Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hayatın babasını skeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 kitleyin topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bu arada zam aldım ya dün hayat çok güzel ve kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 la adamin parasi var dedim ben. ben fakirlikten dislerimi defne yapragi cigneyerek fircaliyorum. hayat cokolay cunku beklentiler.... phhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dedi forumdaki en zenginimizden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bingildak said: evet mesela star wars filmini izleyip, beğenmeyenler. o insanlar asla mutlu olamaz asdasd. Starwars fanlarının suratına gerçekleri çarptıkça mutlu oluyorum yüzüme aptal bi gülümseme geliyor. Sanırım insalara acı çektirmekten keyif alıyorum. Bu da benim mutluluğum (:D Bide hayat kolay. 3-5 kuruş para kazan yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 işte herkes bir yolunu buluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ben easyde oynuyom. iki faktör var biri senin mutlu olmaya ne kadar meyilli olduğun. ikincisi de şartların seni mutlu etmeye ne kadar müsait olduğu. tabii bu şaşırtıcı bir şey değil hayatta her şey nature & nurture dan ibaret. senin "fıtrat"ın ve şartlar. o kadar. paticik'in büyük kısmını teşkil ettiğini düşündüğüm içe dönük insanlar kendileri epey bir şey yaratabiliyorlar. tek geri kalan ortamı onunla müsavi bir hale getirmek. bi de bilmiyorum anasını satim o ya da bu şekilde hep işlerim yolunda gidiyor ya da ben bilişsel çelişkiler konusunda müthiş bir beceriye sahibim. hatta gaza geliyorum arada sırada "lan iyi ki medeniyet var da sokakta götümü kesmiyolar" filan diye sevinip kikirdiyor battaniyeme sarılıp kahve içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 zor. hem de çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 her ay winter is coming diyip geçiniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bak güzel tespit o, dışa dönükler daha bi meyilli sanki depresyona. Bakıyorum 1 günü süper geçiyor böyle arkadaşlar partiler eğlenceler bilmemne, ertesi gün bişey ters gidiyor hemen bi yıkılma kahrolma hayatın anlamını sorgulama. 2 gün sonra düzeliyor partiye devam oh diyorum toparladı kendini, sonra hoop bi depresyon daha. Aceip valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 olmuyor oyle, keske olsa ama olmuyor yani. kendi sirketi olan adam "herkes yolunu buluyor yeaaa" diyip gecebiliyor zam alan adam "ohhss kenara 1k atiyorum her ay. nesi zor ki?" diyebiliyor sinema biletine her ay 20TL basabilen adam "guc pesinde kosan salvarlilar filmini sevenler bu konudan anlamaz!" diye geyik yapabiliyor. bunlar yoksa hayat oyle bir zorluyor ki, gece evde sessizce agliyorsun iste kimse gormesin diye. icini dagliyor her ay ama disaridan guclu duruyorsun. ulan su pantolonu cumaya da giyerim. arada da bunu giydim mi.. ustumde basimda giysi var gibi durur diyorsun. hayat oyle zor lan. evine ay boyunca kirmizi et girmemis adama yilbasi dediginde bile "ulan ya benden hediye isterlerse!!" diye tasikardi gecirttirir bu hayat kolay diyenin gotu rahat oldugu icin kolay agalar. oyle sicak evinde, babasinin actigi sirkette patronculuk oynamaya veya guclu ailenin golgesi altinda serpilip disarida "ulan ben buyugum! siz neden buyuk degilsiniz ki" demeye benzemiyor digerleri icin bu isler. adam 100.000liraya aile otomobili ariyorum diyebiliyor. kimi ailenin evine 100.000lira 4senede girmiyor yani. size kolay onlara zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hayat zor tabiki. kolaysada zor yasamak zorun olmadığın ayrıcalığı ıcın kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hayat kolay diyenler icin tumblr presents: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 eğitim hayatı boyunca sınavları falan dert ederdik. o dönemki derdimi silkeyim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dasaaa said: olmuyor oyle, keske olsa ama olmuyor yani. kendi sirketi olan adam "herkes yolunu buluyor yeaaa" diyip gecebiliyor zam alan adam "ohhss kenara 1k atiyorum her ay. nesi zor ki?" diyebiliyor sinema biletine her ay 20TL basabilen adam "guc pesinde kosan salvarlilar filmini sevenler bu konudan anlamaz!" diye geyik yapabiliyor. bunlar yoksa hayat oyle bir zorluyor ki, gece evde sessizce agliyorsun iste kimse gormesin diye. icini dagliyor her ay ama disaridan guclu duruyorsun. ulan su pantolonu cumaya da giyerim. arada da bunu giydim mi.. ustumde basimda giysi var gibi durur diyorsun. hayat oyle zor lan. evine ay boyunca kirmizi et girmemis adama yilbasi dediginde bile "ulan ya benden hediye isterlerse!!" diye tasikardi gecirttirir bu hayat kolay diyenin gotu rahat oldugu icin kolay agalar. oyle sicak evinde, babasinin actigi sirkette patronculuk oynamaya veya guclu ailenin golgesi altinda serpilip disarida "ulan ben buyugum! siz neden buyuk degilsiniz ki" demeye benzemiyor digerleri icin bu isler. adam 100.000liraya aile otomobili ariyorum diyebiliyor. kimi ailenin evine 100.000lira 4senede girmiyor yani. size kolay onlara zor. "insert Show TV ana haber bülteni dram. mp4" ama doğru tabii yani de hep maddi yönü bunlar işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 O kadar parası olmayan adam niye aile maile kuruyor kendi hatası. Elindekiyle yetinmesini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ya bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 yumy said: "insert Show TV ana haber bülteni dram. mp4" ama doğru tabii yani de hep maddi yönü bunlar işin. turkiye'nin cogu boyle yasiyor. ancak tv'de gorunce sizin gozunuze bakiyor bir kac sn'ligine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ucuz ajitasyon. Ama evlerine et girmiyor =(( O maaşla 3 çocuk yaparsan girmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 tek cocuk var bilader. bilmeden konusuyorsun ucuz ajitasyon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Çocuğu niye yapmış? Geçicen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bot gerek herhalde kassın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hayat kolay olan da boyle vicdansiz oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dasaaa said: yumy said: "insert Show TV ana haber bülteni dram. mp4" ama doğru tabii yani de hep maddi yönü bunlar işin. turkiye'nin cogu boyle yasiyor. ancak tv'de gorunce sizin gozunuze bakiyor bir kac sn'ligine Ben de öyle yaşıyorum ki :( axedice said: Çocuğu niye yapmış? Geçicen bunları allah rıskını verir diye 3-5 fazla verir belki biz de ıslatırız bi iki bişey diye düşünen de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar