gypsy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Yeni açıldı 10gün olmadı heralde.200 230 kişiyi görmeye başladı server. Muhabbet ettiklerim genelde hep 30 yaş üstü evli tipler fln. Bende başladım char kasıyorum birkaçtane. Patidende başlayan olursa biraz kalabalık guzel olabilir zira tek başına bazen zor oluyo kısacası gelinde oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 üye olurken evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar, bu nasıl UO serverı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Olm noter mi sunucu sahibi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Cemaatin serverıymış, evli olmayanlar haremlik selamlık şeklinde Delucia ile Nujelm'e yerleştiriyorlarmış, Britain evli çiftler için ideal bir kasma yeriymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 nasil ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 normal üye oldum ben ekstra bişey istemedi mail harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 benden ehliyet fotokopisi istedi kayıtta. random mu ypatınız lan resmi belge isteme olayını? kapça yerine bu çıktı şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 muhtardan birsey lazimsa soyleyeyim aramiz bozuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Serverı Sarıgül açtı beyler, adam Istanbul'un yarısının nikahını kıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yılın o vakti mi geldi ne bu hyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kırmızı zostrich var mı, yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 başlamayan top hep beraber oynuyoz. paticik diye guildde kurucazki ipneliğimiz meşrulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ne olmuş size böyle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 adamlar bütün maillerime spam atıyor inatla sırf ondan oynayacaksam da oynamıcam ak nebula üyelerinin maillerini çormuşlar resmen onlar da kabul etmiyor çocuk gibi sşdlfösdlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ben oynuyorum kastım bişiler güzel servera benziyor başlarsanız yardım ederim nick:Crazy Requiem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Zevkli gidiyor cidden. 11-12 yıl öcne Sylveria'da takıldığım iki kişi ile tesadüfen karşılaştım, takılıyoruz hahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Hacı abiler, birlikte oynayacaksak, ekip olacaksak katılmak istiyorum. Yoksa, tek tabanca oynayacaksam, vakit ayırmak istemiyorum şu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Gir abi işte, ben oynuyorum. Bir önce mesajı atan arkadaş da varmış. Fransuxa bi girdi ama arazi oldu, dayanamaz gelir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 revo'da oynuyorum ben oranın hype'ına katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 fransuxa gaz gelir gaz çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 beyler benimde var baya account. güzel server gelinde guildi kuralım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben tame kasıyom burda 75 tame'im oldu, varsa birileri haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ph varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 var yav kek skill kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi uzantısı gen.tr :) tam bi uo serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar