Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

spoil veren kişinin kendi halinde etliye sütlüye karışmadan kumdan kale yapan çocuğun kalesini yıkmaktan başka bir şey değil

bilerek ve isteyerek spoil veren psikolojik rahatsızdır abi başka açıklaması yok

yada bu işten para kazanıyordur, kiralıktır, maşadır başka da bir açıklaması yok

e disneyin ticari rakibi veya zarar vermek isteyen birinin gidip de konuyu açana para vermeyceğine göre konuyu başlatan çevresine zarar verecek ölçüde ruh hastası işte

şimdi bu kişiyi rehabilite edemeyeceğimize göre ileride aynı şeyin tekrarlamaması için uçurulsun daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

abi dandik şekilde bitiyorsa "ha dandik bitiyormuş" deyip okumayarak/izlemeyerek tatmin olabiliyoruz elbette mesela lost serisi bence baya tırt bitti iyi ki oturup bilmem kaç sezon adamların saçmalıklarını izleyip "ya amk bunun için mi?" diye delirmedim keza nereden baksan hayatımdan vereceğim bilmem kaç saati kurtardım

aynı şekilde himym da bence kötü bitti ama bunn sebebi belki de dizinin lüzumsu uzatılmasından ötürü de oaliblir belki 4. sezonda final yapsalardı o zaman daha etkili oaliblirdi bende
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler yiyenlere tavsiyem farkettiğiniz an hemen kafanızo karıştırın. içinizden Hebele hübele diyerek az önce okuduğunuz cümleyi beyninizin algılamasını engelleyin. Sonrada şöyleydi yok böyleydi haha kikiiii diyerek iyice çorba yapım beyninizi.

Ben böyle etkisiz hale getirdim bi kaç spoilerı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu iki yuzlu olan kimse yok, GoT nereye SW nereye.

GoT thread in deki spoiler disindaki yazilan seyler, spoiler olduguna karar verildigi zaman direk temizlendi ki yok olacak kadar azdi, yazmiyorsam da takip ediyordum.

Ama bu Star Wars, bunca yildir beklenilen, milletin neredeyse din olarak benimsedigi (bkz. Deno kardesimiz) cult olmus bir nane.

You don't .uck with cults

Bir de, yine de;

Fuck you J.J
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...