ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 reis en az 4 istiyor, 3 kurtarmaz. Tebrikler bu arada umarım güzel bir hayatı olur, dilediği gibi yaşar istediğini elde eder vs.vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler şansı bol olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tebrikler. Benim ureme kontejanimi da alabilirsin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Sonra niye akp %60 adsfsfs..Sizin gibiler yüzünden işte. Adamlar 3 er 5 er ürüyo, sen hakkını devrediyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: Hepinize çok teşekkür ederim. 9.35 itibari ile doğdu kızım Amaan pek şeker bicirik bişey gelmiş. Şansı bahtı açık olsun. Analı babalı büyüsün. Ay bakmaya doyamıyor insan. kaç yaş var ablasıyla arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fenn said: Bugun baba oluyorum. 2. Kizim doguyor. Daha dun fotokopicilerde not toplarken bugun babayim lan. Hemde 2 kiz babasi. Isteyen herkese nasip olsun. Senden ilgi bekleyen 2 cocuk degisik bi duygu ... canım kardeşim. çok duygulandım. hele bebişin fotoyu görünce 11 sene önceye gittim. hemşire kızımı kollarıma verdiğinde ağlamaya başlamıştım. gerçekten babalık çok farklı bir duygu. Allah acısını göstermesin. her 2 evladın da sağlıklı,mutlu,huzurlu insanlar olarak uzun ömürler sürsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Esh said: Tebrikler. Benim ureme kontejanimi da alabilirsin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar