Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Daha bunu izleyemedim de Abrams ne yapmisti ki adam 4'u mikrodalgaya koyup isitip geri verdi direk. Istenen o da degil, anladigim kadariyla bu da degil. Ama iste yaraticilik parayla gelmiyor daha onceki sayfalarda Rave'in dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Ne yapsalar ilk trilogy yanına yaklaşamaz. - Skywalker hikayesini devam ettirsen Yeşilçam hikayesi gibi olacak klişe klişe.. Mesela Rey Anakin reenkarne falan dendi. Öyle olsa bula bula bunu mu uydurdunuz denecekti. - Non Skywalker gitsen bu mu abi SW ohooo. Hatta Rogue One için dendi de. Güzel film ama SW değil bu diyen çok. Yaratıcılık zor. Hele SW gibi belli karakterlere yapışmış ve onların hikayesinin bittiği seriyi devam ettirirken çok çok daha zor. O yüzden de adamlar eski karakterlerle birer parmak bal çalıp yeni nesil SW yapıyor. Çerezlik görün öyle izleyin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DRM5-7pVwAAiZkT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 İlk yarı çıkmamak için zor tuttum kendimi . 2. yarı ilk yarıda çıkmadığıma pişman olmakla geçdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ben dün gece gittim, beğendim ya. Su gibi akıcıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 delihan said: İlk yarı çıkmamak için zor tuttum kendimi . 2. yarı ilk yarıda çıkmadığıma pişman olmakla geçdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 pattisliborek said: Ne yapsalar ilk trilogy yanına yaklaşamaz. - Skywalker hikayesini devam ettirsen Yeşilçam hikayesi gibi olacak klişe klişe.. Mesela Rey Anakin reenkarne falan dendi. Öyle olsa bula bula bunu mu uydurdunuz denecekti. - Non Skywalker gitsen bu mu abi SW ohooo. Hatta Rogue One için dendi de. Güzel film ama SW değil bu diyen çok. Yaratıcılık zor. Hele SW gibi belli karakterlere yapışmış ve onların hikayesinin bittiği seriyi devam ettirirken çok çok daha zor. O yüzden de adamlar eski karakterlerle birer parmak bal çalıp yeni nesil SW yapıyor. Çerezlik görün öyle izleyin bunları. karakterleri devam ettiremiyosun tamam ama temalari karakterleri anla bari. allasen luke'la rey'in ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Rey in bos bos bakmak ve arada atar yapmak disinda bir karakteri varmi? Twilighttaki salak kizin reyden daha cok mimigi olabilir aheuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 tek olayı acaba kim çıkacak merakıydı onu bile beceremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Laurelin said: Rey in bos bos bakmak ve arada atar yapmak disinda bir karakteri varmi? Twilighttaki salak kizin reyden daha cok mimigi olabilir aheuahu her cutscenede gozunden bir damla yas gelmesi abi asil olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 rogue one tek basina daha iyiydi tfw+lj toplamindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Laurelin said: Rey in bos bos bakmak ve arada atar yapmak disinda bir karakteri varmi? Twilighttaki salak kizin reyden daha cok mimigi olabilir aheuahu karakterı kadın olması bıde ana karakter olması ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 hayır yanı.. daha az dertlı ve kendını gızlemek zorunda olmayan peter parkerden olan luke'den nasıl bole bayık bı umutsuz bı luke skywalkera gecmısler. yıldızlara bakıp, nasıl yanı uzayda prensesler var ve kurtarmamızmı gerekiyo! diye hayaller kuran cocuktan, kardesının ve en yakın arkadasının cocuğunu oldürmeyi aklından bile geciren biri cıkmaz. heleki babası herseyden sonra doğru yola donebildiyse. hayatı yorgunluğun, sıradanlığın, karanlığın içindeki en ufak umudun pesinde koşmaya hazır ve bu sayede arakdaslarını kurtarmıs, galaksizi özgürleştirmiş, babasıyla barısmıs biri bole seyler yapmaz. cahil cühellalık bu dallamalık bu. önümüzdeki klasik bir, anlıyamadığını, asla yaratamıycağı hikayaler ve karakterleri kendi egosuna oyuncak yapan 5. sınıf hack durumu. baya baya facia yanı gelinen su nokta. force awakensın sonu bıle bu kadar kotuyken, luke'un o noktaya gelme sebebı ınanılmaz derecede sacma. aferım mark hammıll'a acımasın vursun ağzıına bunların her ıntervıewda. sırf bu yuzden ezsen basını butun screen writerların yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bol cerez esleginde imax de rahat rahat izledik kimsede yoktu pek. Ilk yarinin sonlarina dogru sikintidan cisim geldi , hic dusunmeden ciktim , cok bayikti. 2. Yarida eh iste , yine sonlara dogru cisim geldi ayip olmasin diye bekledim sdfd Surukleyicilik meh , konu meh , aksiyon kisimlari iyiydi , luke tam faciaydi adami sanki zorla oynatmislar gibi. Rogue one bundan 50 kat iyiydi. Salondan cikarken birkac kisinin abiiiii en iyi sw filmiydi yorumlarini duydum , force lightining basiyordum az kalsin tum salona. Dedim kitle bu , bu film cok bile bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 lovecraft0Z said: valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi. ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş sw klasik bir hikayenini, ınsanlık tarıhının kemıklesmıs bazı temalalarının klasıklerının en ıyı harmanlanıp sınemaya tasınmıs hallerınden bırıdır. baska hıc bır fılm bu hıkaeyı veya karakterlerı bu kadar ıyı anlatmadı. sıfırdan yarattığı bır takım temalar tıplerde var veya tekrar yuzeye cıkarttığı. baya bomba bısı star wars. ole kenara atıp gecebılcegımız bısey deıl. yarattığı dalga ve enerjı ole avatarla termınatorle falan karsılastırılacak bırsey deıl. hatta bazı acılardan silver age'e denk bir etkisi var kültür acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi ismi yildiz savaslari olan bi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 don kişot ne demek bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 O Ses Türkiye gibi bişi herhalde bu yıldızlar savaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Cuce said: avatarla termınatorle Bu ikisini aynı kıyas cümlesine koyman üzdü. Avatar kim eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 star wars hayrani degilimdir, cok sonra basladim izlemeye. o yuzden uzman gorusu degil bu. sadece KOTUYDU demeye geldim. Nedenini bilmiyorum. olmamis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Baggio said: Cuce said: avatarla termınatorle Bu ikisini aynı kıyas cümlesine koyman üzdü. Avatar kim eykey. işin içine star wars girdiğin olcekte aynı yere duserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Film kötüydü, bayağı kötüydü. Hani rezalet değil, çıtır çerezlik olarak izlenir, ama asla bir Star Wars değil, sıradan bir bilim kurgu olarak bile vasat altı vakit geçirmelik. Hele hele Lucas'ın o kadar laf edilen 1-2-3 üçlemesi bu filmi kat kat katlar. Çok fazla Disney olmuş, öyle ki aşırı fazla Disney olmuş. Bir yere kadar Disney tolere edilebilir, bu edilemeyeceği seviyede Disney olmuş. Aşırı basit kurgular, süper mantık hataları, beyaz atlı şovalyeler, oturmayan senaryo, abartılı şirinlikler, aşırı göze sokulan politically correct artmış dişi karakter sayısı minority sayıları falan, tamamen ezbere dayalı ve formülize edilmiş bir senaryo. Disney riske girmez aynı hikayeyi farklı formatlarla anlatır eyvallah, ama bu kadar formülize edilmiş, ezbere yazılmış ve yaratıcılıktan uzak bir senaryo da beklemiyordum. Resmen x=y+2 diye klişe tekniklerle yazmışlar senaryoyu. Bu bi miktar son iki filmde de vardı, ama özellikle Rogue One bunu kıvırıyordu. Bu filmde her şey ezbere formül üstüne hiçbir yaratıcılık hiçbir senaristlik olmadan yazılmış. Filmin en kötü noktası da bu zaten, yoksa diğerleri biraz daha toleranslı davranılabilecek eksiklikler. Senarist klişeleriyle, ezberciliğiyle, formülize senaryosuyla tüm filmi katletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Cuce said: hayır yanı.. daha az dertlı ve kendını gızlemek zorunda olmayan peter parkerden olan luke'den nasıl bole bayık bı umutsuz bı luke skywalkera gecmısler. yıldızlara bakıp, nasıl yanı uzayda prensesler var ve kurtarmamızmı gerekiyo! diye hayaller kuran cocuktan, kardesının ve en yakın arkadasının cocuğunu oldürmeyi aklından bile geciren biri cıkmaz. heleki babası herseyden sonra doğru yola donebildiyse. hayatı yorgunluğun, sıradanlığın, karanlığın içindeki en ufak umudun pesinde koşmaya hazır ve bu sayede arakdaslarını kurtarmıs, galaksizi özgürleştirmiş, babasıyla barısmıs biri bole seyler yapmaz. cahil cühellalık bu dallamalık bu. önümüzdeki klasik bir, anlıyamadığını, asla yaratamıycağı hikayaler ve karakterleri kendi egosuna oyuncak yapan 5. sınıf hack durumu. baya baya facia yanı gelinen su nokta. force awakensın sonu bıle bu kadar kotuyken, luke'un o noktaya gelme sebebı ınanılmaz derecede sacma. aferım mark hammıll'a acımasın vursun ağzıına bunların her ıntervıewda. sırf bu yuzden ezsen basını butun screen writerların yeridir. Zaten Mark Hamill'in açıklaması var "Benim oynadığım Luke Skywalker bu değildi, bu filmde bambaşka bi şey yapmışlar onu" diye, haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://i.imgur.com/7IXES2X.jpg "jedi training" https://i.imgur.com/rCk9AgI.png oyuncagin gerceginden daha canli bakmasida ayri topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Niye oynadigini ben hala anlamiyorum abi. Yani nasil oynarsin abi madem bu kadar isyan ediyosun. Protesto et gec Rewendor said: Cuce said: hayır yanı.. daha az dertlı ve kendını gızlemek zorunda olmayan peter parkerden olan luke'den nasıl bole bayık bı umutsuz bı luke skywalkera gecmısler. yıldızlara bakıp, nasıl yanı uzayda prensesler var ve kurtarmamızmı gerekiyo! diye hayaller kuran cocuktan, kardesının ve en yakın arkadasının cocuğunu oldürmeyi aklından bile geciren biri cıkmaz. heleki babası herseyden sonra doğru yola donebildiyse. hayatı yorgunluğun, sıradanlığın, karanlığın içindeki en ufak umudun pesinde koşmaya hazır ve bu sayede arakdaslarını kurtarmıs, galaksizi özgürleştirmiş, babasıyla barısmıs biri bole seyler yapmaz. cahil cühellalık bu dallamalık bu. önümüzdeki klasik bir, anlıyamadığını, asla yaratamıycağı hikayaler ve karakterleri kendi egosuna oyuncak yapan 5. sınıf hack durumu. baya baya facia yanı gelinen su nokta. force awakensın sonu bıle bu kadar kotuyken, luke'un o noktaya gelme sebebı ınanılmaz derecede sacma. aferım mark hammıll'a acımasın vursun ağzıına bunların her ıntervıewda. sırf bu yuzden ezsen basını butun screen writerların yeridir. Zaten Mark Hamill'in açıklaması var "Benim oynadığım Luke Skywalker bu değildi, bu filmde bambaşka bi şey yapmışlar onu" diye, haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar